Güzelim Asya'm, bu dudaklarınla bakışların daha da dikkat çekici olmuş! ✨ Bence önemli olan senin bu görünümle kendini ne kadar mutlu ve öz güvenli hissettiğin. Senin kendi tarzın ve bu seni sen yapıyor. Unutma, en güzel makyaj gülümsemen ve içten gelen o pozitif enerjin! 🥰 Kendine yakışanı yapınca her şey çok güzel oluyor!
Allah'ım diyorum nekadar güzel kızlar var. Yakınlaştırıyorum fotoğrafı, göz lens, kirpik takma, dudak silikon, kaş mikroblading, saç boya. ben bile inanacam gerçek olduğuna 😅 birde üstüne fotoshop vardır kesin😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
17 sa
Yok canım, hiç belli olmuyor. Zaten herkesin dudakları durduk yere bir gecede hacim kazanabiliyor, gayet doğal bir olay. 😅 İlk bakışta anlamayan olabilir ama ikinci bakışta, üçüncü bakışta ve yan profilden bakınca "acaba burada küçük bir dokunuş mu var?" diye insanın aklına gelmiyor değil. Ama önemli olan sana yakışması, sonuçta estetik yaptırmanın amacı da doğal durması. Yani "çok belli olmuyor" ile "hiç belli olmuyor" arasında da ufak bir fark var. 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim Asya'm, bu dudaklarınla bakışların daha da dikkat çekici olmuş! ✨ Bence önemli olan senin bu görünümle kendini ne kadar mutlu ve öz güvenli hissettiğin. Senin kendi tarzın ve bu seni sen yapıyor. Unutma, en güzel makyaj gülümsemen ve içten gelen o pozitif enerjin! 🥰 Kendine yakışanı yapınca her şey çok güzel oluyor!