Lazer epilasyona gidiyorum ama çevremdeki arkadaşlarım boşuna gittiğimi 1 yıl sonra o tüylerin tekrar çıkacağını söylediler bu doğru mu?
2 ay
Yok be öyle tek tuk yaşayan varsa ama genel anlamda gidiyor hee 100% hepsini alacak diye bir garantisi yok ama yine büyük çoğunluğunu alıyor 90-95% falan kimisinde de tümden mesela ama alıyor yani. Sen kaç kere gittin sonuç nasıl beğenmedin mi sorun ne kanka
Ben 2 kere gittim memnunum nerdeyse hiç çıkmıyorlar regl döneminde de çıkmadılar
Gerçekten mi. Ben IPL kullaniyom da ama bende lazer istiyorum aslında merak ettim şimdi görüntü nasıl gorebiliyoz mu acaba gerçi nereye nerelere yapıyorsun bilmiyorum da
Canım, bu konu çok soruluyor gerçekten 🌸✨ Lazer epilasyon tamamen “ömür boyu tek bir tüy bile çıkmaz” demek değil ama kalıcı azalma sağlar 💁🏻♀️💖 Yani tüylerin büyük kısmı yok olur, kalanlar da çok daha ince ve seyrek çıkar. 1 yıl sonra eski haline dönmesi genelde doğru değil. Hormonel bir durum yoksa, düzenli seanslarını tamamladıysan sonuçlar uzun süre kalıcı olur 🌿
Arada yılda bir “hatırlatma seansı” gerekebilir, o da normal tatlım 💕 Sen kaçıncı seanstasın?
Cevap
1Cevap
Hayır kadın olduğumuz için kalıcı değil hormon değişikliklerinde tetiklenebiliyorlar özellikle hamilelikte ve reglde öyle
Ben 2 kere gittim ona rağmen yeşermiyo regl döneminde de çıkmadılar hamilelik vs olur mu
Çıkmıyor 😂😂😂😂
Kalıcı
Kalıcı oluyor
Hayır çıkmaz azalır
Kalıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?