Güzellik & Bakım Burnumun estetiksiz hali sizce güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sabah cekildim kusura bakmayin burnum estetiksiz sizce guzelmi Güncellemeler+1 yıl nazar degdi burnum şişti Burnumun estetiksiz hali sizce güzel mi? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gadası 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Arkadaş burası da ne biçim bir site oldu ya bu soruyu Bir de süper soru seçip fikrine koymuşlar güzel güzel 0 9 Yorumla ndndjdjdjdj +1 yıl Her yerde sen bu site diyince aklıma gelen iki kullanıcı byciliz ve sen ama o yıllardır aynı hesap sen sürekli değiştiriyorsun hesabını Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Ben gizemli olmayı seviyorum da artık bu hesabı değiştirmem 3 defa fenomenlik aldım üçüncüde kalsın değil mi Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Demek ki beni tanıyanlardan birisin umarım sen de güzel hatırlıyorsundur Yorumla ndndjdjdjdj +1 yıl Pek değil bana baya bir küfür ettin sonra barışmistik ama aslında iyisin de biraz fevri çıkışların oluyor Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Arkadaş sana da mı böyle hatalar yaptım ya tüh Yorumla ndndjdjdjdj +1 yıl Evet maalesef Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Özür dilerim Yorumla ndndjdjdjdj +1 yıl Önemli değil Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Takip ettim Yorumla
Blackskdkdkkd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 104% +1 yıl Ee normal olan bu bizimkide estetiksiz ne olmuş? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duşa girSaçlarını kes Kaşlarını alBıyığını traşlaKilo ver 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Okul var diye bakimsizdim yarina bakim yapacam nasılım diye paylaşırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki. Kolay gelsin şimdiden Yorumla St47fc +1 yıl Kirli sakal iyimi erkekte gizli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet iyi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Estetikli gibi gayet güzel 0 0 Yorumla
beyazorkidem_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl o burun estetiksizmi şimdi yani öylese güzelmiş. dudakalrında süper bu arada 0 1 Yorumla St47fc +1 yıl Beyaz orkide mi varmış Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Estetiğin güzel olmuş kanka 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 672 cevap paylaştı. Bide estetikli halini görelim bakalim 😝🤣 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Duzgun, guzel. 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bu soruyu sormakta şaka mısın dlqpzldşf evet güzel 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Benimkinden güzel olduğu kesin hshshsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Iltifat almak icin bos soru soruyosunuz ya 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim harbiden cok takintikiyim 1 yıldır burnuma dokunuyorum tik oldu artik 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anliyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nazar degdi sisti burnum Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hokka gibi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Burun ezgersizi yaptim yukari daha kalkti ama biraz buyudu sanirim Yorumla Amanoof +1 yıl Neresi büyük? Minicik burnun var. Grip, nezle bile olma ayıp😹 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Estetikli hali nerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Param yetmedi yaptıramadim 🥲 Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl Djdjsj estetiksiz hali yazınca sanki 2 sinarasında kiyas soruyormuşsun gibi olmuş Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Estetikli ki bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel estetiğe gerek yok asla yaptırma 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hdjsjsjs insanlar her şeye kötü gözle bakıyor maşallah diyelim belki geçer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Güzel görünüyor gadası
Arkadaş burası da ne biçim bir site oldu ya bu soruyu Bir de süper soru seçip fikrine koymuşlar güzel güzel
Her yerde sen bu site diyince aklıma gelen iki kullanıcı byciliz ve sen ama o yıllardır aynı hesap sen sürekli değiştiriyorsun hesabını
Ben gizemli olmayı seviyorum da artık bu hesabı değiştirmem 3 defa fenomenlik aldım üçüncüde kalsın değil mi
Demek ki beni tanıyanlardan birisin umarım sen de güzel hatırlıyorsundur
Pek değil bana baya bir küfür ettin sonra barışmistik ama aslında iyisin de biraz fevri çıkışların oluyor
Arkadaş sana da mı böyle hatalar yaptım ya tüh
Evet maalesef
Özür dilerim
Önemli değil
Takip ettim
Ee normal olan bu bizimkide estetiksiz ne olmuş?
Duşa gir
Saçlarını kes
Kaşlarını al
Bıyığını traşla
Kilo ver
Okul var diye bakimsizdim yarina bakim yapacam nasılım diye paylaşırım
Peki. Kolay gelsin şimdiden
Kirli sakal iyimi erkekte gizli
Evet iyi
Estetikli gibi gayet güzel
o burun estetiksizmi şimdi yani öylese güzelmiş. dudakalrında süper bu arada
Beyaz orkide mi varmış
Estetiğin güzel olmuş kanka
Güzelde çok kalkık diğil mi
Bide estetikli halini görelim bakalim 😝🤣
Duzgun, guzel.
Estetikli sandım okumadan önce
ee bu estetikli zaten
Bu soruyu sormakta şaka mısın dlqpzldşf evet güzel
Estetikli gibi duruyor çol güzel
Benimkinden güzel olduğu kesin hshshsj
Estetikli gibi, güzel burnun var
Güzel, estetikli gibi.
Iltifat almak icin bos soru soruyosunuz ya 😂
Merak ettim harbiden cok takintikiyim 1 yıldır burnuma dokunuyorum tik oldu artik 🥲
Anliyorum 😂
Nazar degdi sisti burnum
Hokka gibi
Burun ezgersizi yaptim yukari daha kalkti ama biraz buyudu sanirim
Neresi büyük? Minicik burnun var. Grip, nezle bile olma ayıp😹
Estetikli hali nerde
Param yetmedi yaptıramadim 🥲
Djdjsj estetiksiz hali yazınca sanki 2 sinarasında kiyas soruyormuşsun gibi olmuş
Gayet iyi
Pek inanasım gelmedi
Bence iyi
Ucunu biraz düzeltebilirler
Güzel
Güzel güzel
Estetikli ki bu
Cok iyi
Bence gayet güzel
Güzel
Burna benziyor
aynada cin görüyorum