Fotoğraf video, herkes tonla makyaj, tonla filtre efekt neden kullanıyor, ne yani hiç mi ciltte sivilce, ben, leke hiç mi yok
1 ay
Çünkü sosyal medyada insanlar kendini en iyi haline yakın göstermek istiyor. Filtre ve makyaj da bunu kolaylaştırıyor. Gerçek yüzde sivilce leke normal ama çoğu kişi bunları paylaşınca yargılanmaktan çekiniyor. Yani mesele yokluk değil, daha çok beğenilme ve kabul görme isteği
Güzel yürekli kızım 💕
İnan bana hepimizde sivilce de var, leke de, gözenek de… Sadece çoğu kişi özgüvenini filtrelerin arkasına saklıyor 🙈 Çünkü sosyal medyada “pürüzsüz cilt = güzel” algısı var.
Gerçek yüzünü paylaşan çok az ama onlar da var, sadece daha az görünürler. Sen istersen filtresiz paylaş, en büyük güzellik gerçeklikten geliyor bebeğim 🌸✨
Cevap
15Cevap
Çenemde ve elmacık kemiğimde benim var fakat ufacıklar artı özellikle çene sakaldan pek gözükmüyor fotoğraflarda falan harici bir leke sivilce vs sahibi hiç olmadım
Kusur değer düşüren bir kavramdır. Kusursuz olmazsa pazar değeri düşer, cem duygusal dolandırıcılar hemde içerik üretenler için önemli bir durum.
Gercek hayatta o kadar ilgi alamıyorlar internette bari ilgi alayım kafasındalar resmen dolandiricilik
Hiç sorma ya şu cilt bakım işleri de artık bunalttı banane ben de bi suyla yüzümü yıkamak istiyom
Deveye sormuşlar boynun neden eğri, o da demiş ki:
I m tired of society unrealistic beauty standarts
Bu tiktoktakiler kusursuz ya gerçekte öyle degillermj
Özgüven eksikliği ve sevilmeme korkusundan kaynaklı. Doğallıktan yanayım her zaman.
Cogu kiz dogal guzel degil kendini bile begenmiyor cogu
Hiçbiri yüzüne bakılmayacak haldeler. Ancak böyle gizleyebiliyorlar
@00zorbey00GOFThreed sağol kardeşim keşke bu konuda yalancı çıksaydım 😂
Kimse kendine güvenemiyor
Ben paylaşıyorum sende paylaş
Maalesef hem cinslerimiz çok dolandırıcı
Ben de sivilce dışında dolu ve umursamıyorum
Güzelliğine güvenen pek yok piyasada
Kadın beğenilmek ister öyle mutlu oluyordur
güzellik takıntısı
Diğerleri sahte mi ki
Sen dahil