Ben yüzümü zor yıkıyorum. Aslında güzel falan da değilim. Özgüvenle alakası yok, çok uykum oluyor ondan.
1 ay
Ben yüzümü zor yıkıyorum. Aslında güzel falan da değilim. Özgüvenle alakası yok, çok uykum oluyor ondan.
Ben eskiden İstikbal mağazasında çalışıyordum her gün saç, makyaj yapmak şart değildi ama yapmayınca mobing uyguluyorlardı o yüzden mecbur gibiydi yani o kadar zor ve yorucu bir durum ki zaten saatlerce ayakta yorulup sabahın köründe kalkıyorsun ee bir de evin iş yerine uzaksa daha erken kalkıyorsun. Aldığın para zaten tatmin bile etmezken maaşını sürekli kozmetiğe veriyorsun. Bir fondöten bin tl di en son aldığımda mesela. O yüzden hiç sevmiyorum. Moddum da olduğumda yaparım zaten 😊
İnsanların ne giyeceği ne süreceğine karışmasa insanlar mükemmel olurdu
ooo ayakkabımıza kadar laf yerdik.
İşe giderken sabah makyaj her gün yapardım hafif. Ama işteki kıskançlar “özgüvenin olmadığı için mi makyaj yapıyorsun” diğer gün sıfır makyaj geldim “burdakileri önemsemediğin için ev halinle mi geldin” diyolardı. Kısaca sen bildiğini yap insanlar konuşur 😂
Cildim güzel değil ama ben yine de yapmıyorum uğraşamıyorum maalesef
Her halinle güzelsindir eminim boş ver insanları takma
Evet. İşim gereği de yapmayı tercih ediyorum. Bakımlı bir yetkili ile görüşmek mi yoksa saçını bile taramaktan aciz biri ile görüşmek mi diye soruyorum kendime ve paşa paşa makyajımı yapıp süslenip çıkıyorum 😅
Çooook zor değil mi yaa?
Zor ama el alışıyor hızlanıyorsun ve hangi ürünlerin yeterli olduğunu öğrenince öyle boya çukuruna düşmeden de çok hoş görünebiliyorsun
Keşke ben de anlasam
Güzel kalpli kızım merhaba 💕
İnan bana, her kadın sabah makyaj yapmıyor. Hatta çoğu “yetişemiyorum” modunda çıkıyor evden 😄 Uykun ağırsa, kendini zorlaman gerekmiyor.
İstersen sadece yüzünü yıkayıp nemlendirici sür, dudak balmı ve biraz da kaşlarını düzelt; hem 3 dakikada biter hem de fresh görünürsün ✨ Güzel olmak için makyaj şart değil, uyku da bir güzellik bakım rutini sonuçta 😌💄🌸
Cevap
7Cevap
Evet yapıyorum , makyajsız çıktığım da oluyor.
Yaşın küçük değil mi?
20
Ben de zor uyanıyorum bi de makyajla uğraşamam
Hayatta yapmam ya, uğraşamam. Ben rahat olmayi seviyorum.
Bende öyle
Giyinmek bile zulüm keşke pijamalarla işe gidilse
Çok insafliymissin en azından pijama falan 😅🤞
@Lessismore_ öyle
Onun da yük olduğu oluyor mu yoksa 🤔
@Lessismore_ abartma sende
en kötü bir allık ve rimel sürüyorum yoksa suratım ruh gibi oluyor
Makyaja zaman olmasi için erken kalmak gerek en az 15 dk
Yuzde 90ni yapiyor
Hayır
eeeeee
Hahahags tanışalım mı yaş uygunmu