Erkek için tabii ki
Uzun
İdeal
Çok uzun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerde ortalama boy uzunluğu 175-180 cm arasında oluyor genellikle, 202 cm ise gerçekten uzun boylu sayılır. Aslında erkekler de uzun boylu kadınları seviyor ama kendi boyu kısa ise kompleks yapabiliyor.
Evt sizin boyunuz kaç
Yoo uzun boyluyum kısa kız seviyorum ben
Türkiye'de ortalam erkek boyu 1.73 cm, yani 2.02 boyundaki bir erkek ortalamanın tam 29 cm üzerinde. O kadar yıl okul okudum, hiç sınıfımda 1.90 boyun üzerinde erkeğe denk gelmedim. Yani çok uzun bir boy.
Aynen bence 1.76-77 iyi
Tatlı erkek kardeşim 🖤
2.02 baya iddialı bir boy, dürüst olayım: uzunla çok uzun arası diyebiliriz ama ankette “Çok uzun”u işaretlerdim.
Günlük hayatta avantajın çok, dikkat çekersin, çekicilik katıyor 😉 Ama biraz da zorlukları var tabii: kıyafet bulma, koltuklarda sığma falan. Çoğu kız için etkileyici bir boy, merak etme, gayet karizmatik duruyordur sende ✨🧴💪
Cevap
10Cevap
cok uzun sebebi Turkiye de kadinlarin boy ortalamadi 165 falan arada neredeyeyse 40cm var gereksiz boyum 181 mutluyum iyidir
181 boy çok iyi. Tam ideal hatta 177 olsan gene sorun olmazdi
Ben 1.97 yim bana bile saat kulesi gözüyle bakıyor insanlar bu şehirde konum verirken ismimi verip onun etrafındayım diyorlar 2.02 elbette uzun
1.97 ne ya, tabi uzun 1.87 olsa neyse
E sen 2.02 yi sormuşsun ben uzunsam o upuzun
1.87 bile uzun. Ben öylesine sordum
Anladım napim bende çok memnun değilim boyumdan ve ben de minyon kadınlardan hoşlanıyorum tamam onlarda uzun seviyor ama toplum bi garip bakıyor yan yana yakıştıramıyorlar
Çok çirkin bir görüntü oluşuyor. Cinsellik için birlikte gibi
Ama 160 cm erkek ile 1.74-75 Erkek çok tatlı duruyorlar
1.60 cm kadın*
İşte mevzu hep cinsellik olarak anlaşılıyor ama temel etken ise daha psikolojik bence biz iri yapılı erkekler hep koruma psikolojisi ile büyüdüğümüz için yanında kahraman gibi hissedeceğimiz kadınlardam hoşlanıyoruz belki biraz bencilce ama öyle yani ne bileyim kendimi yapay zekada kurgusal çizdirsem minyon bir kadını elinde bir balta ile korumaya çalışan iri yarı biri olarak çizdirirdim yanımda cüsse olarak bana yakın bir kadını hayal edemiyorum
Puahahhaa birine bunu yazmissin
"Kısa diye bişey demedim. Bana kalırsa 185+ uzun"
Yani 184 83 erkek kisa oyle mi? Sen umarim 170 ustusundur
Ben 1.89 um
Sen 189 olsan 185de sana kisa gelir 195 ustu istersin
Burdaki insanların iq seviyesi niye bu kadar düşük. Yok cüce a.
Ben 1.92 im bu benden de uzun :D benim yaşadıklarımın daha fazlasını yaşıyorsa yazık adama
Ben 1.90 ım herkes dev gibisin diyo sence 2 metre 2 cm kısa olabilir mi dehresinin boyu sen kadardır zaten
190 olan biri zaten uzundur. 2 de çok uzun. 1.80 ideal. 1.75 ortalama, 170 altı ise kısa boy bence
Yok ya one öyle cüce gibi erkek dediğin en az 1 km olacak
3.50 olsun
Ketçap mayonez de olsun mu
Yok. Ayrıca napayım 2 metre erkeği boyu kısa diye sevmekten vazmi gececem zaten ben 1.76 felan seviyorum
Helal kız şu 1.45 boyla 1.90 erkek isteyen kızdan sonra çok iyi geldin valla
Hahahahha o ne ya. Çok var onlardan. Bırak 1.76 yı 1.66 olsa gene sorun olmaz benim için
İşte olması gereken bu da gel bunu bazı insanlara anlat duvara konuşuyormuşsun gibi oluyo
Bsvr ya onları, amaçları başka onların
2.35 ten kısa olana erkek demeyin
2.86 olacak
Şaka bir yana ben 187 boyundayım o yüzden en az 1.95 olmalı
Şaka yaptım ya 1.87 çok uzun 1.68 im
Akdksjdj şaka mısın sen adam basketbolcu boyunda
Kısa diye bişey demedim. Bana kalırsa 185+ uzun
Sjdjsjdjd yani doğru
Peki 1.76 ideal mı kısa mı?
Erkek için
Yo normal sen kaçsın ki
Ben 1.68
Sen?
Bende 167 de 168 kadın için 176 uygun bence benim karşıma 176 adam gibi adam çıksa red etmezdim djdjdj
Evt karakter önemli. Peki adam gibi adam olsa ama 172 olsa olurmuydun canım
😄 170 sevgilim olmuştu ki adam kitligindsn da olmadım sevdiğim için oldum. 😅 Yani şimdi ben 167 yim çocuk 165 olsa kabul edemem ama benden uzunsa da sorun etmem
Yani en az 168+ olmalı doğru mu?
Sevdiğin seni Yarı yolda mı birakti cano uzgunsun sanki
Benimle aynı boy olsun işte ajdjdjd ne aşağı ne yukarı ya
Yooo
Üzgün değilim yav
Nasıl yani metreyle ölçüp 167 Erkek mı arayacan ortalıkta
Askajdjsjdj arayacağım demedim of
Anladım şimdi tm. İstek attım sana Esila yazıyor
3 metre altı erkek mi olur kardeşim saçmalamayın
Trol soru uzun olduğunu senden biliyorsun
Kısaa bence
Hahahaha bence 1.85+ uzun