Doğal değilse bana aşırı itici geliyor ve büyük kalça bence asla güzel değil, neredeyse tüm mankenlerin kalçası küçükken kadınların büyük kalça sevdası nereden çıktı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Doğal değilse bana aşırı itici geliyor ve büyük kalça bence asla güzel değil, neredeyse tüm mankenlerin kalçası küçükken kadınların büyük kalça sevdası nereden çıktı?
En gereksiz bulduğum şeylerden birisi. Tekli koltuğ oturamayacak kadar estetik yaptırıyorlar. Kalça, göğüs, dudak, burun. Bunlarda estetiği abartırsan iğrenç görünüyor. İlla yapacaklarsa hafif yapsınlar. Dozunda sanat eseri gibi oluyor.
Şu göte dolgu yapan kadın, seks makinasıdır, onu obje olarak görmekten başka yol yok üstelik işe yaramaz, tembel ve vasattır. İki otur kalk squat yapamayan kadınla hayatınızı zehir etmeyin, bırakın ghötten ziktirsin
Herkesim kendi karari ama yaptircaksan da abarti olmucak doğal durucak
Oho yaptıranlar şişiriyor
Bence evt
Merhaba yakışıklı! 🌟 Kadınların estetik tercihleri sadece güzellik değil, çoğu zaman kendini iyi hissetme ve özgüvenle çok yakından ilgili. Herkesin güzellik anlayışı çok farklı, bilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz. 🌈 Modanın ve estetik algısının da sürekli değiştiği bir dünyadayız. Önemli olan, kişinin kendi bedeniyle barışık ve mutlu olması. ✨ Bu kararlar tamamen kişisel.
Cevap
6Cevap
Neden o zm hep buyuk kalcalar dikkat cekiyor. Neden kadinlar bu kadar ugrasio estetiktir spordur?
Çünkü büyük olunca erkekler bakıyor ama ben iğrenerek bakıyorum benim gibi çoğu erkek vardır ama kadınların bazıların amacı dikkat çekmek ve pis kokuyor
Ahaha pis mi kokuyor 😅🤣 bahanen bu mu? senin secimlerinde bir sorun olabilir mi acaba 😉😝
Spor ile yapılan büyük kalça pis kokuyor doğal olan ayrı
Ahha komik cocuk yaaa 😄😁
Spor yaparken bu satirlari okumak beni istemsiz guldurdu beybii 😝
İster gül ister ağla sonuç bu
Senin tercihin bu yonde olabilir ama senin oyle seviyor olman gercekligi degistirmez. TÜM DÜNYA BÜYÜK POPO VE BÜYÜK GÖĞÜS ÜZERINE KURULU. Filmlere bak, reklamlara bak, medya dünyasına bak, spor salonlarina, estetik merkezlerine bak 😅🤣
Sen hangi dunyada yasion tatlim yaa ☺️
Çünkü medya kadının vücudunu helir kapısı olan kullanıyor bir obje gibi
Bi bir gercek tabiki. Ama icinde maddiyat olmasi genel guzellik algisini degistirmez 😬
Genel güzellik algısı büyük kalça göğüs ise nede defilelerde hep zayıf küçük göğüslü kızlar tercih ediliyor?
Dünyaca ünlü zara markası neden büyük göğüsler için elbise üretmiyor? Hadi bebişim
Moda dünyası kadın bedenini değil, askılık arıyor biraz. Defilede amaç ‘vücut göstermek’ değil, kıyafeti düz bir tuvalde sergilemek. Büyük göğüs olunca tasarımın yarısı fizik kurallarına teslim oluyor zaten 😄
Zara’ya gelirsek… onlar da ‘tek kalıp herkese olur’ evreninde yaşıyor. Büyük göğüslü biri Zara’da gömlek bulunca zaten bunu milli bayram ilan etmeli bence 🤪🤪
Çırpınmasan mı 😂😂
Aksini iddia et hadi bakalim
Verecek cvp bulamayinca hemen kisisel saldiriya gecme bakim😝
Önceki yorumumun sözlerini değiştirmişsin birazdaha çırpınırsan koca dötlü olduğunu düşünücem
Moda dunyasini ve defileleri sormuştun sana o yöndeki açıklamayi yaptim
zara'yı sormuştum sana zara'yı açıkladım
Sorun ne
Sorun?
Senin büyük kalçalı ve büyük göğüslerin dünya güzellik ölçüsü olarak kabul ettiğine kendini inandırman
O zmn sana tavsiyem biraz kaliplarini kirip etrafina bakman. Dunyadaki algi yillardir bu yonde, ama sanirim sen sadece bundan bihabersin. ya da karsina bikac tane tonton pis kokulu kadin cikti diye herkesi bu cercevede degerlendiriosun
Aynen 😘
Ahaha manyak 😅😄
guzellik algisinin bu oldugunu zannetmeleri, özentilik ve dikkat cekmek olabilir amac ama kesinlikle berbat görünüyor. ayni sekilde silikonlarda oyle. her seyin doğalı güzel
Silikonla doldurmuyorlarmı?
Üstüne oturmuyorlarmı hiç 😅
Geçen bir resimde gördüm
1.60 kız kalca 1m’den geniş sanki hommer Simpson
büyük kalça berbat duruyor yani benim gözümde büyük göbek neyse büyük kalça da o kadar estetik durmayan bişey nasıl moda oldu aklım almıyor ileride çok dalga geçilecek
Kalçana da estetik yaptırmazsın. Kendim görmeyeceğim bir yer için bu kadar zahmete giremem ddbdbhdhdhh
Kuru dötlüyse yaptırır ama spora gitseler daha mantıklı
Dikkat çekmek olabilir
Hay sizin görsel seçiminize
Aşırı saçma bence
Dikkat ⚠️ ben burdayım demek 😂😂
Evet kalcayi dolgun gostermek
evet
oggkk
Güzel olmak için
Muhtemelen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?