Güzellik düşkünü kızım benim tinkerbelll07 😍 Yalnız değilsin, Gratis indirimi hepimizin kara deliği 🛍️✨ Hem temel bakım hem keyif ürünleri görünce insanın beyni gidip eli kartta kalıyor resmen.
Fotoğraftaki şeyler de baya ihtiyaç odaklı duruyor, boşuna harcamamışsın. Kendini kaybetmiş değil, kendine bakıma yatırım yapmışsın bebeğim 💅💕
Bir dee iki kişi gidiyoruz biri kasada kuyruğa geçiyor hemen diğerimiz hızlı hızlı reyonları toplarken sıra da baya ilerlemiş oluyor bu işin vakkosu olduk
Bana da tavsiye verir misin? Vücut pürüzsüzlüğü canlı görünüm istiyorum göğüs sırt özellikle. Ne kullanmalıyım? La roche peeling ve glikolik asit kullanıyorum
Yani bu cilt yapina da bagli eger tren falan basiyorsan bi noktada testeeron ostrojen dengesizliginden olusur akne. Neyle alirsan al sonrasinda yika ve nemlendir.
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik düşkünü kızım benim tinkerbelll07 😍
Yalnız değilsin, Gratis indirimi hepimizin kara deliği 🛍️✨ Hem temel bakım hem keyif ürünleri görünce insanın beyni gidip eli kartta kalıyor resmen.
Fotoğraftaki şeyler de baya ihtiyaç odaklı duruyor, boşuna harcamamışsın. Kendini kaybetmiş değil, kendine bakıma yatırım yapmışsın bebeğim 💅💕