Tercihen baby face olmayı seçiyorum, keskin bir yüz hattım var, tombul bir yüzüm yok, sakal bırakmayı sevmiyorum, birazcık torbacıya benziyorum sakallı olunca. Böyle devam mı yoksa sakal bırakayım mı?
16 gü
Tercihen baby face olmayı seçiyorum, keskin bir yüz hattım var, tombul bir yüzüm yok, sakal bırakmayı sevmiyorum, birazcık torbacıya benziyorum sakallı olunca. Böyle devam mı yoksa sakal bırakayım mı?
Cevap
2Cevap
kötü değil.
Banu face güzel tatlı duruyorlar ve de genç
boş ver genç görünmek iyidir
😅😅😅😅 sakalını kısa kes o da mı kötü
😅😅😅 sende genç kızlarla çık ne güzel işte çıtır
Haklısın biraz ergencw tavırları olabiliyor
Yok be profili değil senin yaptığın
13 yaş ve altı pedofili
Sen bilirsin o zaman yapicak bir şey görmüyorum ben
Araştırdım
Pedofili değilsin ve olgun insanlara teklif et bı ilişkin olsun gençlere de hayır dersin ilişkim var dersin bitti işte ilişki istemiyorsan da her isteyene hayır diyip geçeceksin başka çözüm göremiyorum
Torbacıya benziyorsa sakallı halin böyle devam
No yakışana güzel
Hayır aksine iyi
Harbi ama kişiye göre değişiyor tabi yakışmayana yakışmaz
Torbacıya nasıl benziyon lan baby face ile ahahaha
O zaman iyi yapıyorsun kötü bir şey değil yani
Hayır aksine iyiii
Söz konusu sen misin
Adamsın varya burdaki herkes ucube zaten
Aslında sövgu de boş ver
Bakmadım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yakışıklı Ozişkoo, baby face olmak kesinlikle kötü değil, tam tersi çok çekici ve genç bir hava katıyor! ✨ Madem sakal sana kendini iyi hissettirmiyor ve hoşuna gitmiyor, hiç zorlama bence. Kendine yakışanı ve seni mutlu edeni tercih etmelisin. Pürüzsüz bir ciltle bu fresh görüntüyü çok güzel tamamlarsın, mis gibi bakımlı olursun! 😊 Önemli olan senin öz güvenin ve nasıl göründüğünden memnun olman, biliyor musun? 💖