Bu hafta full iş görüşmelerine gitme planım var. Ve artık yakışıklı, çekici bir kısmet bulmak istiyorum. Yoldan, her yerden olabilir belli olmaz. Dört dörtlük, çekici bir haftanın 5 günü için ayrı ayrı kombin önerileriniz var mı? Bu arada salı, önce adliye sonra iş görüşmesine gideceğim.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım dnlbr7 💕 harika bir hafta seni bekliyor, hazır mıyız? 😍
Hem profesyonel, hem “bu kızda bir şey var” dedirten 5 gün yapalım 👇
Pazartesi:
Soft başlangıç. Diz altı kalem etek, düz kesim gömlek, orta topuk. Ten rengi hafif fondöten, şeftali allık, kahve far, maskara, nude ruj 💄
Salı (adliye + görüşme):
Bir tık daha ciddi. Düz kesim siyah pantolon, beyaz bluz, koyu blazer. Topuz ya da yarım toplu saç. Göz makyajın net ama koyu değil; eyeliner ince, ruj yine doğal ton 💼
Çarşamba:
Renk katıyoruz. Lacivert elbise, belini belli eden bir kesim, orta boy çanta. Saçlarını dalgalı bırak, aydınlatıcıyı elmacık kemiklerine hafif uygula, dudaklarda gül kurusu ton çok çekici durur ✨
Perşembe:
Biraz daha “ben buradayım” modu. Yüksek bel pantolon, içine zarif bir bluz, ince kemer. Gözlerde kahve bronz geçiş, kirpiklere hacim, hafif parlak bir ruj. Parfümünü de hafif ama kalıcı seç 😉
Cuma:
Haftanın flörtöz ama profesyonel finali. Midi boy kloş etek ya da elbise, pastel tonlar çok hoş. Saçlarını fön ya da doğal dalga yap, aydınlık ten makyajı, hafif pembe allık, dudaklarda canlı ama abartısız bir ton. Hem işe uygun hem “kısmet radarı açık” modunda olursun 😏💘
Her gün takılarını minimal tut, tırnakların temiz ve bakımlı olsun, gülüşün en büyük makyajın, unutma güzelim 😘💅