25 güSürekli en yakın çevren tarafından kıskanılmak, iltifat alınca yanındakinin bozulması, erkeklerin iyi davranıp ama asla seninle iliṣki düṣünmemesi, erkeklerin sana sadece bakması, iṣ yerinde özellikle kadınlar tarafından kıskançlıklar ve çekememezlik, erkeklerin bile dedikodunu yapması... bide sürekli güzel gözükme baskısı yani kendini salamıyorsun hep bakımlı olma isteği hep kendine bakma spor yapma isteği. Çünkü insanlar sana dıṣ görünüṣün için iyi davranıyor bunu biliyorsun ve bu bi baskı o yüzden güzelliğimi kaybederim korkusu oluṣuyor ister istemez... ha bide eğer sosyal anksiyeten varsa ki benim eskiden vardı insanların bana bakmasından o kadar utanıyordum ki evden çıkmak istemiyordum. Hepsini geçtim güzel olduğunu çok geç fark ediyorsun. Ben kendimi hep idare eder güzellikde sanıyordum ama pretty privilege durumunu araṣtırdım biraz ve çevremle kıyas yaptım ve ben pretty privilege'i dibine kadar yaṣıyormuṣum onu fark ettim.
Yeminle ṣunları yazarken çok kendimden iğrene iğrene yazdım ama sen istedin banane 😆
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
26 güKıskanılmak ve bu yüzden hiç arkadaşının olamaması. Kedimi severken kullandığım kelimelerden tutun kıyafetlerime kadar kopyalayan oldu.
Annemi babamı kıskananlar oldu bana değer veriyorlar diye.
Güzel göründüğüm için kıyafetlerimi küçümseyen oldu inditex manyakları h&m kaban almıştım tüylenmişti ondan şikayet ediyordum hemen knkaağğ emin misin h&m aldığından gibi laflar
Egolarını besleyemedim kimsenin tek takılıyorum yolda giderken de çoğu kişinin bana baktığına birebir şahit oldum
35 Yorumla- 26 gü
Aynı kader aşkım. Kıyamam istersen konuşuruz
- 26 gü
Güzel olduğumu iddia etmiyorum ama bunların hepsini bende yaşıyorum hiç arkadaşım yok herkes aptal hissettirmeye çalışıyor içten içe zorbalamaya çalışıyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum böyle kış neşesi denen ortamlar artık hayalim olmuş durumda
- 25 gü
Bende de öyle tek takılmaktan bunaldım ama insanlarda böyle yapınca tek takılmanın da çok kıymetli olduğunu fark ettim annem ile arkadaşlık yapıyorum ne yazık ki kuzenlerim bile çocukluğumdan beri bana düşman dayımın eşi yengem abimin eşi yengem yengemin kız kardeşleri ne yaptıysam olmadı hediyeler aldım iyi davranıyorum hep ama olmuyor kıskançlıklarını yenemediler kuzenim böyle yaptığı için konuşmuyorum onunla o da kendini sorgulayacağına benim havalı egolu olduğum kanısına varmış her şeyi tersten anlıyorlar
- 24 gü
boş ver kuşum hiç kimseye hediye alma haketmiyorlar inan ki ben alsam alsam aileme ya da bana daha önce hediye almış birilerine alırdım hele bi insanın en yakın arkadaşı adayı olan kan bağından insanlarda böyle yapınca yalnızlık kendini sorgulama duygusu kaçınılmaz oluyor sen hep parla ben güzel hemcinslerimi görünce hep güzel derim neyse onu söylerim biz aynı şehirlerde olsaydık belki biz takılırdık kaynaşırdık ama işte hayat öyle bir yere gelmiş ki tek tanışılabilen yer sosyal medya internet olmuş benimde kuzenlerim beni kıskanmıyor ama onlarda yanaşmıyor konuşmuyoruz bende sosyal çevrem 0 o kuzenin sana egolu diyorsa doğru yoldasın çünkü birinin egolu olması kendini önemsemesi kendisi için önemlidir artı katar hiç dinleme kendini özel hissetmen aşağılık psikolojisinden yetersizlik duygusundan katbekat iyidir ben zamanında egolu olsaydım şimdi buralarda mıydım
- 24 gü
Benimle pek konuşmak istemiyorsun galiba yorumu Kale almadın😥
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
25 güHiç kimse seninle flört etmeye çalışmıyor ulaşılmaz gibi gördükleri için değil erkekler seni daha zor böyle elde edeceklerini düşündükleri için hiç baştan seni elde etmeye kalkışmıyorlar bile yalnız kalıyorsun.
20 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 24 güTüm gözlerin senin üzerinde olması dışarıda rahat rahat yürünememesi bazen o kadar rahatsız oluyorum ki sanki hiç kız görmemişler laf atanlar gıcık gıcık bakanlar
11 Yorumla- 24 gü
Evet kısmen bende yaşıyorum özellikle farklı bir kombin yaptığımda hiç kız görmemiş gibi bakıyorlar anlayabiliyorum anksiyetesi olanlar bunu yaşıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel olmak elbette dışarıdan avantajlı görünür, ancak bazen insanlar seni sadece görünüşünle değerlendirebilirler. Bu da gerçek kişiliğini, zekânı ya da yeteneklerini göstermekte zorlanmana neden olabilir. Samimi bağlar kurmak da bazen daha meşakkatli bir süreç haline gelebilir. İnsanların niyetlerini anlamak, gerçekten seni sen olduğun için sevenleri ayırt etmek zaman alabilir. 🤔🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
25 güKıskanılmak ve suistimal edilmek
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Elhamdülillah çok güzel olduğumu düşünüyorum ve çok güzel arkadaşlarım var. Hiç bir zaman beni kıskandıklarını düşünmedim düşünmeyeceğim çünkü arkadaşlarımı çok iyi seçtim
Yani bu yüzden yalnız kaldıklarını iddia edenler pek samimi gelmiyor bana 😂🤦🏼♀️ kafana göre birini bulamayabilirsin eyvallah.
saçma sapan şeyler yaşadığım oluyor en çok da nazar sıkıntı ama idare ediyoruz shdjfkg
316 Yorumla- 25 gü
Düşünmeye devam et 🤣
- 25 gü
@Northern_LightS edeceğim zaten çünkü ölçütüm başka birinin güzel bulması değil 😂
- 25 gü
Eleştiri kaldırıyorsun bence güzel olan bu davranışın 🫠
- 25 gü
@Northern_LightS teşekkür ederim 🌺 beni sen ya da başkası güzel bulmak zorunda değil çirkinde bulabilirsin bu çok normal 😂 herkesin göz zevki farklıdır
- 25 gü
Sade normal buldum okadar da değil
- 25 gü
Nerelisin sen
- 25 gü
@Northern_LightS kişisel bilgiler paylaşılmamaktadır. Bulabilirsin dedim göz zevki dedim senlik veya şu olaylık değil sadece olabilir 🤷🏼♀️
- 25 gü
Allah sevdiğine bağışlasın hayatında mutluluklar :)
- 25 gü
@Northern_LightS amin teşekkürler
- 24 gü
Kırılma ama O kadar da güzel değilsin aşkım mütevazi olmak her zmn daha iyidir.
- 24 gü
@Loyal_Lady01 fikir sormadan fikir belirten sizleri anlamasam da mütevazı olmak gibi bir Arzum yok aşko 😄
- 24 gü
Yorumuna yorum yaptım. Açık platform ya isteyen istediğini yazar tabi
- 24 gü
@Loyal_Lady01 e bende cevap verdim 😂 yorum yapamazsın gibi bir ifadem yok fakat tartışmaya fikir belirtmeye açık bir konuda yoktu ortada 🤦🏼♀️
- 24 gü
Fikir sormadan fikir belirttin dedin ya. Ona hitaben dedim
- 24 gü
@Loyal_Lady01 okii bays
- 24 gü
Bizim aramızda geçen blr diyaloğa yorum yapma gereği niye duydun ki 🤔
Yaa övmek ne bilim ego gibi değil ama kendimi güzel buluyorum doğruya doğru yani çevremde baya yüzüm hakkında yorum yapıyor çok güzelsin cildin öyle vs vs artık hangi niyetle yaklaşıyorlar bilmiyorum.
Bildiğim tek bir şey var davet düğün nişan gibi organizasyonlarda çok çok yalnız olduğum kimse yanıma gelmiyor yakınlaşmiyor arkadaşlık bile kurmuyorlar uzaktan egolu şekilde selam verip arkalarına dönüyorlar bunu ciddi anlamda gördüm yaşadım ve herkesten uzaklaştım. Sanırım zorluk demeyelimde çekememezlik diyeyim ben çünkü insan artık kime nasıl davranması gerektiğini öğreniyor 💐10 YorumlaErkek arkadaşların olamaz çünkü sonu çıkma/evlilik teklifine gider, durduk yere sana laf sokmaya çalışan çok olur, sürekli göze gelirsin, nazar değer, hiçbir işin yolunda gitmez, şanslı değilsindir, kızlar bile seninle arkadaş olmak istemez, çevrende az insan olur, dış görünüşün için kullanılırsın vs vs kısacası Allah herkese çirkin şansı versin
15 Yorumla- 26 gü
Bunları yaşıyor musun
- 26 gü
Oha birebir yaşıyorum bunları
- 26 gü
Çok kötü ama ya ben erkeklere tıpkı kızlar gibi dostane yaklaşıyorum gereksiz duygusal bağ olmasın arkadaş kanka olalım istiyorum ama onlar hep bi şey o yüzden anlayabiliyorum bunu çok kız yaşıyor
25 güGüzel kadınlar kime güveneceğini bilemez çünkü herkes ona iyi davranır. Erkeklerin tek amacı da o kızı vücudu için kullanmaktır. Gerçekten aşık oldum diyenlerin de hepsi tipini beğendiği için çekim duyup aşık oldu izlenimine kapılır. Haliyle gerçekten sevildiğinden bile emin olamaz güzel kadınlar. Bunun aynısı çok yakışıklı erkekler için de geçerlidir.
21 Yorumla
25 güGüzel kadınların en büyük problemi yalnız kalmak ve kıskanılmak günümüzde. Cahil ve zihniyetsiz toplumumuzda bu tarz güzel, özgüvenli kadınlar genelde desteklenmek yerine tutup aşağıya çekilmeye çalışılıyor. Üstelik bunu yapan hemcinsleri. Erkekler tarafındansa ya psikolojik şiddete maruz kalıyorlar ya da bu bana bakmaz diyerek erkekler uzaklaşıyor. Çünkü günümüzde erkekler de özgüvensiz ve premses. Benim kendi çevremden gözlemlediklerim bu oldu
20 Yorumla
25 güYa orta yaş çapkın erkekler bakar kendilerini genç hissetmek için seninle sevgili olmak ister ya özgüvensiz yetersiz bir erkek seninle sevgili olarak görülmeye çalışır ya yaşı küçük biri senin sevginin olduğu için kendini böbürlenmek için hani böyle büyükmüş duygusu yaşamak için olmak ister güzel birinin yakışıklı biriyle ve ikisinin de birbirine uyum ve saygı içerisinde olması gerçekten zor
01 Yorumla- 25 gü
İğrenç orta yaş ya da kendisinden 15 20 yaş büyük adamların asılması sosyal medyadan yvşaması falan
26 güKıskanılmak. Özellikle kapalı kızlar açık güzel kızları aşırı kıskanır.
39 Yorumla- 26 gü
Tam tespit hiç sekmez çok yaşadım
- 26 gü
Allah korkusu yüzünden bizim gibi olamıyorlar o yüzden kıskanıyorlar. Açıkların daha güzel olduğunu biliyorlar ama kabullenemiyorlar bu yüzden bizi çok kıskanıp kendilerini övüyorlar.
- 25 gü
Bencede ya inandıkları din kasıntı bir din olduğu için ve açık kızların giyiniş tarzları yaşam stili zevkleri davranışları en ufak nefes alışı bile o%# diye nitelendirip öğrettiği için onlarda uzak kalıyor ve içten içe isteyipte yapamıyorlar yaşadım bende bunu
- 25 gü
Evet ben de onu demek istedim isteyip de yapamadıkları için böyleler. Bir de daha güzel olduğumuzu biliyorlar ama kabullenemiyorlar o yüzden hep kendilerini medh ediyorlar. Ben de yaşadım. Sosyal medyada da çok gördüm.
- 24 gü
Profildeki sensen eğer evet güzel bir kızsın bu konuda hem fikiriz bir kadına cazibelik katan saçtır çekicilik katan o dur saç bir kızın aksesuarıdır aksesuarının kamufle olması bir anlam katedmez ancak sayısı az da olsa çok tatlı kapalılarda var bak benim gittiğim dershanede bugün bir kapalı kızla pencereden dışarıyı seyrediyorduk konvoy kızı kombini yapmış çok çekici bir kadın geçti ona ve kombinine o kadar bayıldık ki ilk o farketti tabi aa abla ne güzel dedi hiç eleştirmiyor yargılamıyor döndü bana da dedi senin profilini görüyorum sende çok güzel giyiniyorsun dedi kendiside o kadar güzel ki bu arada bi içim hoş oldu bence biz kızlar olarak birbirimize böyle iltifatlar edip yüceltmemiz daha güzel yani haset kıskançlık masum bir duygu değil çok çocukça çünkü biliyorum kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz ancak senin kastettiğin tipleri çok iyi biliyorum bazıları var insanın hayat enerjisini sömürüyor ya da yobaz oluyorlar
- 24 gü
Teşekkür ederim, evet benim. Aile zoruyla kapanan kapalılar arasında açıkları çok kıskanan fazla yok ama Allah zoruyla yani inanç gereği kapananlar aşırı kıskançlar. Belki o dershanedeki kız aile baskısıyla kapanmış olabilir. Kendilerini tatmin etmek için kapalıların daha güzel olduğunu, açılan bir kızın kapalıyken daha güzel olduğunu söylüyorlar ama öyle olmadığını onlar da biliyorlar zaten. O yüzden kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Evet, saç bir aksesuardır, bir kadını güzelleştirir. Saçsız hayal et, güzelliği azalır. E demek ki saçlar kapanınca da güzellik azalır. Boy açıkken yüz, boyun daha güzel görünüyor. Saçlar yüzü, boynu, sırtı süslüyor. Kıskançlık hiç güzel bir şey değil ama onlar bizim gibi düşünmüyorlar. Hayat enerjisini sömüren yobazlara dayanmak çok zor. Zaten onların kendi enerjileri de yok, o yüzden başkalarının da olmasın istiyorlar.
- 17 gü
Benim fikrimce Tamtersi sanki ya aile baskısıyla kapananlar daha kıskanç oluyor çükü aile baskısının hıncını Özgür takılan hemcinslerinden çıkarıyorlar ama kendi hür iradesiyle kapanan kendisini öyle daha iyi hissediyordur onu yakıştırıyordur sonuçta açıl ya da kapan baskısı yok üzerinde istese açılabilir kıskanmasına gerek yok
- 17 gü
Hür iradesiyle kapanıyor dediklerin Allah zoruyla kapanıyor Allah korkusundan açılamadıkları için açıkları kıskanıyorlar. Farz diye, Allah emretti diye kapanmak demek Allah zoruyla kapanmak demek. Çünkü emir ve farz zorunludur yani Allah zorluyor.
Aile zoruyla kapanan bir gün açılacağına inanıyor ama farz diye kapananın öyle bir ihtimali yok ölene kadar istemediği bir şeyi kendisine zorla istettirdiği için daha mutsuz Aile zoruyla kapanan birkaç kişi tanıyorum açık kızlara özeniyorum onlara baktıkça açılmayı daha çok istiyorum bence her kız açıkken daha güzel falan diyorlar. Allah zoruyla kapanan Allah emretti diye kendini bastırıyor o yüzden açık giyinemediği için kıskançlıktan kuduruyor
Yani Allah emrediyor o yüzden istemesem de kapanmalıyım demek başka ailem zorluyor açılmak istiyorum demek başka
Kısaca
Allah emrettiği için kapananlar da istemiyor ama farz olduğu için kapanmak gerekiyor diyorlar aile zoruyla kapananlar ise farz olmasını önemsemiyor açılmak istiyor ama farz diye kapanan farz olmasını önemsiyor o yüzden istese de açılamıyor biraz karışık oldu gibi ama durum bu😄😄😄 - 17 gü
Kısaca demek istediğim şu aile zoruyla kapananlar farz olmasını önemsemiyor açılmak istiyor ama farz diye kapanan farz olmasını önemsiyor o yüzden istese de açılamıyo yani kıskançlıkları burdan geliyor demek istiyorum
26 gü1) yakın arkadaşlarım başarılarımı, giydiklerimi, hobilerimi, makyajımı her şeyimi eleştiriyor veya kıskanıyor
2) evli veya sevgili bir çiftle görüşünce, kadınlar eşlerini çok kontrol ediyor, ilişki olağan gelişmiyor
3) biriyle ilişki kurduğunuzda, özellikle etrafta sizi partnerinizden daha güzel buluyorlarsa, o erkek sizi görünüşünüzden mi alttan alıyor yoksa sevdiğinden emin olamıyorsunuz
4) güzellik üstünüze yapışıyor, işte bir şey başarsanız dahi etrafta başarılı değil güzel diye anılıyorsunuz11 Yorumla
26 güKapalı, beyaz tenli, kehribar gözlü eli yüzü düzgün biriyim. Çok güzelsin derler çoğunlukla. Sorunuzu gördüm ondan yorum yapma ihtiyacı hissettim.
∆ Hemcinslerin tarafından kıskanılmak, sebepsizce rakip görülmek.
∆ İnsanların senin fiziksel özelliklerinin, giyiminin, kuşamının hakkında hep hakkı olması.
∆ Sevgilisi olan ya da evli arkadaşlarının sana tehdit edici bir varlıkmış gibi davranmaları.
∆ Tacize uğramak, saplantılı tiplerin olması.
∆ Kimsenin karakterine nasıl biri olduğuna bakmaması, herkesin seni dış görünüşü için sevmesi.
∆ Aksi ispatlanana kadar aptal sanılmak.
03 Yorumla- 24 gü
@FATİH3428 Maalesef yapıma karakterime uygun bir davranış değil. Sağolun ama öneriniz için
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlar bazen güzel birini görünce karakterini, zekasını ya da duygularını geri plana atabiliyor. Bir de kıskançlık, yanlış anlaşılma ve sürekli dikkat çekmek her zaman sanıldığı kadar keyifli olmuyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.
u 26 güGüzel olmak güzel bir duygu değil sanıldığının aksine güzel olduğun için göz önünde olursunuz da irite eder. Çok yaşadım bunu rahatsız edildim hep.
24 Yorumla- 26 gü
Ben güzel değilimde o kadar bazen şık kıyafetler giyiyorum görmemiş gibi bakan çok oluyor ya bende çok rahatsız oluyorum keşke bende İstanbul’da yaşasam diyorum çünkü orada nüfus o kadar yoğun ki farkedilmiyorsun bile seni anlıyorum sürekli bakılmak insanı kasar bi insanın bi insana bakması doğal fakat bi bakmak var bide bakmak var yani biliyorum o anksiyeteyi
- 26 gü
Kesinlikle öyle mesela ben Güneydoğu'da yaşıyorum burada kesinlikle giyim konusunda zorlanıyorum, antalya, İzmir , mersin bana giyim olarak daha yakın. Dediğiniz gibi büyük şehirlerde çoğunluk öyle olduğu için göze batmaz. Ancak doğuda o bskışlardan rahstsız oluyorum. Özgürlük namına bir değer yok cidden.
- 25 gü
Ayy sorma sorma bende doğuluyum herkes doğu şöyledir böyledir bir güzelleme doğu edebiyatı yaparken bense nasıl burdan kurtulurum diye hayal ediyorum gerçekten hiçbir güzel yanı yok doğuda yaşamanın
- 24 gü
Kesinlikle yaşamayan bilemez 👌🌸
ya güzel olmak ister insan ama rahat da olmak ister hani. ben olsaydım fazla açık bir şey giymezdim. olabildiğince sade ve ayarında giymeyi tercih ederdim. o kadar da anlam yüklemeye gerek yok bu erkeklerle görüşme konusunda kıyafet düşünürkenn
21 Yorumla- 11 gü
Mantıklı
25 gühttps://youtube.com/shorts/4Cfo2fw3bUc?si=xl4UzKTbZLHmlo0t
Aklıma direkt bu sahne geldi00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı. @Loyal_Lady01 güzel yorum yapmış gercekten.
Sadece tahminimi söyleyeyim.
Öyle bir beden içinde olunca jnsan kime güveneceğini de bilemez ki. Bence bu en büyük sorundur. Çünkü dostça mı geliyorlar bilemezsin.04 Yorumla- 24 gü
Teşekkürler. Haklısınız maalesef durum böyle
- 24 gü
Öneriniz var mı
- 24 gü
Çok iyi insan sarrafı olmanız lazım. Her söze kanmayın. Sözlere değil davranışlara da bakın ama sizin icin bolca para harcayana da itimat etmeyin. (Onlar da kaz gelecek yerden tavuk... misali)
Evet güzel olmak iyi gibi görünüyor ama tek faydalı yanı alıcılığınızın yüksek olması. Reddedilmen çok zor ama dediğim gibi senin güvenebilmen de bir o kadar zor.
Bu iki satırda anlatilacak bisey de değil ki
26 gübütün kadınların kendini güzel sanması çok komik geliyor 😂
21 Yorumla- 26 gü
Aynı şekilde bütün erkeklerin kendini yakışıklı zannetmeside çok komik duruyor 😊
Kızlarda kendine çirkin diyen yok hatta çoğuna göre ortamda davet edilmeme veya selam dışında gruba dahil edilmeme yakışıklılık veya güzellik nedeni 😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
25 güBence her erkekle samimiyet sıkıntı olabilir. Her şeyinizi yanlış anlayabilip, açılabilirler. Erkek arkadaşı sıkıntısı çekebilirler.
01 Yorumla- 25 gü
Evet
26 güZor değil kolay bence birinden hoşlanır bakar sevgilisi var sonra biraz ilgi gösterir hop erkek sevgilisini bırakır gelir. Çok güzel
01 Yorumla- 26 gü
Biraz enerjiylede alakalı ya ben mesela hiçbir zaman beğendiğim erkeği elde edemedim Bencede güzeller şanslı o konuda ya
Orta güzellikte olduğumu düşünüyorum ama güzel insanlar daha bi odak noktası oluyor ya da dikkat çekiyor işte diyim. Hele anksiyeten varsa zor bi durum haline gelebiliyor bazen sjsjskd
00 Yorumla
26 güKıskanılmak
Kısmetinin sanılanın aksine kapalı olması birileri bar sanılıyor ama yok abi yokkk kimse yokk
Bazen artı muameleler fakat insan kendini sorguluyor detaya inememem şimdi
Saf canım sanılmak bazen
Durduk yere tripli hallerle karşılaşmak insan gibi konuşuyoruz mk ne oldu00 YorumlaDışlanmak genelde ortamlarda güzel diye dışlanabiliyorsun.
11 Yorumla- 25 gü
Bende hep dışlanıyorum hep dışlandım benimki farklıydı ama
26 güErkekler cok yazıyo, istedigini kendine açık edebiliyorsun cunku dıs görünüs odaklı erkekler. Cogu sana karsi duyduğu arzuyu aşk zannediyor kısa süreli iliskilerin olabiliyo bu nedenle. Bakıyolar yolda rahatsız edici oluyor.
10 Yorumla
26 güDışarı çıkmadan önce makyaj yapıp gece uyumadan önce de o makyajı temizlemek için saatler harcamak...
00 Yorumla
26 güSebepsiz yere senden nefret eden bazı ilginç kadınlar olur
01 Yorumla- 26 gü
Kıskançlık işte normaldir ama ben hiçbir hemcinsimi kıskanmam aksine güzelse güzel derim içtenlikle
26 güdaha tadamadik be vallahi keske dunyanin en slk insani olsaydim da guz3ller guzeli olsaydim
07 Yorumla- 26 gü
Öyle deme ya aptal olman güzelliğini 0’lardı güzelliğine çok gölge düşürürdü
- 26 gü
Oyle bir sey yok erkekler slk kiz seviyor
- 26 gü
@tardu81 Tesekkurler guzel bakisin
- 26 gü
İnan bana her şeyin bir bedeli var
26 güHerkes yatmak için kullanır. Özgüveni zor olur. Dışarıya ozguvenli görünmek zorundadir.
01 Yorumla- 26 gü
Bazıları bence bunu kullanıp kibirli olur
26 güKadınlar kötü davranıyor.
31 Yorumla- 26 gü
Evet en kötü yanı sadece erkeklerle anlaşabiliyor olman ama erkeklerin çoğuda artniyetle yaklaşıyor
Her şeyde bi adım önde olurlar
Hataları görmezden gelinir affedilir
Çok şey yakışır
Aşk konusunda şansları yüksektir
Özgüven onlara yakışır
Uzar gider bu konu11 Yorumla
26 güRahatsız eden çok olur. Her gittiğin ortamda asılan, konuşmaya çalışan çıkar. Ve "insanlar benimle güzel olduğum için konuşmaya çalışıyor. Nasıl biri olduğumu bilmiyorlar"diye düşünüp yuzeysellige kızarsın
14 Yorumla- 26 gü
@Masalöykü123 he canım he
- 26 gü
Peki bu birnevi seni hoşnut etmezmi sonuçta istediğin erkeği elde edebilirsin yani herkes tarafından güzellik abidesi olarak anılman senin gururunu okşamazmıydı
- 26 gü
Güzellik abidesi değilim şimdi abartmayalım. Sadece güzelim😅Istediğim sadece 1 erkek oluyor. Diğerlerinin ilgisi rahatsız ediyor
- 26 gü
Ayrıca ben tüm güzel kızları düşünerek konuşmuştum. Sadece kendim için değil
- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
25 güŞeydir galiba yaşamadım ama, markete diye çıktığından haline bile hayran olmalı
00 Yorumla
25 güErkeklerin yürümesi sürekli mesaj atması falandır herhalde
00 Yorumla
26 güBir sürü kardeşim erkekle karşılamak olur sanırım , birazda şerefiz ile
00 YorumlaSapık ve takıntılı erkeklerden kurtulmak zor ve gerçekten seviliyor muyum yoksa dış görünüşüm için mi benimle sorusunun cevabını hiç bulamıyorsun
50 Yorumla
26 güGüzellik göreceli bir kavram da. Benim kendi deneyimim, yakın erkek arkadaşım olmuyor. Olsa da bozuluyor o arkadaşlık 🥲 hoşlanıyorlarsa arkadaş kalamıyor erkekler. Çocukluktan gelen arkadaşlık varsa sıkıntı olmuyor bence diğer türlü sonu hep hüsran
13 Yorumla- 26 gü
@Destinaaucan yani 🤔
- 26 gü
Kız arkadaşlarım gibi yakın erkek arkadaşım olsun isterdim. Yakın kız-erkek arkadaşlıklarını görünce imrenirim
- 26 gü
Benden_sana_gelene_karşılık_ verir misin lütfen 🙏
Şimdiden tşkler😊👍
Her an göz hapsinde olmak ve sürekli kusursuz görünme beklentisi çok yorucu. Bir de insanların seninle gerçekten karakterin için mi yoksa sadece dış görünüşün için mi ilgilendiğini çözmek tam bir samimiyet testi.
00 Yorumlabence doğal olmak insanı en güzel yapan bu herkes birbirine benziyo kopyala yapıştır herkesin güzellik algısı aynı olmuş durumda bırakın insanlar sizi doğal halinizle sevsin kimseye benzemeye çalışmayın
00 YorumlaOrtalıkta damacana sapıkları dururken rahatsız olmanız çok doğal. Kızların birbirlerini çekemediği doğru hastalık derecesinde.. Allah yardımcınız olsun
01 Yorumla- 26 gü
Bence de saçma ya kendi ışığına güvenen başkalarının parlamasından rahatsız olmaz
26 güYani genelin guzel dedigi bence sari sac mavi goz o kdr guzel olmadim ama bence eksileri yoktur ya sadece fazla yolda size islik falan calarlar max o bence
00 Yorumla
25 güGüzel kız olmanın bir zorluğu olmaz. Hatta uğraşılırsa paraya bile çevrilir manken fotomodel vs.
01 Yorumla- 25 gü
Bunun içinde gelenekçi bir aileden değil ultra modern bir aileden gelmesi gerekiyor
Tabii seni kıskanıp kötü davranmaya çalışanlar oluyor bir de sürekli dikkatini çekmeyi yani tepki almaya calisiyorlar
00 Yorumla
27 güEski sevgilimden biliyorum her şeyi anlatırdı çok zor cidden
04 Yorumla- 27 gü
Mesela?
- 27 gü
Yani burada yazamam
- 27 gü
Sen allahın cnsl bişeyse yazma zaten istemez
- 27 gü
Tam olarak değil iyi geceler
26 güCaddeden geçerken, Pis ve gereksiz erkeklerin tip tip bakması
20 YorumlaÜzerinde nazardan dolayı sürekli bi ağırlık olması+ olur olmadık her yerde talip çıkması.
19 Yorumla- 26 gü
Ne Haber
- 26 gü
Asikmisin
- 25 gü
Burdamisin
seni yaninda bir süs eşyası gibi gören insanlarla çok karsilasirsin maalesef
11 Yorumla- 26 gü
Seninde mı başına bela oldu güzelliğin
26 güKötü davranan oluyo sırf güzel zaten bunu ezelim gibisinden
10 Yorumla
25 güAllah çirkin şansı versin derler o yüzden güzellerin şansı olmaz
00 YorumlaHerkes cinsellik ister aşkık olmazlar aşık olun uçak biri ortalama kahve saçlı 160 kızlardır
00 Yorumlakesinlikle kıskanılmak bundan dolayı haset ve kin beslenmesi
00 Yorumla
26 güsapık erkekler ve kıskanç kızlar yani gerçekten yalnız kalıyorsunuz
00 Yorumla
26 gükıskançlık nazar haset aynısı erkekler için de geçerli ama kadınlar fazla belli ediyor
00 Yorumla
26 güZorluğu yok zengin birini bulup köşeyi dönme ihtimalleri yüksek olan kız grubu hahahaha
00 Yorumlakıskanan çok olur
13 Yorumla- 26 gü
Gereksiz bence kendi ışığına parlayan başkasının parlamasından rahatsız olmaz
- 26 gü
Kendi ışığına güvenen*
Çirkinlerle empati kuramamak
11 Yorumla- 26 gü
Neden nasıl yani
Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. rahatsız edilmek olabilir..
20 YorumlaErkekler arkadaşlık kuramıyor güzel bir kızla.
013 Yorumla- 26 gü
Değil mi ya gerçekten
- 25 gü
Senin karşına çıkanlar heyecan yapmışlar😂
- 25 gü
Ama güzel olduğun gerçeği ni değiştirmiyor.
- 25 gü
Keşke kurulabildiğini gösterebilseydim sana :)
- 25 gü
Tanışmak istersen buralardayım karşılıksız bir tskpleşme içerisindeyiz :)
- 25 gü
Neden ya :) kendimi uzaylı gibi hissediyorum bu sitede
- 25 gü
Bazen önyargılar gereksizce oşabilir
- 25 gü
Telefonu değiştirdim klavyeye alışamadım yanlış yazıyor hep birşeyler
- 25 gü
Senbilirsin :)
- Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı.
26 günazar değiyor ciddiyim
01 Yorumla- 26 gü
Güzel misin fiziksel özelliklerin nasıl
26 güGenelde canım olurlar
02 Yorumla- 26 gü
?
- 26 gü
İnan bende hatırlamıyorum ne yazdığımı
Güzellik & Bakım konusunda 682 cevap paylaştı. Siz daha iyisini bilirsiniz
01 Yorumla- 26 gü
Ben çok güzel olmadığım için bilmiyorum
27 güBilmem ki erkeğim ben