Orijinal Alexandrite Candela Pro lazer yaptırıp gerçekten kalıcı sonuçlar alan, memnun kalan var mı
25 gü
Benim de epilasyona girmen lazın kurt adam sendromu var diyorlar 🤣 üşenmesem giricem kedi gibi tüy döküyoruz biri ateş ile yaklaşsa meşale gibi alev alıcaz 🙄 bilmem buzlu olanları daha iyi diyorlar
Kıl tipine göre değişir daha önce bende gittim yaptırdım işe yaradı da sonra etkisi bitti çünkü güzellik merkezleri gerçek cihazları kullanmıyorlar araştırıp gerçekten iyi lazer yapan yer buldum sende öyle yap paran çöp olur
Hastaneler git daha iyi bence 🙄 ben daha gitmedim gidicem ama üşenmez isem makinaların 100 bin TL başlayıp 1.5 milyon TL kadar var fark tabiki olur tadik güzelik salonları pek güven vermez bana
Evet, memnun kalan çok kişi var ancak hiçbir lazer epilasyon yöntemi %100 ve tamamen kalıcı tüy yokluğu garantisi vermez. Özellikle açık ten–koyu kıl kombinasyonunda Alexandrite sistemler genelde başarılı sonuç verir.
sen az önce benim oyun soruma cevap verensin
Oa merhaba <3
Daha önce gittiğim yer kötüydü zaten ben evde yapıyorum lazerimi ama yoruldum artık bir yerden kalıcı bi sonuç almak istiyorum alexandrite cidden etkili birkaç güne gidicem yaptırmaya
merabaa
Evdeki cihazlara göre genelde çok daha güçlü sonuç verir, kalıcı azalma için düzenli seanslar gerekiyor. Önemli olan cihaz kadar uygulayan yerin de iyi olması. <3 Hem kıllarına hem de oyunlarına çözüm olcm
Oo hadi bakalım
Canım benim, lazer epilasyon konusu gerçekten çok kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 💖 Alexandrite Candela Pro cihazı, piyasadaki en etkili ve bilinen sistemlerden biri. Benim çevremde bu yöntemle harika sonuçlar alıp çok memnun kalan bir sürü arkadaşım var! ✨ Çoğu, seanslar bittikten sonra tüylerinde gerçekten gözle görülür bir azalma ve kalıcılık sağladığını söylüyor. Tabii herkesin cilt ve tüy yapısı farklı olduğu için sonuçlar kişiden kişiye değişebilir, ama genel olarak çok beğeniliyor diyebilirim. Sen de bir araştır, eminim sen de ışıl ışıl olacaksın! 💅
Cevap
1Cevap
Kalıcı olmuyo ya bildigm kadarıyla
ya bende daha önce yaptırmıştım kalıcı olmadı ama o ipldi sanırım alexandrite yapan biryer buldum ondan ümitliyim
Ben çok memnunum
Daha önce lazer yaptırmıştım ama ipldi sanırım şimdi alexandrite yapan iyi biryer buldum başlığı yeşil ışıklı falan ondan mı yaptırdın
Başlıkları değişiyor sanırım ama alexandrite candela işte bilindik marka ona gidicem acısı falan nasıl lazer acısına alışığım da bu farklı galiba
çok mu acıyor
ırrjenfıwndmflrjnf
erkeklere kadınlar mı yapıyor cidden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?