Saç Bakım Kızıl saçlı kadınlar daha mı çekici oluyorlar? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kızıl saçlı kadınların daha seksi olduğu dile getiriliyor. Bunun gerçeklik payı var mıdır?Kızıl saçlı kadınlar daha mı, çekici oluyorlar?#gadasından sevgilerle 🤗 Kızıl saçlı kadınlar daha mı çekici oluyorlar? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet ve kızıl saçlı olmayan kadınlar olarak bu durumdan çok sıkıldık. 😠😠 3 0 Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Doğal kızılların ayrı bi çekiciliği oluyor gadası, hele birde çilliyse. 😂 4 0 Yorumla
nenasıl Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Kizil degil ki resimdeki turuncu.Truncu renk zaten en dikkat ceken renktir kalabaliklar arasinda. 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tek başına hiçbir renk kurtarmaz insanı, albenisi de olmalı kadının 2 0 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bir dönem kullanmıştım artık doğallıktan yanayım🤷♀️ 2 0 Yorumla
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Kızıl o anlık dikkat çeker uzun zamanda sıkıcı bi renk en güzeli kirli sarışın dir net 1 0 Yorumla
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet kızılların ayrı bir havası oluyor her zaman keşke kızıl olsaydım ben de... 1 0 Yorumla
profiterolr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hayır, saç rengi ten rengi çekiciliği ifade etmiyor benin için. 1 1 Yorumla profiterolr +1 yıl Zeki olan kızlar çekici asıl, güzel kız heryerde var ondan bol nr var😀 Yorumla
papatya__6 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişiden kişiye değişiyor kızıl saç bazı kadınlara yakışmaz. Herkeste iyi çekici durmaz. 1 0 Yorumla
ugurBYZEUS Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl nadir görünen güzeliklerdir gadası herkese yakışmaz, orjinal olması şartıyla: ) 1 0 Yorumla
Kaderinoyunu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her şeyin güzeli de olur çirkini de 2 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl İddialı bir renk olması ilgiyi çeker mantık 1 0 Yorumla
RubbieRolePlay Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl Bana siyah saçlılar daha çekici geliyor 1 0 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Diğerlerine göre daha fazla albenisi oluyor. 1 0 Yorumla
papatyacan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl çekicidir 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Kesinlikle Yorumla
birkiz06 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Fotoğraftaki kızıl değil yalnız bakır 😅😂 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Bakır kızılı ama gadası Yorumla
Esrabenim Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bu kadının adı neydi 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Ah bi aklıma gelse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evet ve kızıl saçlı olmayan kadınlar olarak bu durumdan çok sıkıldık. 😠😠
Doğal kızılların ayrı bi çekiciliği oluyor gadası, hele birde çilliyse. 😂
Kizil degil ki resimdeki turuncu.
Truncu renk zaten en dikkat ceken renktir kalabaliklar arasinda.
Tek başına hiçbir renk kurtarmaz insanı, albenisi de olmalı kadının
Bir dönem kullanmıştım artık doğallıktan yanayım🤷♀️
Kızıl o anlık dikkat çeker uzun zamanda sıkıcı bi renk en güzeli kirli sarışın dir net
Evet kızılların ayrı bir havası oluyor her zaman keşke kızıl olsaydım ben de...
Hayır, saç rengi ten rengi çekiciliği ifade etmiyor benin için.
Zeki olan kızlar çekici asıl, güzel kız heryerde var ondan bol nr var😀
Kişiden kişiye değişiyor kızıl saç bazı kadınlara yakışmaz. Herkeste iyi çekici durmaz.
nadir görünen güzeliklerdir gadası herkese yakışmaz, orjinal olması şartıyla: )
evet çekiciler
Her şeyin güzeli de olur çirkini de
Malesef olmuyorlar yüzü güzel olan insan çekici olur
İrlanda kızılı bayılırım
Katılıyorum bence öyleler
İddialı bir renk olması ilgiyi çeker mantık
Bana siyah saçlılar daha çekici geliyor
Kimse için kendimi değiştirmem 👽
Fotoğraftaki gibi olacaksa harika
Beyaz tenli kadınlar için evet.
Saç rengi çok etken değil.
Diğerlerine göre daha fazla albenisi oluyor.
Evet, daha hoş oluyorlar.
çekicidir
Kesinlikle
Fotoğraftaki kızıl değil yalnız bakır 😅😂
Bakır kızılı ama gadası
siyeh elbise ve kizil saclar mukemmel...
Bu renk kizil degil bakir
Kesinlikle evet
Evet 🤪🤪🤪
ayrı bir cekicilikleri var alev alev cagırıyorlar
Farklı bir çekicilikleri var evet...
Evet
Evet mlsf
Harikalar
Evet farklı ve hoş duruyor
böyle kızıllar evet
Cazibe ile alakalı
Kesinlikle 😍