Yanlış yemek siparişi tesliminde kuryeden kesilen para, siparişlerin tam tutarı mı oluyor?

Bu akşam yine kendimi şımartayım diye basit bir hamburger siparişi verdim. Kurye paketi teslim edip gitti. Paketin büyüklüğü garibime gitti ama sürekli ambalaj değiştiriyorlar diye üzerinde durmadan açtım paketi.

Sipariş benimki değil. Hemen elimi bile sürmeden geri toplayıp, Yemeksepetinden müşteri temsilcisine bağlandım ve "verdiğim siparişin ücret iadesi yapılacağını ve bana gelen ürünlerin bende kalacağını söylediler."

O an kurye hiç aklıma gelmedi ama şimdi aklıma gelince ister istemez huzursuz oldum. Ücret kuryeden tam mı kesilir? Kurye bir arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi? Çünkü öyleyse en azından yarısını kuryeye ödemek istiyorum.

Yanlış yemek siparişi tesliminde kuryeden kesilen para, siparişlerin tam tutarı mı oluyor?