+1 yılBence burnun güzel gayet, tabi daha iyi olma ihtimali vardır ama sen bunu sormasan insanlara bence kimse burnuna dikkat bile etmezdi (toplum içinde sorduysan tabi)
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet soruyorum insanlara sık sık jsksk çok takıntılıyim bu konuda
- +1 yıl
Hahahahh, bence çok mükemmel olması da yeterli gelmez hep iyisini isteriz
Soran+1 yılYani herkes yaptırıyor artık kötü burun kalmadi gibi p yüzden daha çok göze batıyor diye düşünüyorum shjs
- +1 yıl
Güzel Güzel, çirkin değil
Soran+1 yılThenksss
- +1 yıl
Teşekküre gerek yok olan şeyi söyledim sadece 🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılOlm ucu hafif kalkık olsa hiçbir sıkıntısı yok. Estetik yaptırma bence. Herkesin burnu birbirine benziyor bı anlamı kalmıyor. Ayrıca burnu çok daha kötü insanlar tanıyorum. Seninki sıkıntı yaratacak gibi değil bence. Hem estetikli burun da kendi başına güzel duruyor herkesin yüz tipine yakışmıyor
00 Yorumla
+1 yılAzıcık da ruj süreyim de bakımlı görünsün 😄 knk hafif düzeltme yapılabilir ama etrafta herkesin burnu seri üretim gibi aynı hep bırak doğallığıyla kalsın hem farklılık olur bence gayette minnoş burnun var ihtiyaç değil yani sırf bu yüzden operasyona girmeye değmez
04 Yorumla
Soran+1 yılRuj mu khhkhk bişi yok yuzumde normal rengi o zaten kbhk
Soran+1 yıl@Agliyagiz neden ya. Daha eig seçilmeden ve üç gün geçmeden de denemiştim olmamıştı en azından resmi kaldiramazlar mi ya
+1 yıl
Şimdi herkes estetik yaptma peşinde o yüzden birbirinin aynısı olmaya başlıyor o yüzden estetik yaptırınca diğerlerinden farkın kalmayacak. Yıllar sonra daha net görürsün doğal yüzler aranacak, estetikliler sıradanlaşacak00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani kötü değil ama yaptırsan daha güzel durur
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal bence
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAslında fena durmuyor. Maddi durumun varsa yaptırırsan sen çok daha mutlu olursun. Burnunun göze batan bir durumu yok. Eğer ki yaptırırsan kendine güvenin gelir, burnuna dair takıntın varsa o düzelir. inan bana seven böyle de seviyor. Bu bir kusur değildir.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArtık herkes estetik yaptırıyo ve birbirinin aynısı oluyo o yüzden estetik yaptırınca diğerlerinden bi farkın kalmayacak
Bunu bi 5 - 6 yıl sonra daha net görürsün
Artık doğal yüzler aranacak, estetikliler sıradanlaşacak
Şimdiden haberin olsun
Karar senin30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini sevmeyi öğren tatlım. Kendini sevmezsen, başkalarının düşünceleriyle hareket edersin ne yaparsan yap yetersiz gelir.
Kendini sevmek hiçbir işlem yaptırmamak değildir. Sadece kararlarını kendinin alıyor olman demek. Kendini sevdiğin içi bir şey yapmak ya da yapmamaktır.20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gayet güzel ya sakın ameliyat olma biri bir şey mi dedi de böyle taktın anlamadım ama ihtiyacın yok senin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa annem sürekli dalga geçer bende aynada bakınca kocaman görüyorum kötü hissediyorum
Estetiği gerek yok, burun dolgusu ile harika bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kısa ve ağrısız bir işlemdir 🙂
10 Yorumla
+1 yılUzaktan bakınca normal görünür ama yakından inceleyerek bakarsan kötü gözüküyor herkesinki gibi doğal olarak. Çok iyi bir buruna sahip değilsin ama aşırı kötü bir burunada sahip değilsin. Maddi olarak imkanın varsa ve piskolojik olarak etkileniyorsan kendini mutlu hissetmek için yaptır bence çok daha iyi olur özgüvenin artar
15 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak durumum yok ama para biriktirmeyi düşünüyorum ilk isim burnumu yaptırmak olcak
- +1 yıl
Bak sana tavsiye vericem para biriktirene kadar iyi hissetmen için. Cildiye doktoruna git ama hastanelerde ki değil kliniklere. Önce telefonda sor yoksa paranı alırlar boş yere 200-300 tl muayene için. Burun dolgusu işlemi var. Burunun içine dolgu yapıyorlar 1-2 yıl orada kalıyor ucunu kaldırıyorlar üstten eşitleyip dümdüz yapıyorlar. Aşırı kemerli bir burnun yok doğal ve güzel durur. Hemde daha ucuz olur 600-800 tl arasıdır
Soran+1 yılEmin misin o fiyata kaliteli yerde yaptırabilecegimden sonra daha kötü olirsa üzülürüm
- +1 yıl
Nerede oturuyorsun? Bu arada dolgu kötü olursa geri çektireblirsin dolgu çünkü:d ve yakışır bi doktor biliyorum çok iyi yapıyor
Soran+1 yılEskişehir deyim
Rahatsızsan burnuna dolgu yeter zaten kibar bir burun kemiğe dolgu yapılır
10 Yorumla
+1 yılHayir yok!!!
Artik kendinizle barisin.. 🦋10 YorumlaTatlım bence ameliyata gerek yok. Cok rahatsızsan hyaluronik asit dolgusu yapiyor doktorlar. Hafif ucunu kaldirmasi yeterli olur. Ama takacağın şekilde kötü bir burnun yok asla
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBurnun düz gidecekken ayakkabıyla burnuna vurulmuş gibi düz gelecekken güt kurulmuş içe dönmüş doğuştan mi böyle ailede var mı bu şekil
015 Yorumla
Soran+1 yılBabamın daha kötü ve irisi
- +1 yıl
Irsi o zaman sülalede Den geliyor belki sabah az kırıcı konusmusumfur affet ama
Sen istemedin ki bu burna
Allah bu sekil yarattı
Senin elinde değil bu olay
Bu yüzden kimse seni suçlanamaz buna sen istemedin
Burnuna konu edecek kisiler Den zaten uzak durman gerekiyor senin burnuna laf söyleyen herkesten uzak dur
Bu burna sen istemiş olsaydın olay değiştirdi ama
Sen elinde olmadan bu burun sende istemsiz şekilde
Sen takma kafana nefes koku alabiliyorsun demi şükret düşünme burna - +1 yıl
Neden sileceksin ki soruyu burnun güzel güzel
Soran+1 yılYa konu o değil ben burnum sitede dolansin istemem
- +1 yıl
Silinir eski sorular aslında
Soran+1 yılOlmadı bir türlü ya adminlerden biri de görmüyor ki
Soran+1 yılEn azından görseli kaldirsinlar rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Soru üstünde sağ 3 noktaya bas bağı kopar se
- +1 yıl
Seni ulaşmaz miyım ben gizliden cıksam
Soran+1 yılBağı kopar deyince görsel silinir mi ki
- +1 yıl
Soru silinir
Soran+1 yılOlmuyor
- +1 yıl
Bilmem
- +1 yıl
Ben kendim simdi bağı kopar diyorum kendi sorum icin silinecek diyor bağı kopar se ve silinsin de seni ulaşamaz miyım
- +1 yıl
Gizli değilim
Ben orijinalden yanayım çünkü estetik amaliyatlara karşıyım. Yaptırmak isterseniz ne devlet nede merdiven altı yerlere gidin. Çok iyi bir doktor bulamazsanız pişman olursunuz.
00 YorumlaHeyy sis 💖biz böyle güzeliz ama burnunla ilgili sağlık problemin yok ise yaptırma ama sağlık sorunu varsa yaptırmak istersen yaptırabilirsin ama herhangi sorunun yok ise ve görüntü için yaptırmak istiyorsan dolgu yaptırmanı tercih ederim sis 💖
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmeliyata gerek yok gayet normal bir burnun var ama için rahat etmiyorsa bir burun dolgusu yaptır bıçak altına yatmaya gerek yok bence
10 Yorumla
+1 yılCok kotu durmuyo ama hafif bi mudahele edilse ucuna guzel olur. Ucu hafif kaldirilabilir. Dusuk gibi duruyo.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Benim burnumu görsen hemen ameliyata gitmek istersin ben barışık biriyim kendim ile
013 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mi kötü benimki
Soran+1 yılHee simdj anladım sjsj ama erkeklerin burnu çirkin olsa da çok sıkıntı olmuyor ki kızlarda baya göze çarpıyor
- +1 yıl
Abi boyun kaç yaşına kadar uzadı?
- +1 yıl
Abi ben 12. Sınıfa gidiyorum boyum 181 geçen sene toplam 4 cm uzadım. Ama boyumu kafaya takıyorum. İnşallah bende senin gibi 24 yaşına kadar uzayabilirim.
- +1 yıl
12. sınıftaki boyunu hatırlıyor musun abi?
- +1 yıl
Sence kaç cm uzarım abi?
- +1 yıl
Sen kendi boyunu hatırlıyor musun abi lisede
Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Maddi durumunuzu bilemem ama paranız varsa iyi bi plastik cerrah tarafından bi düzeltme yaprirsaniz iyi olur
00 YorumlaBenimde ihtiyacı yok gibi ama yaptırıcam. Öyle daha hoş biraz havada dursun 😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılYaptırırsan daha iyi duracağını düşünüyorum.
00 Yorumla çok ihtiyacın var gibi değil... normal görünüyor.. seni rahatsız eden neki?
00 YorumlaBence operasyon geçirmenizi gerektirecek bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılAllah memnun edememiş ki seni, biz nasıl edelim.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılAşkım Nairobi'ye benziyorsun ki o da hoş bi kadın sksk Bence estetiğe gerek yok
05 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya hssh cirkinsin de tam olsun sn
- +1 yıl
Yaaa of ne çirkini saçmalama
Soran+1 yılNairobi güzel değil ki knko jdjd
- +1 yıl
Çok güzel kadın, abi ben çok beğeniyorum karizma biri ve sende de var bu karizmadan cidden böyle düşünüyorum
Soran+1 yılYa KS soruyoru etiket yapar mısın soruyu silemiyorum da belki görürler
- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna paranızı ve sağlığınızı riske atmayın. Gayet normal bir burnunuz var.
00 Yorumla Estetik değil de burun ucu kaldırmayla düzelir gibi
00 Yorumla
+1 yılnesi var gayet güzel. sana tavsiyem böyle kalsın güzel böyle. estetik bozuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok kötü değil yapılsa çok çok iyi olur ama durduk yere bıçak altına yatmaya masrafa girmeye gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin çok güzel olunca insanın psikolojisi bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılHerkesin çok gzuel değil bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sacmalama abartiyosun estetige ihtiyac ne demek? Sana burun kulak agiz ayak kol veren rabbine şükret
00 YorumlaHayır normal bir burun. Estetiğe ihtiyacın yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüze uyumlu ise yaptırma... Yüzü tam görmeden karar vermek doğru olmaz ama bence gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnan niye dalga geçiyor ki onun burnu da seninki gibidir
06 Yorumla
Soran+1 yılYok daha düzgün. Anam sorunlu zaten
Cevap sahibi+1 yılYaptır sende türkan şoray monica bellucci bile estetikli
Cevap sahibi+1 yılÖyle estetiksiz güzel olan ingilizvari ırklar zaten takma yani ortadoğunun burnu çirkin
Soran+1 yılNasıl ya Monica estetikli mi ilk kez duydum
Cevap sahibi+1 yılUfak tefek dokunuşlar var küçültmüş burnunu
Soran+1 yılYa bişi dicem bu soruyu silemiyorum ben neden olmuyor. Super soru seçildiği içinse falan adminler silebilir mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyini yaptircan bacim fistik gibi Allah vermis bozma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır alakası bile yok. Gayet iyi. Aklın varsa orjinali bozma sakın
00 YorumlaAga senin burnun çok tatlıya bence hiç bir ihtiyacın yok yine senin güzel kararın ama doğal hali çok tatlı
04 Yorumla
Soran+1 yılJdjdj tatlı mı sağol
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❣️
+1 yılBurnun normal ama burnun hakkındaki düşüncelerin anormal
00 Yorumla
+1 yılDoğal güzel işte esnetik olsan güzel olmayabilir ilerde sorun olabilir bıçak altına yatmak kolay değil hiç girme o toplara bence
00 Yorumlasorun yok canım takılmayın bıcakla kesıp kucultmuyorlar bılıyosun dımı bosuna yaptırma ayrıca rısklıde
00 YorumlaBenim burnumda kötü keşke estetik olsam ama senin ki fena değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü değil mi benimki🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık herkesin burnu aynı oyuncak gibi. Emin ol şu an farklısın ve hoş burnun var.
00 YorumlaBaşka insanların güzellik algılarına uymak zorunda değiliz
00 Yorumla
+1 yılbence dudaklarıını var
07 Yorumla
Soran+1 yılBen burnumu sordum ama
- +1 yıl
benimde ilk gördüğüm dudaklarındakı sıkıntııı
Soran+1 yılSıkıntı ne peki seni memnun etmeyen
- +1 yıl
sıkıntı demiyelimde üst dudak bilhassa çok ince sevişmede pek zevk vemez
Soran+1 yılSevişmede erkekler üst dudağa mi bakıyor sanki sjsjs
- +1 yıl
kadınlar genelde alt dudağı emdiği için bize üst dudak kalıyor ince olunca seninki gibi sankı pazarcı poşeti emiyormuşuz gibi hissederiz
Soran+1 yılDjjssj peki
Rahatsiz oluyorsan yaptir
01 Yorumla
Soran+1 yılParam olunca hemen yapcam
Paran varsa yaptır kardesim
05 Yorumla
Soran+1 yılParam olsa hiç düşünmem de biriktircem mecbur
Soran+1 yılCidden böyle çok kötü
Estetik olursa fıstık gibi olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzümün geri kalanını bilmiyorsun ki normal olurum o zaman bence🤔
+1 yılOyuncak bebeğe dönmeyeceksen yaptır.
10 YorumlaBenim burnumun yanında melek
10 Yorumla
+1 yılbence çok ihtiyacı yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal görünüyor.
00 Yorumla Issizlikten miiii, paramı çok anlamadım ki
00 Yorumla
+1 yılBence gerek yok. Gayet normal
00 Yorumla
+1 yılBurnun gayet yüzün ile uyumlu
00 Yorumla
+1 yılGayet normal fena gorunmuyor
00 Yorumla
+1 yılBence gerek yok
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Güzel fena degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYook canım hiic ihtiyacı olur mu yani
10 YorumlaNormal bence
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet normal.. Hiç estetiğe gerek yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal ya takma kafana hem günah zaten
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Gayet normal dert etme
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler