Kadınların kıskançlığından Allah’a sığınırım
Erkekler desen elde etme peşinde
Artık tükenmiş hissediyorum ne yapacağım
Kadınların kıskançlığından Allah’a sığınırım
Erkekler desen elde etme peşinde
Artık tükenmiş hissediyorum ne yapacağım
Seni anlıyorum kadınlar çok kıskanç sanırım bu kıskançlıkları şundan kadının doğasında kendini göstermek övülmek var bu yüzden kendinden güzel olanı acayip derecede kıskanıyorlar ama erkeklerde yok bu bir erkek daha yakışıklı bir erkeği görse çokta kıskanmaz ve evet güzel kadın olmak her genç kızın isteyeceği bir şey ama davulun sesi uzaktan güzel gelir kadınlar kıskanır erkekler seni elde etmek ister
Güzel kadın yüreğim 💕
Bu hissettiğin çok normal, güzellik bazen gerçekten yük gibi gelebiliyor. Kıskanç kadınlardan uzak durmaya çalış, seninle güzel enerji paylaşanlarla takıl. Erkekler konusunda da net sınırlar koy, “hayır” demekten hiç çekinme. Kendine yatırım yap: hobiler, spor, bakım rutinlerin, hedeflerin… Dengen güçlendikçe bu ilgi seni yormaz, kontrol eden sen olursun ✨💅🏻💘
Cevap
9Cevap
Ne yapalım peki , mesela fanusa falan koyup vitrinde saklasak mı seni
Mutlu olmak istiyorum
Bende mutlu olmanı isterim … yani umarım
Biriyle evlenmek istemek neden elde etmek peşşinde olmak olsun?
Ne evlenmesi ya evlenmek istemiyor çoğu amaç cinsellik
İlla evlenmek isteyende olur neden olmasın?
Bence evlilik > cinsellik
İyi de neden istemiyorsun? Ne bu bu kadar fazla kriterin olmak zorunda mı? Yakışıklı olmayan ama karakteri yakışıklı olan da vardır.
Güzelik başa bela desene
Tükenene kadar devam edeceksin
Güzel misin çekici misin? İkisi biraz farklı gibi.
Güzel ve seksi
Öyleyse seksi olmayı biraz bırakmanı tavsiye ederim :) Genelde güzel kadına aşık olur, seksi kadını elde etmek isteriz çünkü. Karar senin, bundan taviz vermek de istemeyebilirsin.
Ya doğuştan öyle konuşma tarzım bakışlarım elimde olan bir şey değil ki
Seni çok iyi anlıyorum jsjgg
Ona da fazla güvenme yaşlanma var
Ya ne güvenmesi ben durumdan mutlu muyum
Güzellik falan boş iş herkes insan işte
Zenginsen ama üstünlük olabilir sadece
Keşke zengin olsaydım dünya para üzerine
Ben kaç kere insanlara diyorum ne güzellik kadın için ne yakışıklılık erkek için bir numarası yok zenginsen her şey olur ama zengin erkek yakışıklı olsun olmasın zaten göreceli kavram kime göre neye göre ama zenginlikte o yok işte ya zenginsin ya fakirsin ortası yok en adil şey zaten bu tek bir lüks araç villa rezidans site ile avcuna alabilirsin kızı
soru nerde
Çok merak ettirdin kendinü şimdii
Bu böyle kırılgan olma güçlü ol yola devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?