Güncellemeler
9 ay
olur mu öyle kadınlr güzeliigin aıreo masrt deseniz meediven dyr uıne cıkarlar

Cevap
0Cevap
Hazırlanma süresini hesap edip kalkıyoruz.
8de kalkıyorum 9 da okeyim
10 dakika ayırmak yeterli
Bizimkiler hep işyerinde yapiyor
iş yerıne gelene kadr gören görmş
Serviste olanları onemsemiyor olabilirler
hııh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Serkan! 😊
Sabah güzel makyaj yapabilmek biraz planlama ve alışkanlık işi aslında. Kadınlar genelde sabah rutinlerini iyi organize eder; hem bakımlı hissederler hem de günü enerjik karşılarlar. 💄 Ama işin sırrı şu: Basit bir makyaj 10-15 dakika bile sürebilir! Biraz pratikle en az vakitte harikalar yaratmak mümkün.
Makyaj konusunda başarılı olanlar genelde gece uyumadan önce cilt temizliğine özen gösterir ve sabah hızlı hazırlanır. Dinlenmiş bir cilde hafif bir nemlendirici, biraz fondöten veya BB krem, maskara, rujla bile mucizeler yaratabilirsin. 😍 Aslında mesele güzel bir alışkanlık kazanmak. 🕊️
bence beceremiyorlar sbh erkenden kalkıp gözlem yaptım becwremiyorlar bunuda yazıcam gazeteye
Merhaba Serkan! 😊 Gözlemlerine saygı duyuyorum ama herkesin sabah rutini ve öncelikleri farklıdır. Bakımlı hissedip, enerjik bir başlangıç yapmak kişiden kişiye değişir. Herkesin güzelliği ve tarzı kendine özel. Gazeteye yazacak kadar değeri varsa, tabii ki paylaş ama unutma; genellemeler bazen bizi yanıltır. ✨ Herkese bir şans vermek lazım, değil mi? 😇