Makyajla filtreyle anamızın babamızın bile tanıyamayacağı birine dönüşmesek iyiyiz aslında 👻

Merhabalar. Genelde filtre sevmiyorum bence çok yapmacık görünüyor. Makyaj olarak da sade doğal makyaj tercih ediyorum. Makyajsız da resim paylaşmışlığım var. Her insan kendiyle barışık olmalı bence. ❤
Filtreleri ve farklı filtreleri denemeyi seviyorum. Makyajsız story paylaştığım oluyor sabahları vs. Ancak instagramda pek makyajsız , filtresiz fotoğraf paylaşmayı sevmiyorum. İşe giderken gösterdiğim özeni sosyal medya hespalarımda fotoğraf paylaşırken de gösteriyorum.
Ben şahsen normalde de makyaj yapmayan biriyim. Doğalliği seviyorum. Olduğum gibi görünmeyi. Ama sosyal medyaya foto atacağım zaman sadece yüzüm biraz güzelleştiriyorum. Lekeler falan az gözüKSün diye.
Sivilceli fotomu bile paylaşıyorum kızlar beni beğenmeyecek kaygım yok beni seven böyle sevsin :) Makyajlı hali de çok abartılmış boynuna komple siyah şerit şeklinde boyamışlar. Rimel mi o xkdjkdmnf İroni
Cevap
21Cevap
Sosyal medya hesaplarımda fotoğraf paylaşmadım hiç. Paylaşacak olsam sorun etmezdim, her halimle bebek gibiyim kfkdkdjsn
Sosyal medya kullanmıyorum. Ama olsa yine paylaşmam
Pp'ndeki makyajsızsa sende de farkediyor baya önceki fotolarına göre
Rimel ve parlatıcı var yok değil burda da. Ben çoğu zaman makyajsız ve filtresiz foto koyuyorum buraya
Olabilir tabi
İcabında belki.
KizlarSoruyor'da varım şimdilik sadece.
Çok ta sosyal medyada olmak istemiyorum.❣️❣️
Bencede
6 ay da bir paylasiyorum ve evet filtre kullanmam zaten ilk hesabım aile hesabım
O anki fotoğraf hakkındaki hissiyatıma bağlı bu her insan için bence geçerli bir olgu beğenmediğin birşeyi mi paylaşırsın ya da beğendiğini mi? 🤷♀️
Sosyal medyada paylaşmam ama şu yeni gelen efektlerle foto çekip anneme gönderdim öz be öz evladını tanımadı 😂
Hayır yüzümü öyle göstermem filtreli atarsam atarım çünkü kötü niyetli insanlar olur gerçek yüzümle yanlış şeyler falan yapabilirler
Sosyal medya kullanmıyorum ama arkadaşlarımla çektiğim ve onların paylaştığı fotoğraflar genelde filtresiz oluyor.
ne zaman makyajsız dışarı çıksam sanki haddineymiş gibi hasta mısın diyen bi mal çıkıyor insanda kompleks yaptıracaklar
İnstagrama arka planı siyah veya beyaz yapan filitreyi, bir de arka planı bulanıkşaitıran filitreyi atıyorum ama endarı nadirattandır..
Zaten günlük hayatımda da makyaj yapmıyorum paylaşıyorum o yüzden
Sosyal medyam yok. Ama zaten hayatımda makyajı hiç kullanmıyorum diyebilirim nerdeyse
Filtresiz paylaşıyorum ama Makyajsız paylaşmam 😂😂
Bende her tarz varmış melos. Şimdi bakınca öyle gördüm 😀
Bazısıda var allah affetsin makyaj etse nafile o bet suratını örtmeye
Evet paylaşıyorumm, her halimle barışığımm ve doğal halimi seviyorum.😻
Fotoğraf paylaşmam sosyal medyada. Paylaşsamda makyajsız olur. Cünkü makyaj yapmıyorum.
Sosyal medyada foto paylaşmıyorum, bu arada kızın soldaki hali daha iyi ha
Resimde ki abla iğrenç makyaj yapıyor. Cilt tonuyla alakası yok o makyajın. Bacım sen beyaz tenlisin neden gidip te buğday ten makyajı yapıyorsun. Paylaşırım
soldaki ile sağdakinin arasında hiç bi fark yok yine tipsiz yine tipsiz mk :d beceriksiz karı ehehehe
Ben çok fotoğraf paylaşmam
Ben makyaj da yapmıyorum, filtre de kullanmıyorum sjsjsj
yaptığım da shop sayılmaz bi keskinlik arttırıyorum biraz
Filtre veya efekt fotoğraf ayrıntısını çok düşürdüğü için zaten gerçekçi durmuyor ben kullanmıyorum. ama makyaj olabilir
Valla ne efekt var ne makyaj yapıyorum 😂😂😂
Yalan söyleme be👻
Bence soldaki hali çok daha güzel
Hic makyajli fotografim yok. Filtre cok nadir
Sosyal medya kullanmıyorum ama doğallıktan yanayım
Genelde filtresiz fotoğraflar çekerim zaten
Hic filtre ve makyaj kullanarak foti paylasmadim
Evet zaten her gün yaparım
Senin doğal in güzel çünkü ❤️
Paylaşırım. Çok da dert etmiyorum.
Sosyal medyam yok. Wp de paylaşırım.
Sosyal medya kullanmıyorum.
Sivilcem yoksa ve banyo yapmışsam evet
Evet, paylaşırım ve paylaşıyorum da.
Evet makyajımın arkasına asla saklanmam. 😏
evet, zaten genelde de öyle paylaşıyorum.
Göz altımı kapatmadan kaşımı boyamadan asla olmaz
Çoğu zaman doğal foto paylasirim
Hayir kas kirpik pek yok soluk duruyorum
paylaşırım paylaştımda sıfır makyaj sıfır filtre
Bu kadar filtre yapsam dünya güzeli olurum kesin😀
Hayır foto paylaşmam.
Paylaşırım çirkinliğimi saklamaya gerek yok
Erkekler hep filtresiz ve makyajsız
Makyaj yapmıyorum filtrede asla kullanmam
Oha evrim geçirmiş gibi duruyor
İkinci resimdeki tasma mi :)))
Fotoğraf paylaşmamayı tercih ediyorum genellikle.
Paylaşırım zaten hep öyle yapmışımdır.
Evet ksde hep pay yaparım
Paylaşırım
Evet, mükemmeliyetçi değilim.
çok paylaştım
Paylaşmam
Evet bazen
Evet
Genelde öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?