1 ayŞimdi ben sana şöyle bir şey söyleyeyim Yalan yok açık konuşayım erkek olarak kadın hani gençken ve kız o kadar güzel geliyor ki çünkü hani mesela göğüsleri dik Sonra kalçalarını saklık yok hani dudakları dolgun yani ona sahip olmak için erkek her şeyini verir ya tüm çekicilik geliyor şimdi günümüzdeki kızlar eski sigara bilmem ne kendimizi zaten mahvediyor kadınlık kalmıyor öksüreceğim sonra diyorsunuz ki beyaz sen niye istiyorsun beyaz Sen çok güzel bir şey aslında Düşünsene süt gibi yattık yatarsın orada o kadar güzel bir şey ki sevişmesi ona dokunması birlikte olması öpmesi bulamazsın yani bulamazsın Yani o kadar güzel bir şey ki huzur ya huzur çok güzel olur yani
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında bu konu çok yönlü bir konu; işi çok daha geniş perspektiften değerlendirmek lazım. Instagram ve sosyal ağlar bir algı oluşturdu. Sadece kadınlar içinde değil. Herkes için belli standartlar varmış gibi. Beklentiler çok yükseltildi. Olmayan hayatlar sürekli her ak yaşanıyormuş gibi. Beyaz tenli vs takılan insanlarda buna takılıyorlar. Yoksa Allah’ın yarattığına diyecek söz yok. Ayrıca 15-20 sene sonra genç kadın veya erkek yavaş yavaş çöküyor. Hiçbirimiz canlı çıkamayacağız. Çokta takılmaya gerek yok :)
10 Yorumla
Ben kendim buğdayım ama beyaz tenli kadınlar bana bile çekici geliyor bu arada siyahilerde öyle belki de az gördüğüm için birde güzellik standartları var televizyonda görüyoruz algımızı oluşturuyor zaten Avrupa doğu Ülkelerine yıllardır zorbalık ve ırkçılık yaptı ten renginden dininden ırkından dolayı Ama bana temiz hissiyat veriyor
22 Yorumla- 1 ay
Neden siyahi erkek insanların çekici gelmesinin sebebi belli Hani bir kadını yatakta çok iyi memnun etmektedir yani onlar da çift kast sistemi var ya
1 ayBeyaz tenli değilim hatta bulutun arkasındaki güneşi göreyim hemen bronzlaşıyorum ama olmak isterdim gerçekten beyaz ten çok daha güzel, tabi lekelenme kızarma tahriş olma rosasea rahatsızlığı başta olmak üzere bi çok hastalığa açık bi ten bakımı da zor ama yine de çekici mi çekici, bu bi gerçek
21 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güzellik algısı kişiden kişiye ve kültürden kültüre çok değişir biliyor musun? ✨ Herkesin çekici bulduğu özellikler bambaşka olabilir, tek bir güzellik standardı yok ki! Bence en önemli şey, insanın kendini iyi hissetmesi ve o ışığını dışarı yansıtması. ışıltılı ve kendine güvenli her kadın çok albenilidir. ❤️ Unutma, tüm ten renkleri kendi içinde ayrı güzeldir ve çekicilik dış görünüşten çok daha fazlasıdır. 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u 1 ayKadınların esmer erkek saçmalığı ile bu yarışır. ama alakası yok renge değil fiziğe bakar herkes
20 Yorumla
1 ayErkeklerde her halti arayan kizlarin soruda erkekler beyaz ten istedi diye aglamasi garip herkesin zevki farkli bende esmer erkek istiyorum ve kimse elestiremez kizda soruda bir sey dememis bence guzel kadin her turlu guzeldir ama beyaz ten kadinin giyebilecegi renk spektrumunu bile genisletiyor yani o acidan da guzel bence
55 Yorumla
Soran1 ayAynenn öyle askim ben kimseyi zorbalamadim kimseyi ayirmadim ama kızlar gelip saçma saçma konuşmuş anlamadım
Soran1 ayAynenn öyle askim ben kimseyi zorbalamadim kimseyi ayirmadim ama kızlar gelip saçma saçma konuşmuş anlamadım
- 1 ay
@Herşeyinfarlımdayız ya herhalde diyorsun da ne olursun gelişim ol artık ya ya Senin gibi benim bir tanem eşim olsa bir tane çocuğum olsa bir yuvam olsa keşke ya ne olursun
1 ayŞahsen esmer tenlileri çingeneye veya hindistanlılara benzetiyorum.
Herkes için geçerli değil tabi bu söylediğim. Esmer tenli olduğu halde prenses kadar zarif olan aşırı güzel kadınlar da var. Irkçı da değilim yanlış anlaşılmasın. Sanırım zevk meselesi.36 Yorumla- 1 ay
Dışlamıyorum sen de baya güzelsin mesela esmer olmana rağmen
- 1 ay
- 1 ay
Gizli Üye(30-35)1 ayBir erkek olarak sunu soyleyebilirim ki erkeklerin %90’i beyaz tenli kadinlari daha cok begeniyor. Ben de ayni sekilde beyaz ten cok seviyorum kadinlarda. Ha bu esmer olup da cekici olan kadin yoktur anlamina gelmiyor. Tabi ki esmer olup cok guzel, cok dikkat cekici olan kadinlar da var. Ama genel anlamda dusunursek beyaz tenli kadinlar cok daha dikkat cekici. Bu biraz da temiz bir ten hissiyati goruntusu vermesinden kaynakli. Tabi bir de beyaz tenli kadinlara hemen hemen her renk yakisiyor, bu da baska bir arti. Gerek kiyafet olsun, gerek sac rengi olsun; beyaz tenli kadinlara her renk yakisiyor ve ozellikle de koyu tonlarla butunlestikleri zaman kendilerine direkt baktiriyorlar.
12 Yorumla
Soran1 ayKatılıyorum beyaz tene her kıyafet gidiyor birde dekolteli kıyafetler çok seksi gösteriyor ya neden bilmem ama kadın olarak bende bakınca daha estetik buluyorum bazıları hep cinsel açıdan yazmış ama bence genel olarak böyle
Gizli Üye(25-29)1 ayEstetik algısı, bende beyaz tenli erkekleri çok çekici buluyorum
1015 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEvet
Cevap sahibi1 ayAhahhahahahahashhskakd
Cevap sahibi1 ayGenetik olarak üstünsün
Soran1 ayBeyaz tenli erkekler bana hiç çekici gelmiyor esmer erkekler çekici ve erkeksi geliyor sen esmer misin
- 1 ay
Nasıl
Cevap sahibi1 ayHahaha ama sen beni sevmezsin emin ol 😂
Cevap sahibi1 ayYa bak yemin ederim beni istemezsin sen bilmediğin şeyler var 😂
Soran1 ayBen bulmam çünkü ben beyazım o yüzden esmer erkekler bana çok çekici gelir
- Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı.
1 ayTamamen medyanın öyle kadınları güzel diye lanse etmesi. En başta da ırkçılık sebebiyle beyaz kadınlar manken vs oldu, siyahlar olamadı. O yüzden tüm dünya açık renk ten daha çekici sanıyor. Ama öyle değil bence. Her kadının güzelliği havası ayrı.
11 Yorumla- 1 ay
@scorpiongirl429 haklı. Hatta şu an obez mankenler moda dünyasında iş yapıyor. Medyanın bize ne sunduğuna bağlı bir şey biraz da.
Allah Allah beyaz tenliler için hiç öyle bir şey duymadım ben hatta esmer kumral gibi tenleri daha seviyorlar diye biliyorum
11 Yorumla
Soran1 ayTaaaammm
O sizin icin oyle guzellikalgilarinizdan ve tabularinizdan cikiniz lutfen
21 Yorumla
Soran1 ayBiz değil siz cikin
Gizli Üye(30-35)1 aySevgilim esmer bende beyaz tenli sarışın bir kadınım o bana bayılıyor ben ona sanırım bu bir klişe ama doğrusu bu beyazlar esmerleri esmerler genel olarak beyaz sarışın kadınları çekiyor.
22 Yorumla
Soran1 ayAynisini
Gizli Üye(25-29)1 ayamerikanın orta doğuya dayattığı zihniyet. Türkiyede esmer dediğin zenci mi oluyor sanki? Buğday ten diyoruz ona.
32 Yorumla
Soran1 ayYok buğday ten beyaza yakın olandır esmer baya esmerden bahsediyoruz
- 1 ay
Yani Yine geldik dış güçlere yol açtı ben hiç kimse bizi dalga geçiyorlar
Çünkü beyaz tenli olması çok daha güzel ve çekici. Şahsen benim ilişki yaşadığım kızlar hep beyaz ve hani gerçekten beyaz tenlerde. Gerçi bir keresinde Kolombiyalı kızla flörtleşmiştim o esmerdi ama neyse o istisnai durum :D
10 Yorumla
1 ayNedenini sormayın ama beyaz ten bana çok çekici geliyor. Daha duru ve masum duruyor. Ama bu esmerler çirkin anlamına gelmiyor. 😊😊 sonuç olarak bir kadın ideal kilosunda ise hemen hemen her erkeğe çekici gelir 😊
10 Yorumla
1 ayşöyle düşün esmer tenli nasıl maskülen gözüküyorsa beyaz ten feminen gösteriyor kadını
213 Yorumla
Soran1 ay@Nocxks bu arada bence bu kişinin kendiylede alakalı bir şey mesela ben sarışın beyaz tenli ve renkli gözlü olduğum için kendim gibi erkekler hiç dikkatimi çekmez (istisnalar dışında Robert pattinson ve damon Salvador hariç😛) ben hep esmer erkeklere çekiliyorum ama esmer kız arkadaşlarım var onlarda kıvanç Tatlıtuğ gibi adamları beğeniyor insan birazda zıttini sever esmer erkekler bana baya erkeksi geliyor
- 1 ay
Soran1 ay@Yumuraya senin yaptığında yanlış çünkü kızların ikisindede hata var burada ikiside birbirini sebepsiz yere zorbalamis bunca erkeğin içinde tek kaba Saba konuşan birbirini aşağılayan yine kadınlar oldu bu hiç hoş değil bir soru sordum sorduğuma pişman oldum.
Soran1 ay@Yumuraya hayır o diğerine kızaran domates dedi diğeri esmer kokuşmuş felan dedi ikiside yanlış yapıyor haklı değiller
- 1 ay
@KalabalıkGölge önce o hakaret etti gözlerini açta dikkatli bak yalakalık yapma sana bakmaz bu
- 1 ay
Soran1 ay@lauraaax kanka daha yeter bırak herkes kendi hakaretiyle. kalsin bunun sonu yok konuyu uzatmayın yoksa yorumun sahibini komple silicem gidin nerde tartisirsaniz tartışın ne birbirinize yazıp duruyorsunuz sen esmer taş gibisin o beyaz tenli taş gibi
beyaz göze daha temiz ve pürüzsüz geliyordur belki de? daha feminen buluyor olabiliriz içten içe
bir de beyaz tenliyse muhtemelen malum yerleri kahverengi değil pembedir ki bu da artı.
20 YorumlaSüt beyaz + ya sarışın ya kızıl dur dur dur ya da simsiyah olsuun ama süt beyaz olsun o önemli DSLŞFKAKŞDSFASDA
Zalımın kızları ayrı bi hoşuma gidiyorlar ya bitiyorum o tene walla
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 498 cevap paylaştı.
1 ayValla erkek olsam benim de tercihim beyaz tenli kadınlar olurdu daha çok
Daha hoş duruyor daha temiz duruyor
Ama esmer tenlilerde güzel tabii, bazılarının çok güzel bir esmerliği oluyor30 Yorumla Eskiden tam tersiydi millet solaryuma falan girerdi değişkenlik gösteriyor bence
61 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 467 cevap paylaştı.
1 aybana da beyaz ten daha cekici geliyor, daha narin ve tatli duruyor bence daha fresh hissettiriyor. esmer tenin yakistigi insan sayisi azdir
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEskiden bronz ten çekici gelirdi solaryum falan revaçtaydı şimdi beyaz ten 10 yıl sonra bakarsın buğday ten çekici gelir. Bilemiyorum neye göre değişiyor
42 Yorumla
Cevap sahibi1 ay@srknşnlı erkekte bembeyaz ten sevmiyorum biraz esmer olacak daha erkeksi kadında beyaz ten daha çekici
- Güzellik & Bakım konusunda 498 cevap paylaştı.
1 ayTamamen avrupa merkezli güzellik algısı yüzünden. Küçükken esmer kızları çok çekici bulurdum
50 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı.
1 ayBeyaz ten doğallığı vurgulayan estetik bir algıdır. Genellikle masumiyet ve asaletin simgesi olarak görülür. Kontrast oluşturan koyu renk saçlar ve canlı ruj tonları ile bu çekicilik daha da ön plana çıkar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBenim için öyle bir şey yok. Hatta benim beyaz veya esmer kriterim yok esmerde de güzel bulduğum beğendiğim oluyor beyaz tenli olan kadınlar da o yüzden benim öyle direkt bir tarzım yok beğendikten sonra teni falan çokta bi onemi yok. Neden bunu dert ettin ki şimdi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
1 ayHangi ten rengini çekici bulduğum dönemsel olarak değişiyor. 7 yaşından beri çekici bulduğum şey, birlikte iyi vakit geçirebilmek.
10 Yorumla
1 ayBeyaz ten ezelden beri elde edilmesi gereken güzellik standardı olmuş nedense. Güzel, temiz, saf bir aura katıyor çoğu kadına.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. Beyaz ten ve bakır renk saçlı orjinal kadınlara bayılıyorum ama bronz tenli saçları sırtına inecek ince ince telli offf diyorum ince bel ve squatlı bir kalça olursa şahane oluyor
11 Yorumla
Soran1 ayNe diyon yarqrram her kadının yorumuna abazan abazan atlamissin sg
Hayatta çok güzel çok hoş kızlar da çok daha tatlı duruyor çok da seksi duruyor ama aynı beyaz çamaşır gibi çabuk lekeleniyor Güneş çok zarar veriyor
10 YorumlaTemiz görünüyör herhalde o yüzden. Ben buğday tenliyim erkekte de buğday teni beyenirim
20 Yorumla
1 aySenin de dediğin gibi daha güzel ve çekici görüyoruz 🤣
20 Yorumla
1 ayÇünkü daha güzeller ben sarışınları daha çok seviyorum
21 Yorumla- 1 ay
Dışarı çıkıyorum morelimde bi sorun yok ama insanların el ele tutuştuğunu görünce bir anda kendimi kötü hissediyorum düşünmemeye çalışıyorum artık dışarıda çıkmıyorum etkileniyorum napıyım
1 ayTen görecelidir erkeklerde ,
Kışın esmer yazın beyaz , sonbahar kumral tercih edilebilir20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 434 cevap paylaştı.
1 aySorunun cevabı belli daha çabuk kızardığı için beyaz ten istiyorlar sapık oldukları için dkdkd
26 Yorumla
Soran1 ayBence genel olarak beyaz tenin kadınlara daha çok yakıştığını düşünüyorum öyle beyaz kadinlar görüyorum ki ben bile gidip dokunmak istiyorum cinselliği kenara koyarsak estetik olarak çok hoş çekici duruyor bu arada ben esmerim
- 1 ay
Doğru olabilir ben beyaz tenliyim. Esmer bazı kızlarında aurası yüksek mesela Rihanna örneğin
Soran1 ayO yamyami örnek verme ıyyyy 🤢
- 1 ay
Neden ahahahah
Soran1 ayEpsteinden dosyalarında adı var bizzat epsteine kendi p*rno göndermiş aramaları ortaya çıktı Rihanna Angelina Jolie braat Pitt daha hatirlamadigim birçok ünlü kişi epstein adasına gitti ve dosyalarda adları var. anjelina Jolie kimsesiz çocukları evlat ediniyorum diye alıp adaya goturuyormus ve bebek kanıyla besleniyormus hatta bu kanın vucuttan çıkması için vücutta korku hormonunun salgılanması gerekir o yüzden bebeklere ve çocuklara büyük oranda işkence edip korkmalarini sağlıyorlar
- 1 ay
Anladım bilmiyordum Allah belalarını verir inşallah ben sadece kadının görünüşünden bahsettim yoksa bende sevmiyorum 😂
Güzellik & Bakım konusunda 834 cevap paylaştı. Çünkü süt gibi, ay gibi. Ancak güzel kadın esmer felan fsrkmez
20 YorumlaTamamen moda algısı büyük ihtimalle en çok kore kültürünün yayılmasıyla başladı. Ulan ben hatırlıyorum çağla şikel falan ekstra solaryuma giriyordu esmerlik modaydı. Ayrıca o kadar şarkı var esmerim biçim biçim ölürüm esmer için diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayDaha cekici gelebilir ancak bu demek degil ki hicbir esmer kiz guzel degil esmer kizlarda da guzel olan var kizlarda genelde esmer erkek begenir
10 Yorumla
1 aySimdi bi sey diycem ama ayip olacak o yuzden onu demiyorum 😀ama kesinlikle cok cekiciler.
10 Yorumla
1 ay20 sene önce esmer sevilirdi moda her zaman değişir
10 Yorumla
1 ayBencede öyle açık ten rengi her zaman daha güzel kadında da erkekte de.
10 Yorumla
1 ayçekici gelmiyor soluk yüzlerinde renk olmaz bazíları da vardır domates gibi olur onu da pek sevmem
10 YorumlaBen eskiden de tercih ederdim
Artık iyi huylu bir kız olsun yeter diyorum10 Yorumla
1 ayÇünkü daha temiz göründükleri için olabilir
10 Yorumla
1 ayÇünkü - istisnalar hariç- çekici ve güzeller.
10 YorumlaBeyaz ten gerçekten çok güzel benim çok hoşuma gidiyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Esmer kız ile dd oldum ama beyaz tenli estetik açıdan daha çekici ve hoş geliyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBence beyaz ten daha kadınsı ve daha zarif daha görünüyor özelikle zayıfsa zariflik daha da artıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBeyaz ten kadınlık yönünden ağır basıyor. Daha temiz ve naiftirler. Vücut hatları belirgin olup ilgi çekicidirler
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBilmiyoruz ama beyaz ten cekiciligi var gercekten. Oyle her beyaz ayni degil senin dedigin beyazi biliyorum o beyaz iyi baya gercekten
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayBeyaz tenliler daha güzel vajinalari kırmızı oluyor meslea esmerlerin siyah
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 489 cevap paylaştı. Erkek beyni çok basit çalışır düz dür tabirim biraz kaba olucak ama beyaz ten taze hissi verir
04 Yorumla
Soran1 ayTaze derken
Soran1 ayBeyaz ten gördüğünüzde boyle mi hissediyorsunuz oha
kral zevk meselesi ben esmer seviyorum mesela zenci bile olsa oky im yani fazla beyaz sevmiyorum (ırkçılık yapılmamaktadır mahmut diyemem sonuçta)
00 Yorumla
1 ayBen kadın seçmem bana kalırsa hepsi aynı o yüzden kadınlardan uzak dururum konuşmam bile. Belki, farklı olabilirsiniz ama diyeceğim tek şey abaza avcıları özellikle ya da pick me tipleri için benden uzak Allaha yakın olsunlar eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim kız nefretinden değil sadece geçmiş piskolojime ve deneyimime göre konuşuyorum
00 Yorumla
1 ayKendi kafalarında kurdukları güzellik algıları sebebiyle..
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayBeyaz tenin her iki cinstede üstünlüğü yadsınamaz bir gerçek ve nadir bulunduğu için biraz da.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySiyah bir çarşaf hayal ediliyor önce. Ondan. Gür kızıl saçlar ve buz mavisi gözler düşünülmekte. Olabildiğince çıplak. İşin özü bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayHayır bence alakası yok beyaz ten ile yüzün uyuştugu den daha da çekici bazı kizlae beyaz tenli olmasına rağmen uyuşmuyor D
10 Yorumla
1 ayErkekler umurumda değil, GO GİRL kızlar ayrım yapmayın SARIŞIN, ESMER, KUMRAL, AKYAZ, KIZIL, ZENCİ ve ALBİNO biz her halimizle güzeliz erkekleri boş verim ben varım.
28 Yorumla- 1 ay
Aynen her ırktan alıp lez grup mu yapacanız
- 1 ay
@NeGerekVarKardes Bana fark etmez ırk samimi kız olsun yeter
- 1 ay
Tamam da kızın biri erkeklerin beğenisini önemsiyorsa ne yapsın ki? Lezbiyen olup kızların mı beğenisini önemsesin
- 1 ay
@NeGerekVarKardes Ne diyon dayı
- 1 ay
Dayı mayı senden ufağımdır yavrum
- 1 ay
@NeGerekVarKardes Velet oluyorsun o zaman canım
- 1 ay
Kendinden küçük bir erkekle çıkar mısın
- 1 ay
@NeGerekVarKardes Yok olgun seviyorum
Gizli Üye(18-24)1 ayBen bugday tenli hastasiyim hani asla anlayamazsin
20 Yorumla
1 ayseks sırasında kıpkırmızı oluyorlar. renk değişimleride çok cazibeli. esmerde anlaşılmıyor pek.
21 Yorumla- 1 ay
Ben sallamasyon cevap vermedim asla diğer renklerede laf etmedim sadece soruyu kendimden cevapladım. Rusya ve ukraynada da 5 yıl yaşamış biri olarak tecrübelerimle cevapladım.
Beyaz tenliyim ruh gibiyim olumsuz bir çok yönü var ama yinede seviyorum
11 Yorumla- 1 ay
Ne gibi
Güzellik & Bakım konusunda 761 cevap paylaştı. Makyaj, kıyafet daha belirgin fark yaratıyor bir masum, feminen geliyor. muhtemelen erkeğe
10 Yorumla
1 ayNe alakası var brn zenci seviyorum djrjfj :))
10 Yorumla- Devamını Gör (141)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat