Hani kadınların tipimin kayık olduğu zamanlarda ve güzelleştikten sonraki bakışları bana çok farklı geliyor. Farklı bir şey seziyorum kadınların bakışlarında nedense. Saçma sapan sebeplerden dolayı beni suçlamaya çalışmaları her an her fırsatta ya arkamdan veya hatta suratıma bile saçma sapan imalarda bulunup beni aşşağılamaya çalışmaları. Resmen sanki cidden güzelliğim çoğu kadını kudurtuyor gibi hissediyorum. Çok garip. Abi hay*v*an gibi yemek yediğim videonun altında bile yeme şeklimi eliştirme tarzları bi garip kendini tatlı mı zannediyorsun falan gibi imalarda bulunuyorlar. Yani çok yazık gerçekten. Her defasında yeniden ve yeniden tekrardan şahit oluyorum kadının en büyük düşmanı resmen yine kadın. Cocukluk arkadaşım mesela cocukluk zamanlarımızda benden çok güzeldi. Ben ozamanlar hiç bir şekilde tipime çeki düzen vermeyen ve bunu umursamayan da biriydim. Sınıfın coğu erkekleri kız arkadaşımdan hoşlanırdı sonraki arkadaşlık guruplarımızdaki erkekler buna ilanlarda bulunurdu falan. Sonra zamanla ergenlik falan derken kilo aldı yani gittikce erkekler tarafından daha az ilgi görmeye başladı. Hani o daha az ilgi gördükce ben daha fazla ilgi görmeye başladım. Bu cocukluk arkadaşım dostum dediğim kız komplexli biriydi zaten öncesinde de. Mesela bizim genel maddi durumumuz elhamdülillah iyi ailemiz de bizi çok şükür görgüsüz evlatlar olarak yetiştirmedi yani arkadaşlarıma hiç bir zaman durumumuz ile alakalı ne bilim işte rahatsız edici görgüsüz hareketlerde bulunup kendilerini rahatsız edebilecek hiç bir harekette veya imalarda bulunmadığımı düşünüyorum. Kelimelerimi herzaman dikkatlice seçmişimdir yani. Bu konuda kompleksli olabileceği hiç bir zaman aklımın ucundan bile geçirmemiştim kendisi de hissettirmemişti yıllarca işte taa ki yaptırdığımız yeni evimize taşınıncaya kadar. Arkadaşım İlk ev ziyaretine geldiğinde annem adettendir gezdir evi arkadaşına ayıp olmasın mı demişti tam hatırlamıyorum, ben de arkadaşımın yanına geçtiğimde kendisine evi gezdirmemi istermisin diye sordum sorduğuma pişman etmişti beni cidden saçma sapan bir tepki vermişti beni ne zannediyorsun hayatımda ilk defa mı ev gördüm sanki falan gibisinden şeyler demişti. İşte ozaman yılların üstüne ilk defa arkadaşımın bu konuda içten içe kompleksli olduğunu anlamıştım. Neyse işte bu son senelere doğru da işte erkeklerin benim üstümdeki ilgilerine tanık oldu. Sonrasında farklı arkadaş guruplar ortamlarında kendisini pohpohlama ihtiyacında bulundu ortamı o an tuhaflaştırıyordu hep bu kendisini ıspat etme cabalarına girdiğinde ben de işte yine de arkadaşım olduğu için başkaları onun hakkında yanlış düşünmesin diye onaylıyordum söylediklerini hep başkalarının onun hakkında kötü düşünmesini istemediğimden. Çok uzattım 🤦🏾♀️.
sonuç olarak 10 senelik arkadaşım prensesler gibi el üstünde tuttuğum, emek verdiğim, yardıma ihtiyacı olduğunda yanına uçtuğum arkadaşım benimle öylece konuşmadan sebebini bile söylemeden iletişimini kesti. Genel olarak kendisini bunca zamandır tanıdığım için kendisinden bekleyebileceğim bir hareket di aslında ama tam da bu sebepten ötürü çok özen göstermiştim dostluğumuza. Bu bana büyük bir hayat dersi oldu kalbimle değil de mantığıma göre ön görebildiğim şeylerden uzak durmam gerekiyormuş.
Çok karma karışık oldu her şey ama sonuç olarak bu arkadaşım ile alakalı düşüncelerimi kimseyle paylaşamamıştım. Sizce olabilir mi yani? Acaba güzelliğim ona battığı için mi uzaklaştı bitirdi arkadaşlığımızı yoksa ben mi kafada kuruyorum? Valla cidden bilmiyorum 🥲🥲🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer