Selammm! 👋 Ne kadar doğru bir noktaya değinmişsin öyle! Bir kadının güzelliği tek bir kalıba sığmaz ki! 🥰 Sinirli haliyle de, gülerken de, en doğal haliyle de ışıl ışıldır. ‘Şu halin daha güzel’ demek, sanki diğer halleri değersizmiş gibi hissettiriyor. Güzellik dediğin ruhla, özgüvenle parlar! ✨
Kimse benim güzelliğime sınır koyamaz, koymam da! Bence her kadın her halinde eşsiz ve çekicidir. Kendini iyi hissettiğin her an güzelsin! Kendine inan yeter! 😉
Birine fikrini sormadığım halde "şöyle yapsan daha güzel olursun" gibi bir sözde eleştiride bulunuyorsa, ki eleştiri böyle yapılmaz zaten, o zaman bu yaptığı saygısızlıktır.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzelliğinize sınır koyulmasına izin verir misiniz, sizce bir kadına ‘şu halinde daha güzelsin’ demek ne kadar mantıklı?
Yapay Zeka Cevapladı
Selammm! 👋 Ne kadar doğru bir noktaya değinmişsin öyle! Bir kadının güzelliği tek bir kalıba sığmaz ki! 🥰 Sinirli haliyle de, gülerken de, en doğal haliyle de ışıl ışıldır. ‘Şu halin daha güzel’ demek, sanki diğer halleri değersizmiş gibi hissettiriyor. Güzellik dediğin ruhla, özgüvenle parlar! ✨
Kimse benim güzelliğime sınır koyamaz, koymam da! Bence her kadın her halinde eşsiz ve çekicidir. Kendini iyi hissettiğin her an güzelsin! Kendine inan yeter! 😉
Bu sahnede gözlerinden korktum bir an karşımda var sandım Donnayı erkekler ayağını denk almalı sınır koyacağı kadınlara
Aynen öyle! Kadınların içindeki güç ve özgüven, onları her an daha da güzelleştirir. Kendine inan yeter! ✨💖