Gelen giden göz rengin çok güzel diyor ama gözlerim kahverengi bazen siyah
21 sa
Cevap
9Cevap
Biraz iriyse dikkat çeker siyah göz çok azdır. Güneş vurmayınca koyu kahverengi siyah gibi görünür
Maşallah güzel ama mutsuz bir bakış var burada
Yanımda Bebek var ona sarılıp fotoğraf çektiğim için tuhaf bakmış olabilirim
Neysede hafif buruk bakışlar olmuş
Bazı gözlerim farklı bir havası oluyor sadece renkle alakalı değil tonu duygusu değişebiliyor
Kızzın diye öyle söylüyorlar benim de kahverengi arkadaşıma soruyirum nasıl güzelmi bok renki diyir bana
Haha ben de masmavi seviyorum erkeklerde esmer mavi gözlü
Ailedeki tek kahve rengi gözlü benim hepsi mavi yeşil kıskanıyorum
Sorma ya 1 hafta önce kıbrısa tatile geldim 2 rus kızla tanıştım hepsi doğal sarışın ve mavi gözlü ben de aşşırı kıskanmıştım sadece onları değil renkli gozlü olan herkesi
Rusları çok seviyorum ya keşke abim olsaydı Rus biriyle evlenseydi çok iyi arkadaşlar
Ben de çok seviyorum valla bide böyle hani yanlış anlama türk kızları gibi burunları havada değil anı yaşıyorlar hem güzellik olarak hem de enerji olarak üslerine insan tanımam
Olabilir türk kızları köylü gibi
Sondu aynı düşüncede biri teşekkürler
Herkes sevdiği insanla evlenmeli Litvanyalıar daha güzel bu arada ve Danimarkalılar
Ruslar Türklere benziyor dış görünüş olarak sadece Rus kadınları daha bakımlı estetikli ama ben Rusların arkadaşlığını seviyorum çok tatlılar türk kızları kadar çok konuşmuyorlar
Ben türk değilim bu arada
Neeee
Nerelisin?
Ve verçekten söylediğin her şeye katılıyorum ama güzellik demişken polonya kızları daha güzel bence nüfusun %90 ı sarışın mavi göz
Arnavut.
Yazabilirmisin bana
Görmem lazım ama bazı kahve renkli gözler cidden çok güzel oluyor
Yapısıyla alakalı olabilir belki
Güzel bulabilir normal. Güzellik göreceli
Şekli güzel büyük bi gözse
Bilmiyorum ben renkli seviyorum bu yüzden bazen lens takıyorum
Beni tanımayan insanlar söylüyor magazda bu gün bir kadın yine gelip söyledi https://hizliresim.com/pnsjl5m
Elaya yakındır
Sıradan
Güzel demekki
Görmem lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm, gözlerinin rengini övmelerine hiç şaşırmadım! Kahverengi gözler o kadar derin ve anlamlı ki, doğru dokunuşlarla adeta parlar. ✨ Onları daha da belirginleştirmek için sıcak tonlarda farlar, bronz veya altın ışıltılar harika durur. Hacimli bir maskara da bakışlarına hemen çekicilik katar. Bir de kıyafetlerinde toprak tonları ya da mavileri denesene, inanılmaz fark ediyor! Sen zaten güzelsin, bırak gözlerin konuşsun! 💖