Burnum estetik küçükken kırıldı ben de yaptırdım. Bir kız var arkadaşlık başında ona söyledim sormustu ben de evet estetik dedim kırık vardi falan. Kıskanç ve kem gözlü sürekli burun estetiği ipe ilgili story atıyor birde burun estetiği afişi atıp yaptırır miydiniz yazmış storye.. bir de anket yapıp sizce bende estetik gar mi falan diye sormuş sinir oldum yakında silicem millete bahsetmesin şunu desem nasıl
Arkadaşlık başında burnuma iltifat edince estetik dedim ama neden bilmiyorum o an estetik güzel bir cevapmis gibi geldi ama cidden estetik yok zaten olsa belli olurdu estetik olduğu ama ne burnumda ne de başka yerimde var. O an öyle söylemek hoş geldi ama zamanla aslında var dememin saçma olduğunu ve neden dediğimi bilmedigimi fark ettim düşündükçe neden var dedim yalan gibii diye düşünüyorum söylemek istedim yani estetik yok. O an sıradan geldi ama şimdi düşündüm de estetik olmadığı halde estetikli sanılmak hoş değil
Bunu yazsam inanir mi
Arkadaşlık başında burnuma iltifat edince estetik dedim ama neden bilmiyorum o an estetik güzel bir cevapmis gibi geldi ama cidden estetik yok zaten olsa belli olurdu estetik olduğu ama ne burnumda ne de başka yerimde var. O an öyle söylemek hoş geldi ama zamanla aslında var dememin saçma olduğunu ve neden dediğimi bilmedigimi fark ettim düşündükçe neden var dedim yalan gibii diye düşünüyorum söylemek istedim yani estetik yok. O an sıradan geldi ama şimdi düşündüm de estetik olmadığı halde estetikli sanılmak hoş değil
Bunu yazsam inanir mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu tür şeylerin yalanı olmaz gadası
Sen rahat mısın? Mevzu o.
Kimin ne dediğini çok takma
Evet rahatım ama sürekli laf sokuyor alttan estetikle alakalı arkadaşlığımı bitirince millete her yeri estetik diye uydurmadindan endiselendim çok ortak arkadas car
Var*
Laf vuruyorsa. Sen de pat söyle içinden geçeni. Rahat hissetmiyorsun. Dediklerini de. Rahat hissetmiyorum. Yanlış anlaştık seninle. Ben ameliyat olmadım de.
Tamamdır teşekkür ederim çok
Gönlün rahat olsun 😆 salla. Iyi günler
yazma tabii ki öyle bir şey ya inanmaz. kim ne derse desin boş ver o kız da işi gücü yok bununla uğraşacak kadar boşmuş yani böyle düşün. arkadaşın falan da değil o kişi bence hayatından çıkartmaya bak.
kanka niye kendini ifade etme gereği duyuyorsun ki bırak öyle bilsin tekrar sorarsa seninle dalga geçtim sadece kırık vardı düzelttiler der geçersin
Çünkü sürekli estetikle ilgili paylaşım. yapoypr bir de kendisini silmeyi düşünüyorum birisi onu sildi diye ortak herkese engelletmis şimdi ben silince de yüzünün her yeri estetik diye uydurur öyle bir kız o
eğer hayatında önemli bir insan değilse ve silmeyi düşünüyorsan sil.
ortak herkes engellerse zaten senin arkadaşın değiller. Hiç bir arkadaşım bir sorun yaşamadığım sürece bir insanı zorla engelletemez bana :))
seninle estetik diye uğraşırsa eğer ispatlaman kolay olur çünkü değilsin.
son olarak insanları bu kadar umursama insanlar her şeyi konuşuyor ve boş konuşuyorlar sen olmak istediğin yanında olmasını istediğin insanlar için çabala
Çok teşekkür ederim gerçekten haklısın peki çıkarmadan önce bunu yazayım mı estetik değilim falan millete soylemesinden cekindim
insan vicudunu beğenmeyebilir ve bunu değiştirebilir. ve bu kötü bir şey değil. estetik olsan da olmasanda bunu dert etme derim.
Kötü insanlar açıklama hak etmiyor bence :))