Ya bazı canım hemcinslerim de erkek dediğin kıllı olur yok erkeklik hormonlarına baktırsın diyorlar kıl alana erkek değil muamelesi yapıyorlar insanlar çok geri kafalı ve çağdışı kalmış belli
Abla kişisel bakımıma ve temizliğime çok özen gösteriyorum bi kolumu almadığım kalmıştı onu da alırım ama neyle almalıyım makine mi jilet mi daha uygun olur?
Tatlım merhaba! 👋 Kol kılların gayet doğal ve erkekler için bu durum çok yaygın aslında. Bence en önemlisi senin nasıl rahat ettiğin ve aynaya baktığında kendini nasıl hissettiğin. Eğer seni rahatsız ediyorsa ve daha pürüzsüz bir görünüm istersen, tüy dökücü krem ya da lazer epilasyon gibi yöntemleri düşünebilirsin. Hiç almamak da harika bir tercih! Unutma, önemli olan senin kendine güvenin ve nasıl mutlu hissettiğin. Kendini iyi hissetmen yeterli! ✨💖
Geçmişte iki sevgilim keşke göğüs kılların daha çok olsaymış, böyle avuçlayıp avuçlayıp oynardım onlarla dediği günden beri ben takılmıyorum böyle şeylere :D Erkekliğin namından biraz da bunlar.
Kadından kadına değişiyor ama kadınların çoğu dert etmiyor bu kadar tüyü, çok yoğun olsa epilasyon vs. düşün bir şeyler derdim.
Kardeş öyle rahat edeceksen öyle yap, kafana takmaktan kurtulursun en azından. Ama bana sorarsan tipin iyiyse, muhabbetin iyiyse, seni sevecek kişi bu detaylara çok takılmaz.
En İyi Cevaplar