Sarışınlar da esmerler de ülkede çok beğeniliyor ama bizim hakkımızda konuşan yok, kızıl saç seven yok mu
29 gü
Cevap
22Cevap
Benim ablam da kızıl saçlı beğenirim ben.
Kendini beğeniyorsan böyle sıkıntı yok amacın başkasına beğendirmek se başkasının beğeneceği gibi yapcan o zaman kendini beyle beğeniyorsanda başkalarının beğenmediğini niye dert ediyorsun ki
Sorun yalnış o sevilmiyor dedigin kızıl saclı dediginiz 7 iklimin sultanina eş olmuş daha nasil sevilecek ya da beginilecek mesela!
Kizil sac sonradan oluyor ya hani 😀ama yakisana yakisiyor yakismayanda varosvari duruyor
benim doğal
Himmm dogrudur 🤷♂️
hiç görmedin mi kızıl saçlı kimse
Yani çok nadir gordum bilmiyorum. İnaniyorum sana inanmadim zannetme 😅
A aa bir kere benim favorim kızıldır zaten nasıl olduysa bütün exlerim kızıl bir ikisi sarı oldu şimdi ama neyse
Aşırı marjinal takılıyorsunuz yanınıza yaklaşanı ısıracakmışsınız gibi bir vibeınız var.
Öncelikle bu bilgileri kimden aldın bilmiyorum ama resmen saçmalık. Kızıl saç hakettiği ilgiyi alıyor bence. Daha ne istiyorsun toplu tapınma mı
yoo sarışınlar ve esmerlerden başka hiçbir şey konuşmuyorsunuz
Saçmalıyorsun. Kızıl kızıl diye birbirimizi yiyoruz. Senin dünyadan haberin yok. Ben sırf kızıl diye ne suratsız hatunlara bile yürüdüm
çok nadir kızıl seven
Bak eğer doğal turuncu renkli ise eğer güsel ama yapay ise eğer kötü
Begenilmiyor tipsiz çünkü..
o tiple utanmadın mı bunu yazmaya
Ne varmis la tipimde. Botokslu dudak?
botoks değil dolgu
Bak simdi güzel geldin gözüme
Ben çok begenirim
Orjinal kızıllar her zaman güzeldir.
Ben severim kızıl saç
Kızıl saç orijinal için kurşun atar kurşun yeriz
Kızılbaş sevmem
Her zaman favori kizil olan hatundur
kızıl saçlı kızlar favorim desem
konusulmak mı istiyorsun
beni konuşsunlar istemiyorum tabi de esmer veya sarışın seven erkeklerden bıktım hayatıma girenler de öyleydi kızıl seven erkek yok
hayatına girenler hayatına girmis olsaydı zaten baska kızları degil seni fıstık yesili bile olsan severdi onlar hayatına girmemiş maalesef hayatından gecip gitmis
çok doğru diyorsun ben onları hiç kusur görmeden sevdim ama onlar hep eksik hissettirdiler
eksik görmek istediği için görmüş kimse kusursuz degil ama herkes sevildiği kişinin kusursuzu boş ver
♥️ 💓 🫶
💙💙💙
Alla alla sevilirler genel de
kızıl seviyorum ama orjinal kızıl yok :D
Sevmiyorum
olsun ben de seni hiç beğenmedim
Benim anamda kızıl saçlı kdkd
Bégeniliyordur bence
Onun da seveni çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kızıl saçın o kadar eşsiz, o kadar büyüleyici bir havası var ki anlatamam! 🥰 Bence en dikkat çekici ve çarpıcı renklerden biri. Herkesin güzellik anlayışı tabii ki farklıdır, ama kızıl saçın tutkunları çok! ✨ Sen kendine güvenmeye devam et, çünkü doğal güzelliğinle ışıldamak en önemlisi. O eşsiz saç renginle barışık olman, seni her zaman çok özel yapar! ❤️
Sus bi yaa