Alışveriş & Hediyeler Gratis siparişim para kesildiği halde görünmüyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor az önce 45 liralık alışveriş yaptım internet bankacılığı şifremi girdim internet çektiği halde bağlantı hatası dedi paramı kestiler ama siparişinız bulunmamaktadır diyor ne yapacağım bilen lütfen yardımcı olsun Güncellemeler+1 yıl başına böyle bir şey gelen var mı Gratis siparişim para kesildiği halde görünmüyor? Cevapla Banka Soruları Alışveriş Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
benmigeldim Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Evet lcw aynisi gelmişti. Müşteri hizmetlerini ara durumu anlat. Dekont ss al çünkü isterler paranın kesildigine dair. 0 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Gratis müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, yardımcı olurlar. 0 0 Yorumla
sanamısorcammm Takip Et Master Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Bankayı ara daha sonra firmayı ara 0 5 Yorumla Soran +1 yıl arayıp ne diyeceğim kendi bankamı mı ayrıca bugun c tesi arasam da açmazlar ki Yorumla sanamısorcammm +1 yıl 7/24 müşteri temsilcileri çalışır arayıp bilgi al işlemi iptal ettir. Yorumla Soran +1 yıl ay şimdi ararasam annem kızar p tesi arsam çok mu geç olur Yorumla Soran +1 yıl 14 güne kadar cayma hakkım var Yorumla sanamısorcammm +1 yıl Den bilirsin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Direkt aramalısın. Bekleme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bugün c tesi açmazlar ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla ben bugün trendyolu aradım açtılar Yorumla Soran +1 yıl ay şimdi aarrasam annem kızar p tesi arasam çok mu geç olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olur ne olmaz dene şansını ara bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet lcw aynisi gelmişti. Müşteri hizmetlerini ara durumu anlat. Dekont ss al çünkü isterler paranın kesildigine dair.
Gratis müşteri hizmetlerini ara durumu anlat, yardımcı olurlar.
Bankayı ara daha sonra firmayı ara
arayıp ne diyeceğim kendi bankamı mı ayrıca bugun c tesi arasam da açmazlar ki
7/24 müşteri temsilcileri çalışır arayıp bilgi al işlemi iptal ettir.
ay şimdi ararasam annem kızar p tesi arsam çok mu geç olur
14 güne kadar cayma hakkım var
Den bilirsin
Direkt aramalısın. Bekleme
bugün c tesi açmazlar ki
Valla ben bugün trendyolu aradım açtılar
ay şimdi aarrasam annem kızar p tesi arasam çok mu geç olur
Ne olur ne olmaz dene şansını ara bence
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!