Gözle görülür , kalıcı sonuç almak için Alexandrite Lazerin üzerine tanımıyorum. Kalıcı etki görmek için lazere düzenli gidilmeli ve tüylere ağda , jilet gibi uygulamalar yapılmamalı.
Alexandrite Lazer ince tüyleri görmüyor. İnce ve tek tük çıkan tüyler içinde iğneli lazer uygulanabilir. Fazlasıyla can yakıcı işlem lazer Ama işe de yarıyor. Bir ömür ağdayla uğraşmak yerine 1 yıl dişinizi sıkıp lazere gidin :)
Hayır vermiyor iki tane var diyebiliyorum bir tanesi bu diğeri de buz lazer bunu yaparken jel filan kullanmıyorlar ben bunu bir kere yaptırdım ama inanılmaz acı oluyor böyle tek tek atış yapıyorlar öyle bir acı hissediyorsun ki böyle tuhaf anlık sanki et kopartıyormuş gibi bir acı ve yakımı ihtimali çok yüksek diğeri böyle değil mesela diğerinde yanma ihtimali yok buz lazer de çünkü jel sıkıyor ya onun üstüne yapıyor ve acı da yok tam tersine zevk var jcjcjcj
Evet alexandrite lazer, buz lazere göre daha kesin sonuç veriyor. Fakat yapıldığı yaşa da bağlı bu durum. Eğer ergenlik dönemlerinde işlem yaptırılmış ise 18-19 yaşlar gibi, iler ki yaşlarda evlenip hamile kalındığı süreç içinde, hormon seviyeleri değiştiğinden dolayı tüyler azalsa bile, hamilelikte tekrardan çıkmaya başladığı gözüküyor. O nedenle genelde hamilelikten sonra lazer daha kesin sonuç veriyor.
tüm vücut şeklinde 8 seanstan fazla aldım. herkeste değil bunun farklılıkları var ten rengi açık olan kişiler mutlaka bunu yaptırmalı. özellikle kıl kökleri çok siyah olan biriyse daha etkili olur.
Evt bn şu an devam ediyorum koltuk altı bitti bacakda bitti ama bnde çok geç bitti önce kıllar incelmeye başladı sonra bol bol kese yaptım dökülmeye başladı kollarım ztn sapsarı ona olmayacağını söylediler