Yeni kurumsal bir firmaya başlayacağım ama ben çevrem tarafından bu yorumları çok alıyorum güzel ve dikkat çeken biriyim. Fiziğime genel olarak ne giysem yakışıyor artı olarak bir bütün olarakta hep dikkat çekiyorum hem yüz, hep fizik açısından bu dikkat çekme açık giyinme vs kaynaklı değil yanlış anlaşılma olmasın güzel özenli giyiniyorum. Tanışmak isteyen çok oluyor hem de inanılmaz derece.. Önceki işimde bir sürü sorun yaşadım bu durumlardan dolayı mesafeli oluyorum bu sefer soğuk diyorlar yaklaşınca yüz buluyorlar. Sorun yaşadığım İçin sürekli nişanlıyım vs diyorum yalan söylüyorum. Sizce iş hayatında bu sorunları sürekli yaşayacak mıyım?
2 ay
İş hayatında güzel bir kadın olmak sorun mudur?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Maalesef yaşayacaksın.
Çünkü iş hayatında, profesyonellik gibi kavramlardan bir haber çok fazla apt. l insan mevcut.
cut.
Evet maalesef çoğu insan avantaj sanıyor asla değil eksileri çok işe güzel olduğun İçin alınırsın daha sonra sürekli tetikte olursun mutlaka yazanlar sevgili olmak isteyenler olur yaklaşmazsın egoist ilan edip dışlarlar.. Bir türlü nasıl davranılacağım kestiremezsin senden daha sert güzel olmasa bile erkek gibi olan feminen kadınlar yükselir müdür veya yönetici olurlar. Kadın gibi kadın olanlar yükselemiyor iş hayatında mutlaka erkeksi bir güç bekleniyor güzellik tamamen boş ben bunu bilir söylerim..
Gerçek anlamda yöneticiler olabilseydi böyle sorunlar yaşanmazdı.
Tabiya rapunzel hanım
Durduk yere bu soruyu soracak değilim
Değildir. Avantajdır hatta.
Ee genel olarak erkek gibi dediğim dedik geminden kadınlar iş hayatında daha çok yükseliyor güzel olanlar değil ben böyle gördüm güzel kadın olmak iş hayatında dezatavantaj oluyor güzelliğin her kapıyı açtığı tamamen yanılgı. Tamam işe girerken bazı konularda avantajı var ama erkeklerin çok dikkatini çekmek, sürekli tetikte olmak, sevgilin nişanlın varmış gibi davranmak zorunda kalıyorsun. Kadınsı olduğun içinde konuşman görünüşün tamamen kadınsı olduğu İçin baskın olamıyorsun sorun bu.. Sarışın tatlı bebek yüzlü bir kadın mı olgun olan sert bakışlı otoriter bir kadın mı yükselir demek ki güzellik sadece avantaj olmuyormuş hatta eksileri o kadar çok ki…
Yoneticilikte haklısınız.
Değildir
Ee genel olarak erkek gibi dediğim dedik feminen kadınlar iş hayatında daha çok yükseliyor güzel olanlar değil ben böyle gördüm güzel kadın olmak iş hayatında dezatavantaj oluyor güzelliğin her kapıyı açtığı tamamen yanılgı. Tamam işe girerken bazı konularda avantajı var ama erkeklerin çok dikkatini çekmek, sürekli tetikte olmak, sevgilin nişanlın varmış gibi davranmak zorunda kalıyorsun. Kadınsı olduğun içinde konuşman görünüşün tamamen kadınsı olduğu İçin baskın olamıyorsun sorun bu.. Sarışın tatlı bebek yüzlü bir kadın mı olgun olan sert bakışlı otoriter bir kadın mı yükselir demek ki güzellik sadece avantaj olmuyormuş hatta eksileri o kadar çok ki…
Değildir.
Siz erkekleri daha iyi tanıyorsunuz aslında bu söylediğinize inanıyor musunuz?
😒😒😒😒
hahahah bak sen ::D ondan mi gizli uyesin :D
Kendimi göstermek zorunda mıyım durduk yere böyle bir soru soracak değilim
Boş yapma o zaman 😂😂