Gizli Üye(30-35)11 güKesinlikle emin olabilirsiniz, bacaklarınız kalın değil. Aksine bacaklarınız ile birlikte müthiş derecede hoş ve çekici bir görünüme sahipsiniz. Parlak ve pürüzsüz görünümü çekicilik puanınızı yukarı çeken sebepler olsa da ayaklarınız bu ibareyi tamamlayan asıl neden. Bir ayak fetişi olarak ayaklarınızda saatlerce kalabilir, o güzelliklere dokunmanın hazzını saatlerce yaşayabilir ve çok daha fazlasını yaşatabilirdim. Dudaklarınızın dahi ayaklarınızı kıskanmasına sebep olabilirdim. Tahmin ediyorum ki 36 numarasınız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 güKendini iyi hissetmiyorsan bunun bir yolunu bulmalısın ama unutma güzellik görecelidir kimisi balık etli kalın bacaklı kimisi zayıf bacaklı kızlardan etkilenir. Ancak sana göre normal erkek arkadaşına göre kalın ise erkek arkadaşını değiştir derim kimse için değişime gerek yok demek istediğimi anladınmı?
10 Yorumla
10 güBencede senin bacakların çok kalın, onu inceltemenin bir yolunu aramak, hatta gerekiyorsa, spor salonuna dahi yazilman, sonrasında yürüyüş , bisiklette olabilir Bunları yapman halinde vücudun dengeye gelebilir. Bunları bir uzman görüsü olarak kabul edebilirsin.
10 Yorumla
Yazmadan geçeyim dedim de başaramadım.
Biraz sıkılaşma yaparak yürüyüş, pilates eşliğinde inceltmen mümkün de ihtiyaç var mı bilemedim. Yok gibi, genel manada irilik varsa biraz kilo ver yeterli olur gibi119 Yorumla
Soran10 güTesekkür ederim herkes pilates demis eskiden kardiyo önerirlerdi..:)
Soran10 güDogru:)
Soran10 güAyakta nude oje mi noo
Soran10 güHayır ayakta sevmem nude:)
Soran10 gü😘💐
Soran10 güAbartmayın..
Soran10 güBöyle güzel güzel iltifatlar daha güzel ahahah
Soran10 güAhaha tesekkür ederim, iyi uykular
Soran10 güCoook var
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle dalga geçmek ne haddimize! Bacakların gayet hoş görünüyor, güzellik algılarımızı biraz esnetelim mi? 💕 Eğer yine de inceltmek istersen, bol su içmeyi ve yürüyüş gibi kardiyo egzersizlerini hayatına katmayı dene. Bacak kaslarını şekillendiren squat, lunge gibi hareketler de harikalar yaratır! Unutma, en önemlisi kendini iyi hissetmen! ✨💃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
211Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 güİlgisuu zkjdjdks bacaklarını bilmemde sağ ayak baş parmağında bir problem mi var
52 Yorumla- 10 gü
Senden daha etli butlu harika
- 9 gü
🎉
9 gü150 boyuyla yurdum kizi iste. makarnayi az ye biraz.
11 Yorumla
Soran9 gü165🙃
10 güBana özel olarak gelen soruya bakbaş parmapının bşri halay başı gibi çıkmış.
13 Yorumla
Soran9 güAhahhahah özel olarak derken
- 9 gü
Sürekli sorun karşıma çıkıyordu sözde bana özel diye açtım baktım aman tanrım didim 😅
Soran9 güAhahahshshdh
- Güzellik & Bakım konusunda 727 cevap paylaştı.
10 güGaribe bakmayan, fotoğraf atmayan, dmye koşmayan bizden değildir.:)
12 Yorumla
Soran10 güDiyosun:)
- 10 gü
Diyorum günahım boynuna olsun 😀
Bacakların kalın değil ki. Ayrıca özel değilse boyun kilon kaç. Bölgesel kilo mu alıyorsun.
14 Yorumla- 11 gü
Cidden müthiş yani neden böyle düşünüyorsun üzüldüm senin adına
Soran11 güTesekkür ederim
- 11 gü
Rica ederim senin erkekte sevdiğin özellikler nelerdir kaslı olması veya dad bodd mu
- 11 gü
Cevap vermedin üzüldüm bak simdi
Gizli Üye(25-29)11 güKızım bacakların çok iyi gerçekten gerek yok böyle kalsınlar bacağını gösteren kombinlerle çok iyi duruyordur
110 Yorumla
Cevap sahibi11 güMini bir şeyle bacaklarını üst üstte attığında o görüntü beni benden alıyor o kadar hoşuma gidiyor ki eğilip bütün gün öpebilirim djjdjd Yeminle hiç gerek yok böyle kalsın
Cevap sahibi11 güYatağında notların kağıtların ne işi var😅
Soran11 güAhahah. Öyle ya, dagınıgız
Cevap sahibi11 güYks tayfasından mısın yoksa vize finalci misin djdjjd
Soran11 güİkisi için de büyüğüm:)
Cevap sahibi11 güKaç yaşındasın? Ben de ikisindenim 😅
Cevap sahibi11 güorada mısın
Cevap sahibi10 güGüzellik napıyorsun
Soran10 güUyuyacagım susarsanız😒
Cevap sahibi10 güUyudun mu
Gizli Üye(36-45)11 güTam bayıldığım bacak dolgun düzgün inceltme ya. Bu halide seksi siyah ince çorapla dar kotla her türlü seksi
1117 Yorumla
Soran11 güGüzel mi
Cevap sahibi11 güŞimdi bilet derdim ama olmaz.
Ama harbi çok seksi şu baldıra baksana ya yatıp uyucaktım ben
Soran11 güAhah
Cevap sahibi11 güSenin yüzünde cilveli adım gibi eminim. Bu bacaklar o ayaklar o kız, ayakların duruşu senin dişil enerjinin yüksekliğini gösteriyor. Ucuz bi abaza değilim malın iyisinden anlarım
Soran11 güMalın iyisinden anlarım lafı hem cok kaba hem cok kıskırtıcı. Yine de kabalıktan sınıfta kaldin ya..
Cevap sahibi11 güşu an kaba değil kıskırtıcı. Ben yükseğim şu an. Sen değilsin belli ki o nedenle kaba geldi. Sorun yok senden bilet beklemiyorum özellikle alttaki resim bile yeter bana şu an
Soran11 güne demek yeter, neye yetiyor pardon🙃
Cevap sahibi11 güKusura bakma şu an onlar benim. Biraz işim var onlarla 🤭
Soran11 güTepki vereyim diye yalandan yazıyorsun:)
Soran11 gü😒 git elaleme bak, bişi izle. Allahım yarabbim ya
Cevap sahibi11 güNeden kızıyosun? Kendin paylaştın. Ve bu gercek, napayım diperlerini
Soran11 güKalkıp bunu söyle diye mi paylaştım ben
Cevap sahibi11 güÖzür dilerim ama çok seksi ayakların bile. Topuklu terlikle manyak olur. Ama sende böyle paylasıp ne bekliyosun
Soran11 güTamam vakit gelince silecegim üff
Cevap sahibi11 güLütfen silme ben buna dönüp dönüp bakmak isterim kızma banada
Soran11 güDaha neler sende aa
Cevap sahibi11 güNeden kızıyosun ki ben ucuz biri değilim görmemiş değilim aksine bu harikalar bayıldım. Sen benle konuş canın ne zaman sıkkın olursa ben sende sıkıntı falan bırakmam. Beni yanlış çizdin kafanda ama neyse
Soran11 güYani durduk yere degildi
Cevap sahibi11 güBen çok ciddiyim benle konuşsan basit biri olmadığımıda anlarsın, sana iyi geleceğimide. Sana öyle laf olsun diye iltifatlar etmem içtenliğimi hissedersin. Sende zaten farkındadın kendinin ama sen düşündüğünden çok daha ötesin.
Cevap sahibi11 güBen çok ciddiyim benle konuşsan basit biri olmadığımıda anlarsın, sana iyi geleceğimide. Sana öyle laf olsun diye iltifatlar etmem içtenliğimi hissedersin. Sende zaten farkındadın kendinin ama sen düşündüğünden çok daha ötesin.
Soran11 güMm ne gibi mesela?
Cevap sahibi11 güSana hakettiğin ilgiyi veririm. Senden bişey beklemeden. Modunu yükseltirim. Senin kalcanı göğüslerini hatta dudaklarınıda tahmin edebiliyorum. Sen bu resmi silsende aklımda ayaklarının zarifliğe dolgun baldırların. Seksisin sen.
Soran11 güTesekkür ederim.. ya hayallerindeki kadın degilsem? Idealize ediyorsan..
Cevap sahibi11 güBu ayaklar bu bacaklsr yalan söylemez. Ben hisleri kuvvetli, gözlemci biriyim küçük şeylerden çok şey çıkarırım. Sen konusunda da yanıldığımı sanmam.
Soran11 gü
Cevap sahibi11 güSana çok tesekkür ediyorum. Hafif göbek ayrı bi seksi zaten bacaklarını farklı acıdan görmek. 74 olduğuna inanman güç asırı dişisin.
Ve asıl beni sapık olarak değilde samimi bulduğun için tesekkür ederim. Yoksa bu resmi bana göstermezdin.
Seni sana resimlerine baka baka anlatmak var yaa...
Soran11 güKesinlikle göstermem benim icin büyük bisi idi:)
Cevap sahibi11 güCansın sen. Gecelikler abiyeler tamda sana gider. Siyah ince çorap zaten adamın aklını alır sende. Tenin çok temiz, böyle kalmalısın bence
Soran11 güSöylediklerinin hepsine bayiliyorum..
Cevap sahibi11 güBende bayılıyorum. Muhteşem cidden. Kırmızıda ruj offf
Soran11 güHaha zevklerimiz cok ayni
Cevap sahibi11 güBoyun kaç peki
Soran11 gü165
Cevap sahibi11 güSiyah bi elbise askılı göğüs ve hafif sırt dekolteli. Asırı mini değil ama kısa siyah ince çoraplar ve topuklu zarıf bi ayakkabı. Kırmızı ruj saclar dağınık. Sen busun işte.
Soran11 güNeyse ki konu dagılınca fotoma bakmayı bıraktın sanırım:)
Cevap sahibi11 güHayır her cvp yazdığında bakıp öyle çıkıyorum. Neden rahatsız oluyosun senin gibi bi kız bakılmasından hoslanır. Biraz moduna göre birazda bakana göre değişir bu aksini söyleme
Soran11 güÇıkman üzücü:) Yoksa başka kadınlara mı gidiyorsun o sıra.. ahaha
Cevap sahibi11 güHayır çıkmazsam sohbet uzadıkca asağı inmem gerekiyor. Uygulama nasıl bilmiyorum ben Google'dan giriyorum.
Cevap sahibi11 güşu an gözüm aklım ilgim sadece sende
Soran11 güBen de google. Gözünü aklını ilgini yerim haha
Cevap sahibi11 güBöyle konusman bile mest etti bendeki etkini düşün. Sevindiğim bişeyde beni anlamış olman. Seksi olduğun kadar zekisinde
Soran11 güSenin detaylara takılmanı sevdim diyelim.. Ve centilmenligini bozmuyorsun herhalukarda, güzel
Cevap sahibi11 güDedim basit biri değilim. Zayıflayıp bu kusursuzluğu bozmıcsksın dimi
Soran11 güÖyle cok zayiflamam.. sevmiyorum ince.
Ama birkaç kilo evet:)
Cevap sahibi11 güTamam ondan bişey olmaz. Sana ellerimle yedirmek isterdim. Kuş sütü eksik masada şımarık nazlı nazlı munu istiyorummm demen ve benimde özenle yedirmem.
Bu bahsettiğimde cinsellik yok. Tam senlik bi durum olur
Soran11 güHaha ne cabuk kavrıyosun huyumu suyumu uf:) tehlikeli bisi bu..
Cevap sahibi11 güHayır seni farklı özel gören biri. İnsanlar düzdür, sıradandır. Farklı, özel olanlar harcanır. Düz bakarlar. Ben sana hakettiğin şekilde bakıyorum. Seksi cilvelisin ama dısardan göründüğün kadar özgüvenli, rahat bi kızda değilsin.
Cevap sahibi11 güHayır seni farklı özel gören biri. İnsanlar düzdür, sıradandır. Farklı, özel olanlar harcanır. Düz bakarlar. Ben sana hakettiğin şekilde bakıyorum. Seksi cilvelisin ama dısardan göründüğün kadar özgüvenli, rahat bi kızda değilsin
Soran11 güHaha kesinlikle degilim.. benim her yapmak yasayıp yasatmak istedigim sey sadece asik oalcagım adama ya da esime opsiyonlu haha:) maalesef. Erkeğime, ona duydugum saygıya, gücüne taparim herhalde..
Ama sen cok oksuyorsun ruhumu. Zaaflarımı yakaladıgın oluyor farkında olmadan.. veya olarak🙃
Cevap sahibi11 güGayet farkındsyım ve senden seks muhabbeti falan beklemiyorum. Dediğim gibi senle konuşmak, sana iyi gelmek istiyorum. Gözümde çok başka yerdesin şu an. Seks tanrıçası gibisin. İçinde kendinin de keşf etmediği cevherler olduğuna eminim.
Soran11 güYükseğim demistin.. Onun tesiriyse ya:)
Cevap sahibi11 güAlcalsam dibi görsem sana ilgim begenim değişmez. Sen zaten her türlü yükseltirsin de, olmasa bile mesele yükselmek değil. Sen, sana seni anlatmak banada erkekliğimi yaşatıyor.
Cevap sahibi11 güŞöyle koltukta oturup bacak bacak üstüne atıp sigaramı yakmış ve kahvemi yudumlarken karsımda dev ekranda senin yüzlerce resmine bakmak...
Film sever biriyim ama en güzel filmden daha güzel bi his olurdu.
Soran11 güCok tutkulusun. Yani bu illa libido yüksekligi degil. Cidden öyle bi adamsin..
Cevap sahibi11 güOkudum onları sende et bence aynı anda yazdık galiba sen okudunmu acaba
Soran11 güOkudum. Fotoğraflarımı sunmayı cok sevmem maalesef.. ayda yılda bi esecek de böyle 🙃
Cevap sahibi11 güNe güzel esmiş bu gece. Uykumdan oldum ama olsun değdi. Senle muhabbette keyifli. Olmasa sasardım bacaktan ibaret olmadığını hissetmiştim
Soran11 güAhahah eyvah, kıyamam uykuna..
Cevap sahibi11 güHayır kıymalısın, vicdansızlıktan değil ama dişiliğinle beter ollll demelisin 😀
Bu saatten sonra uyumam artık. burada kalcak mı sohbetimiZ onu bilmiyorum 🥺
Soran11 güUyumaz mısın.. Ben var ya bebekler gibi uyuyacagım:) Burayı kullanmıyorum zaten. Kalacak tabi:)
Cevap sahibi11 güBuna üzüldüm.
Sen uyusamda bende basında beklesem.
Soran11 güMm bisiler anlattirirdim uyumam icin..
Cevap sahibi11 güOo bak bülbül gibi şakırdım. Ya sana güzel bi masal anlatır ya da güzelliğinden, zarafetinden bahseder, ya da sana hitap eden hayaller kurardım.
Soran11 gümasal masal masalmasal!
Cevap sahibi11 güBencede çünkü masallarda sen varsın prenses. Pamuk musun, külkedisi mi, uyuyan güzel mi? ya da yeni bi prenses türetirdik. Uykudan tatlı prenses diye
Soran11 güAhhahah tatlı dillere bak adamın
Cevap sahibi11 güNormalde böyle değilim desem, ciddi, sert duran.
Soran11 güErkeğin benim karşımda eriyip, yumusacık olani makbuldür zaten ahahah..
Cevap sahibi11 güTamda öyle oldum. İnanır mısın erkekler genelde acık sacık giyinen cilveli kadın karsısında gevşer agzının suyu akar. Ben öyle değilim. Üstüne çok düştüğüm için farklı düşündün muhtemelen ama sen istisnasın. Doyulmaz bi güzellik
Soran11 güBana duyduğunu dile getirdiğin bu ilgi….:) yapma..
Cevap sahibi11 güBirazdan gideceksin ve bidaha karsılaşmıcaz. Aynen söylediğim gibi biriyim ve bu şekilde dişiliğini kullanıp ayrıcalık bekleyen kadınları boZdupum olmuştur kaç kere. Sana duyduğum ilgi bacaklarının harikalığındandı. Konuştukça sana bakısım derinleşti. İlk ve son kez konuştugun bu yabancı erkeğin sözlerine inan. Sen özel bi kadınsın. Şimdiye kadar olmadı ama şimdiden sonra bulacaksın hayalindeki erkeği
Soran11 güO yeter ki bi yerlerde beni arıyo olsun, o zaman kavuscagimizdan şüphe yok:)
Biliyorum, kalın bacak sevdiğini çok net anlıyorum artık ahaha
Cevap sahibi11 güHer kalın bacak aynı mı? Mesele bacakta değil anlatmak zor. Ayagının o resimdeki duruşu, bacaklarının teninnin rengi temizliği, hafif göbeğin, herseyınle bi bütün olarak sen başka bişeysin. Mesele bacak değil
Soran11 güDiyorum.. çok tutkulusun diye.
Cevap sahibi11 güSenle sabaha kadar konuşurum, sabah olur ellerimle besler öpmeye kadar devam ederim. Öğlen bişeyler atıştırtırım kahveyle devam derken akşam olur. Sana doyulmaz. En son kimle saatlerce saatin farkına varmadan konuştun.
Soran11 güOf adın ne senin:)
Cevap sahibi11 güErhan.
Sen söylersen artık o isme bakışım değişir
Soran11 güErhan beyciğimm.. ahaha uc bucuk oldu.
Cevap sahibi11 güDaha olmadı kiiiii
Soran11 güAhahahah:) yaramaz.
Cevap sahibi11 güşu an hiçte yaramaz değil başka bi gözle bakıyorum sana. Abarttığımı, apzımın iyi laf yaptığını düşünüyosun. Değil. İçimden geleni gele konuşuyorum ne eksik ne fazla. Ve adım gibi biliyorum bunları hakeden birisin. Ve yine biliyorum kendinin asıl değerini sende bilmiyosun
Soran11 güSen biliyor musun asıl beni:)
Cevap sahibi11 güTahmin ediyorum sadece
Soran11 güTahmin, anladim..
Cevap sahibi11 güTahmin sallamak gibi olur hisler gözlem ortaya karısık diyelim. şu an kahve içsek keşke senle
Soran11 güBalkonda ama böyle.. Gerci bu saatte serin ama şal alırdım üzerime. Karsi karsiya otururduk.. balkon muhabbetine bayilirim.
Cevap sahibi11 güYanımda oturursun ben sarardım seni sıcacım. Sen hiç zahmet etme ben içirtirim kahveyide. Sigarada içiyorsan offff. Senin abartılı şımarman lazım bunu hakediyosun ve bu çok yakısır. Kahveni ben içir içem kolun mu kasındı bana diceksin kaşısana kolumuuuu. Sacını ben düzelticem.
Soran11 güMm bebek gibiyim böyle, nefis. mrrr mrr..
Cevap sahibi11 güBen 183 90 ım kuzu gibi sararım seni hafif esinti de için ısınır bedenim ve ağzımdan çıkanlarla. Bebekler gibi severim sacını yanagını ayagını elini incitmeden. Huzuru hissettiririrm. O şekilde uyuyakalırsın kulapına fısıldaya fısıldaya ne kadar eşsiz bi güzellik olduğunu
Soran11 güSen neden böylesin peki:) Icinde sevme ilgilenme arzusu mu var
Cevap sahibi11 güZekisin demiştim. Evet var. Ama bu önüne gelene olmuyor dünya güzeli olsada nafile. Bana geçmesi lazım ve sen geçtin bana. Merak etme öyle kapılıp gitme gibi değil kolay kapılmam ama etkilendim. Etkileyicisin çünkü
Soran11 güKolay kapıldıgın da olcak:)
Cevap sahibi11 güHayır. Dersin ki daha beni görmedin sesimi duymadın sadece vücudum. Ama öyle değil, benim anlatamadığım bu. Hissettim ölçtüm tarttım ve sınuc sana bayılıyorum. Kolay görünen şeyin gerçekleşme ihtimali çok düşüktü.
Soran11 güBisi istiyorummmmm
Cevap sahibi11 güGizliden çıkmamı mı?
Soran11 güEvet ama devamı var:) Belki nerden cıktı deyip kabul etmezsin ama..
Cevap sahibi11 güBeni mi görmek istiyosun
Soran11 gühayır. bana masal anlatir misin?
Cevap sahibi11 güYazarak saçma olmazmı ama? Yani anlamı olmaz
Soran11 güYazmayarak anlat sen de:) Uyut beni bu gece..
Cevap sahibi11 güZevkle yaparım çokta isterim
Soran11 güHarika!!💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Cevap sahibi11 güNasıl olcak peki
Cevap sahibi11 güOlur.
Umarım tutuk kalmam. Böyle bülbül gibi şakıyıp 🙂
Soran11 güAhaha dua et ki cok uykuluyum, farkına varmam 🤪 Gizliden çıkmanı bekliyorum
Cevap sahibi11 güPeki
Cevap sahibi10 güMühteşem kadın üZdün beni be
Soran10 güYok hic numara yapma, hayal kırıklıgısın komple. Güle güle
Soran9 gü@M12e4 ahahahah
Soran9 gü@M12e4 yok öyle bise degil:) sus
Soran9 gü@M12e4 o güzellikler süslü laftan ibaret, ici bos cıktı
Soran8 güBu görüşe yorum yapip durmayin
Cevap sahibi8 gü@M12e4 arkadaşlar sorun şuydu, laftan ibaret falan değildi çok içtendi her şey o gece. Ama anlamsız bi ısrarla burada gizlide kalmamamı istedi. Kendisi gizliyken benden acık olmamı istedi. Hayatımda birinin olduğunu ima etti ama yok dedim inanmadı. Kendisi bu konuda kendi hakkında hiç bi bilgi vermedi sormadım, sorgulamadım ama beni sorguladı ve inanmadı. Kimseye hesap vermek zorunda değilim olan neyse söyledim. Gizli kalmak istediğimi söyledim buna saygı duymadı. Kısacası kapris yaptı, ben köle değilim saygıyı hakediyorum. Çok beğenmiş, çok etkilenmiş olabilirim ama saygı başka şey. Siz bile okuyup boş olmadığını görmüşsünüz. Kimse kendini kandırmasın yanlış bişey yapmadım. Bu soruyla da bapımı koparıyorum kim ne yazarsa görmicem artık.
Gizli Üye(25-29)10 güErkekler kadar kızlardan da hoşlanan biri olarak bacakların fena değil diyebilirim. Ben daha çok göğüs ve göbek severim ama, bacakların da ısırılabilir🤤
Bu yorumu yapan kıza ölünür yaa keşke senin gibi bir sevgilim olsa her dediğini yapar kölesi olurdum yaa 🤩🫣😘🙈00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. şimdi yorum yapsam mı yapmasam mı bilemedim de, baldır inceltemezsin çok zor sadece bir miktar olur çünkü orası daha çok kastır. ayrıca takma.
10 YorumlaKırmızı aşırı çekici durmuş bence, rakı beyazı da efsane olur. Onun dışında incelmene gerek yok, hafif balık etli olmak iyidir. ☺️
10 YorumlaEğer lipodem yoksa bol yürüyüş ve efor gerektiren Spor kardiyo gibi. Bir de akşam 6 dan sonra yemek yemeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güAyak olayı güzel. Cidden bacakları incelt kötü duruyor.
12 Yorumla
Soran11 gü🥺🤷🏼♀️
Cevap sahibi11 güAyakların benim olsun bacakların sende kalsın😄
11 güspor ıncelır plates yap bence normal bacakların guze
21 Yorumla- 11 gü
salonum var buyur gel inceltiriz 2 aya
Gizli Üye(30-35)10 güErkekler kadar kızlardan da hoşlanan biri olarak bacakların fena değil diyebilirim. Ben daha çok göğüs ve göbek severim ama, bacakların da ısırılabilir🤤
50 Yorumla
11 güBence, bacaklarınız nefis görünüyor :d Ama illa bir şeyler yapmak, daha da sıkılaştırmak isterseniz pilates iyi bir çözümdür, tavsiye ederim. :)
05 Yorumla
Soran11 güEbru sallı yapıyodum, sıkıldım o kadından haha
- 11 gü
Birebir bir hocayla çalışırsan daha iyi olabilir. Bu arada kaç yaşındasın?
Soran11 gü27
- 11 gü
iyisin iyi :d
Soran11 gü. d
kasların erimez çok inceltemezsin ama daha tay gibi durması için baya bi koşman lazım
10 Yorumla
9 güAçıkçası kalın bacaklı olan kadınları daha çok seviyorum. Bence bacakların çok güzel hiç doğal halini bozma taparim sana
13 Yorumla
Soran9 güNien🙃
- 9 gü
Seni çok merak ettim canım
- 9 gü
Canım yazacak mısın buradaki en yakışıklı benim
9 güBence gayet ideal bacakların, özellikle ayakların estetik
10 Yorumla
10 güSpor yapabilirsin abisi, abazan hemcinslerimin yorum yapması hoşuna mı gidiyor :D soruya bak
10 Yorumla
10 güTaş gibisin ve güzelsin. Bu güzelliğe yakından bakmak lazım.
10 Yorumla
10 güBence İnceltme, böyle gayet güzel görünüyor. Ama illa da incelticem dersen yürüyüş ile başlamalısın
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 güDiyete ve spora başlayarak sadece bacaklar değildir
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 728 cevap paylaştı.
10 güherkes böyle bacagım olsun der sende kıymet bilmiyosun sibel can fiziği vardır sende 😬
10 Yorumla Bu bacakların incelmeye ihtiyacı yok. Böyle şahaneler. Bu bacaklar la şaheserler yapabilirsin
10 YorumlaYani buraya bu görselleri koyarak soru sormanın amacının bacaklarını inceltmek olmadığını anlamayan var mı acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 güHülooo löp löp et var. Yokuş yukarı yürü sürekli gör bak nasıl sıkılaşıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 güİnceltmeni istemiyorum, lütfen böyle kalsın ❤️💋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 güKalın bacak severim. Omuzlarımda ne de güzel durur.
11 Yorumla
Cevap sahibi10 güHaksız mıyım? :)
Gizli Üye(36-45)10 güBence bacakların çok güzell sakın inceltme.. balıketli bacak en güzeli
11 Yorumla
Cevap sahibi9 gü🤪🥵
Gizli Üye(45 üstü)11 güBişey diyim mi sana aslında erkeklerin %85i kalın bacak sever
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 gütam eşim/sevgilim olmasını isteyeceğim tarzda
10 Yorumla
9 güBacaklarınız çok güzel. Kadınların hafif balık etlimsi olanları daha makbul zannim a
11 Yorumla- 9 gü
Bu güzel bacak hattına sahip hanımefendi ile tanışma şerefine nail olsam dünyanın anlık olarak en bahtiyar insanı olurum bundan net eminim
Bacaklar tam istediğim gibi.
İnceltme dursun öyle.
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
11 gübacsklrin güzel ama neyse merakw tkm. de sorma. burdn ama
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 güBöyle daha kadınsı ve güzel
12 Yorumla
Soran10 gü♥️
- 9 gü
❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı.
10 güBacağı görenin aklına malum şey gelmiş ilginç 😄😄
11 Yorumla
Soran10 güAhahahah
10 güİhtiyacı yok aslında incelmeye gayet sıkı güzel duruyor ama daha da isterim dersen şekeri kesmek gereken basitinden
10 Yorumla
11 güsen misin cidden bu
15 Yorumla- 11 gü
ayaklarına bayıldım ya keşke sürekli galerimde olsa
- 10 gü
biz teşekkür ederiz her zaman bekleriz
- 10 gü
Soran10 güAhaha git be aa
- 9 gü
insan bı teşekkür eder neyse bb
11 güGece gece atmayın şu fotoları
14 Yorumla
Soran11 güAz önce de memelerime yorum yapıyodun
- 11 gü
Muhteşem meme seninmiydi
Soran11 güDalga geçiyordum
- 11 gü
Kırıldım şimdi
Gizli Üye(30-35)9 güÜst taraf ile alt tarafın uyumu harika. Doğum yaptın mı daha önce?
03 Yorumla
Soran9 güHayır 😠
Cevap sahibi9 güYaş kaçtı peki
Cevap sahibi9 güSustun
Gizli Üye(36-45)9 güÜst bacaklarına bayıldım tatlım asla incelmemeli bu bacaklar🥰🥰
010 Yorumla
Cevap sahibi8 güMinnak kelebek şöyle film saati yapasım geldi senle ama😊😊, meyve tabagı ve patlamış mısır hazırlıyayım sana sen de uzan ve o bacaklarını dızlerime uzat hem masaj yapayım onlara hem de ara ara meyvelerden ve mısırdan bırakayım agzına🥰
Soran8 güCok yoruldum bugün, Şu an hayali bile güzel dinlendirici :)))
Cevap sahibi8 güFazlasıyla hakedıyosun bunları hele bi de işveli işveli yavaş sık acıtıyosun deyip beni daha cok gaza getirirdin ki sorma:)) ne işle meşguller bu sutun bacaklı bal kızımız
Cevap sahibi7 güHadi gel masaji saati kuzum ne tarz bi film izlemek istersin ona göre film secicem🥰🥰
Cevap sahibi1 güTatlı kelebek işten gelmişsindir sen şimdi yorgun argın uzanmıssındır öylece masaja ihtiyacı vardır sanki o tatlı bacakların🥰🥰🥰
Soran1 güBu nerden cıktı günler donra
Cevap sahibi1 güİçimden geldi valla yadıma düştün birden🥰🥰 bu arada işvelerini yerim senin ben
Soran1 güAhahaha
Cevap sahibi1 güSevmelere kıyamazdım seni🥰🥰çok nazlanırmıydın böyle güzel sevilince🙃
Cevap sahibi1 güÇok nazlandın ama hadi gell artık🥰🥰uzak bacaklarını kucağıma
Gizli Üye(30-35)10 güYine sen. Dolaptaki kızsın. Allah aşkına dlp kullanıcı adını ver. Bakmaj istiyorum sadece hepsi bu. Vericeksen çıkıcam gizliden
00 YorumlaYürüyüş spor ve alışkanlıkları yapmak yağ bezelerinden azda olsa kurtarır
10 Yorumla
10 güİnceleme syak bileklerimi harika sana masaj yapmak vardı simdi
10 YorumlaBence incelmesine gerek yok ama yürüyüşle halledebilirsin
10 Yorumla
10 güİnceltme nolursun böyle kalsınlar at gibisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 güAyaklardan başlayıppp öpe yalaya yukarı çıkkmak çok iyi bi fikir bennce 😋😋
00 Yorumla
10 güArkadaş popon göbeğini boyunu saçını bimnannesini kafaya takan kız gödüm onların mantık payı varda bacak nedir ya yaaa ne kadar saçma güzelsin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 güKemik ite lazım Aslana et gerek güzelim bırak kilo verme işlerini :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 güBu bacağı incelten vatan hainidir
13 Yorumla
Cevap sahibi9 güBu bacağın sahibi ile tanışma ihtimali %?
Soran9 güSifir:)
Cevap sahibi9 güEvlilik teklif etsem babandan istemeye gelsek annemle tanışsan 😀😀
Gizli Üye(36-45)10 güSeke seke zayıflatırım
11 Yorumla
Soran10 güTerbiyesiz.
bir fıtness koçuyla kolay olur özel olarak mikrolarını hesaplayacak ve yemene uyumana dikkat edeceksin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 527 cevap paylaştı. Kalın bacak iyidir
10 Yorumlaİnceltmenize Gerek Olmadığını Düşünüyorum.
10 Yorumla
9 güRoberto Carlos 1 sen 2 doskskskskdkdkdk
10 Yorumla
9 güKalın da güzel boş ver
10 Yorumla
9 güNe inceltmesi delirdin mi böyle çok güzel
10 Yorumla
9 güBu ne salam gibi 😄
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı.
9 güSeni sevende boyle
sevsin
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 güBu şekilde toto devirip yatmayı bırakarak 😂
10 Yorumla - Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne