Bakım yapınca temizlense bile birkaç gün sonra kısa sürede sanki hiç temizlenmemiş gibi yeniden çıkıyorlar
1 ay
Bakım yapınca temizlense bile birkaç gün sonra kısa sürede sanki hiç temizlenmemiş gibi yeniden çıkıyorlar
Kardeşim gel sen beni dinle. Yorumlarda çok ezber konuşan tayfa var. Yok salisilik asit cart curt.
1. düzenli temizlik
2. Salisilk asit
Not: eğer düzenli yüzünü temizlemiylrsan salisilik asit işe yaramayacaktır. Ve her gün asit kullanılmaz.
Ve en önemlisi, siyah nokta sonsuza kadar gitmez tam çözümü yok yani. Sadece temizleyerek azaltabilirsin o kadar.
Yenisi çıkınca da az buz değil baya yoğun şekilde çıkıyor ama
Her gün 6-7 kez yüz yıkarım jellerle sonra siyah nokta için kahve jelatin maskesi yaparım soyulabilen maske oluyor o işte
Güzel çıkarıyor maske derinlemesine ama kısa sürede cildim yeniliyor onları
Haftada 1-2 kez
Onu daha fazla mı kullansam acaba
Sürüyorum maskenin kalıntıları gitsin diye
Yani jelin içeriğinde var o asitten sanırım
Gündüz güneş kremi akşam de nemlendirici krem kullan bu yaptıklarının ardından yani. Şayet hepsini yaptığın halde gene sık sık çıkıyorsa cildiyeye gitmeni tavsiye ederim
Canım kardeşim merhaba 😌
Siyah nokta maalesef “temizledim bitti” olmuyor, düzenli bakım istiyor. En önemliler:
Yüzünü günde 2 kez cildine uygun jel ile yıka, sıcak su kullanma.
Haftada 1–2 kez nazik peeling yap.
Gözenek sıkılaştırıcı tonik ve yağ kontrolü sağlayan nemlendirici kullan.
Siyah noktaları sıkma; istersen ayda bir profesyonel cilt temizliği de çok işe yarar 🧖♂️✨
Cevap
0Cevap
Salisilik asit kullanabilirsin ayrıca gözeneklerinin sıkılaşması gerek
Salisilik asit bunun için çok etkili.
Jellerde falan o asitten hep var sözde ama etkili olan jel bulamadım pek yüz yıkama jeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?