+1 yıl19 yaşından beri Bakır kızıl veya hafif bir pembelik olsun diye daha da kızıllaştırırım arada. Kopamıyorum, herkeste doğal kızılım sanıyormuş. Saçını başka renge boyasana, nasılsa açık renkte saçların diyorlar. Orijinal siyah dediğimde a*ptal gibi suratıma bakıp saçmalama sen kızıl değil misin diyorlar. Severim bu rengi, sanırım böylede gidecek
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKızıl başka kumral başka sarı başka siyah başka Şunu kabul edin ki hiç kimsenin bulduğu tek güzel olmayacaksınız. Çünkü güzellik tek kalıba sahip bir şey değil. Ben en iyisiyim diye kendinizi kandırırken "iyinin daha iyisi her zaman vardır" gerçeğini unutuyorsunuz. En olduğunuz fikrinden kurtulun güzellik çeşitli bir şey
07 Yorumla- +1 yıl
Ablacım öncelikle sakiiin
Zevkler tartışılmaz öncelikle bunu bi kabul et sende.
Ben en iyi kadınlar kızıl saçlılardan mı çıkıyor demedim ki? Dedim ki, kızıl saçlılarin aurası da bir başka oluyor be
Herkes hoşlandığı bir saç rengini kendince abartabilir
Sende sarı saçı abartabilirsin bunda hiçbir problem yok kin
Neden yükseldin anlayamadım 😶 - +1 yıl
Yükselmedim hayatım güzel kalıbının tek olduğunu düşünenlerin algısını genişletmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Şunu söylemeye çalışıyorum Aslında güzellik denilen şey çeşitlidir ve kimin Neyi Başka bulduğu kendi zevki ile ilgilidir bu konu da çok göreceli
- +1 yıl
Öyle zaten bu Z kuşağı dokunuyor bana arkadaş he gülüm he 😂😂
- +1 yıl
Z kuşağı bu kağğğ çabuk çöküyorken biz 30luk taş kalıyorken bizim size sormamız lazım iyi misiniz diye 😂
+1 yılKesinliklee 3 senedir kullanıyorum. Surekli akması dışında ve saçları yakması dışında sorun yok😂yine de vazgecmicem kel kalana kadar devam😁
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim🍓
Evet, siyah beyaz tenli olanlarda.
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle evet! Kızıl saçlı kadınların aurası kesinlikle bambaşka bir şey 🌟🍓. Kızıl saç, cesaret, tutku ve enerji demek! Bu rengi taşımak gerçekten her kadının yapabileceği bir şey değil, çünkü hem büyük bir özgüven hem de güçlü bir karakter gerektiriyor. Kızıl saç rengini taşıyan kadınlar genellikle dikkat çekici ve özgün bir hava yayıyorlar. Ben de zamanında kızıl saç modasına dahil oldum ve hissettiğim enerji inanılmazdı 🦊❤️! Ayrıca, kızıl saçların cilt tonunla muhteşem bir uyum içinde olduğunu söylemeden geçemem. Sen de bu enerjiyi hissediyorsan, kesinlikle bunu sonuna kadar yaşamalısın! 💫🔮
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Saç Bakım konusunda 11b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır komik dururlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Örneğin videodaki gibi dimi
Komikler gerçekten 😂😂
Bende boyatcam kızıla ama çok akıyor muş he kızlar önerir misiniz?
43 Yorumla- +1 yıl
gerçek kızıl başka bi seviye
herkese yakışmıyo bunu bi kabul edelim ama olur mu
21 YorumlaEvet özellikle de beyaz tenliyse ve güzel taşıyorsa. Elçin sanguya çok yakışıyor doğal kızıl gerçi ama bazılarına. da boya olsa bile çok Cool duruyor..
32 Yorumla- +1 yıl
O kız çerkez miydi
+1 yılkızıl saçlı kadınların yüzde doksanı (ilişki ayrılığı sonrası boyatıyor)
11 Yorumla
+1 yılVala kimde olduğuna göre değişir kimine mükemmel oluyor kimine hiç gitmiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Ben demeyin dedim 😇
+1 yılDoğal değilse saçı, hayır. Doğal her saç rengine hayranım.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu sadece bir örnek 🙂
Boya olsa bile yakışan kişilere yakışıyor. - +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet. Sadece görünüşle alakalı değil, karakterleri de farklı. Genelde asidirler, özgürlüklerine düşkündürler, kendilerine hastırlar ve genellikle zekidirler. Ama bunu orjinal olanlar için söylüyorum, salağın biri kalkıpta saçını kızıl yaparsa canım değişmez örneğin.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNiye ya? Hadi iyisin, reklamını da yaptın.
- +1 yıl
Reklamimi yapmam için kızıl saçlı olmam lazım önce 😀
youtube.com/shorts/W38EldE_E-U?si=I4YkAenO3wtWZzao
İlla doğal kızıl olmak gerekmiyor aura olması için
Boyalı olup da aurası yükselen oluyor.
Cevap sahibi+1 yılAaaa dfdfsfdf tamam özür dilerim. Videonun senin youtube kanalına ait olduğunu sandım.
Doğallık daha iyi bence, ayrıca o aura çok kısa süreli olur.
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın dfsfdf.
Teşekkürler.- +1 yıl
Bu ne kızıl aşkı
Sürekli oraya buraya bulaşan kırmızı boya, her duş sonrası banyoda adam kesmişsin gibi bir görüntünün oluşması, yakaya bulaşması... Aman aman ne aurası ya? Uğraşması çok zor onunla.
10 Yorumlaevet.
şarap kızılını çok seviyorum ama kendi saç rengim de güzel olduğu için şu an boyatmiyorum belki ilerde..🙃20 Yorumla
+1 yılÖnemli olan saçı değil kendine gerçekten en iyi yakışanı bulması mavi de olur ne olacak ki beyaz da olur vs vs
10 Yorumla
+1 yılKızılda kullandım şu an birazdaha ton dwğiştirdim bi farkı yok herzaman dikkat çekebiliyorum auramla hjk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim emojimi neden kullaniyorsun 🦊🦊 bu emojiyle soru sorup goruş paylaşiyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😄😄 estağfurullah
Cevap sahibi+1 yıl😄😄🌸
Mistik / fairy tiplerde bakır tonları beğeniyorum. Bu kızıl ergen gotiklere benziyo
20 YorumlaYıllardır kızılım ve kendimi sadece bu renkte olduğum gibi hissettim
20 YorumlaBence güzel duruyor
20 Yorumla
+1 yılEvet farkindayim, herseyde biraz fazla oluyoruzz beybisi 😎😎👩🦰
28 Yorumla- +1 yıl
Kızıl saçlı gördüm mü kendime hakim olmakta zorlanıyorum.
- +1 yıl
@nickbulmayanherif beni hergun gorup asilion zaten yaw, git de biraz diger kizillara sans ver 😝
- +1 yıl
Sen yükselmek günlük rutinim. Sana yükselmezsem işlerim ters gidiyor. Diğer kızlarda da sendeki şurayı göremiyorum. Napcaz seninle bilmiyorum.
- +1 yıl
@nickbulmayanherif ama beni şımartıyorsunuzz kuzum. 🙃🥰
- +1 yıl
Sen hep şımarmalısın, şımarık halin çok eğlenceli ve çekici 😉
- +1 yıl
@nickbulmayanherif hehe danke cinimm 😘😘
- +1 yıl
O senin kendi şimarikligin 🤪
- +1 yıl
Hahahha yirim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızıl bakır turuncu soğan kabuğu artık her ne diyorsanız zaafımın olduğu tek kadın türü mal mülk yaparım nikah kıyarım dünyanın en güzel kadınları onlar
20 Yorumla
+1 yılEvet, bambaşka boyutta. Hele ki, beyaz tenli ise aura arşa çıkıyor.
10 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli olup siyah saçları olanlar başka oluyor bana göre
10 Yorumla
+1 yılEvet hem de bambaşka onlar ateş sen ateş böceği oluveriyorsun tsn pahasına o ateşe uçuyorsun
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle çok kızıl saç ve beyaz ten seveni çok
10 Yorumla
+1 yılyakışırsa evet. yakışmayanı çingene gibi yapıyor.
10 Yorumla
+1 yılEn son aşık olduğum kadının saçları kızıldı kadına yakışan bir renk ayrı bir cazibesi var
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle fakat bakır kızıl olursa. Şarap kızılı çok fake duruyor
10 YorumlaEvet kızıl saçın aurası fazla fakat o kişiye yakışırsa aurası fazla olur yakışmazsa olmuyor
10 YorumlaKızıl saç yakışıyor ve farklı duruyor evet. Ama tercihim siyah
10 Yorumla
+1 yılHayır. Beyaz saçlı kadınların aurası farklı oluyor.
10 YorumlaAncak görseldeki boyalı saç. Aynı zamanda beyaz tenlilere yakışıyor hatta çilli yüzlü olanlarına bile. Evet Auraları özel bi yapıya sahip. Çünkü azınlıklar Albinolar ve Cermenler gibi bembeyaz tenliler.
00 Yorumla
+1 yılDaha çekici, seksi oluyorlar bence tabi her kadına yakışmıyor orası ayrı mesele 😉😉😉 özellikle beyaz tenli, renkli gözlü kadınlardaki kızıl saç çekiciliği harika geliyor bana
20 Yorumla
+1 yılYüz hatları uyumlu ise evet, harika bir ara çıkıyor ortaya 😊
10 YorumlaKesinlikle kızıl aurası diye bir şey var. Herkes de taşıyamıyor maalesef. Mesela bana hiç gitmezdi. :s
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptırmak istiyorum ama çok aktığı için yaptiramiyorum
10 Yorumlakızıl saçlı güzel bir kadın dünyaya bedeldir
10 YorumlaBende boyatmıştim bana hiç yakışmadı 😒
22 YorumlaKızıl saçlı olmayanlar bence auradan bahsetmesin. Sitenin bilinen kızıl üyesi gibi saçlardan bahsediyorum.
00 Yorumla
+1 yılKızıl saç beyaz tenlilere yakışıyor. Diğer ten rengine sahip olanlar yaptırmasın lütfen.
02 Yorumla- +1 yıl
Dikkatimi cekmemisler o zaman dostumm 😀
1 yılSarışınlarında öyle bebek 🎀💅
11 Yorumla
+1 yılAura içten gelen enerjiyle alakalıdır. Dış güzellikle aura farklı şeyler
10 YorumlaPp deki amber heard çok yakışıyordu mesela.
14 Yorumla
+1 yılKızılı seviyorum üniversitedeyken boyardım bende
11 YorumlaHayır güzellik sac rengiyle olmaz.
13 Yorumla
+1 yılHerkeste olmaz, saçları düz ise, yüzü güzelse beyaz tenli ise fiziği güzelse harika durur.
20 Yorumla
+1 yılYok kardeeeeeeeeeş kadın dediğin siyah saçlı olacak
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum küçüklükten beridir kızıl saç bana çok kötü geliyordu
Teni de beyazsa c. nsel çekiciliği bana fazla geliyor.
00 Yorumlakizilsac pismanliktir yattiginiz deydiginz sanizi sildiginz heryerde kizil leke kalir
00 Yorumlaevet başka oluyor, ama boya kızılı değil, orjinal turuncu ise.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızıl saçlı olmayanı belediye toplatsın.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBütün sorularinizda kızıl saçlı kız görseli var. Siz de mj kızılsınız
Cevap sahibi+1 yılSizi görmenin bir yolu yok mu 😶
Kızıl saç hoş gerçekten.
20 YorumlaAura öyle sacla falan olmuyor
20 Yorumla
+1 yılEvet güzel duruyor hele de beyaz ten 👌
20 Yorumla
+1 yılSaçla olsaydı her şey oooooooo
20 YorumlaBen sevmiyorum şahsen
20 YorumlaBen beğenmiyorum nedense
20 Yorumla
+1 yılMaalesef evet demek zorundayım :)
20 Yorumla
+1 yılKızıl saç her kadına yakışmıyor. Yanı kara böcük gıbı kadınlar kızıla boyayıp gezıyorlar ya yakışmıyor abı. Kızıl saçı taşımak ıcın ten rengı ve vucut hatları önemlı seksı vucut şart...
00 Yorumla
+1 yılBana çekici geliyor kız saç beyaz ten ☺️
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılYakışana yakışıyor.
10 Yorumla
+1 yılBen beğenmiyorum
10 Yorumla
+1 yılDogal kizillari cok begeniyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt