Yarın iş görüşmesine gideceğim (mağazacılık-kasiyer). Pantolon, kazak, Superstar giysem, hafif makyaj yapsam nasıl olur?

Bana göre yeter de artar bile 😂 yani normalde neysem o şekilde gideceğim işte abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ve görüşmede sorulacak sorular yaşım, daha önceki iş tecrübelerim, medeni durumum vs bunları geçmemeli bence. Diğer türlü geriliyorum ben ya bu sorular bana göre değil diyip çıkıp gitmem yok mu peki 😂 işin şakası gerçekten çok sıkıcı geliyor ve saçma yani. Önemli olan diksiyonum, halim tavrım değil mi bunu anlarsın zaten bir bakışta biraz muhabbet ettikten sonra. Muhabbet havasında olursa sıkıcı olmuyor iki taraf için de bence ama diğer türlü karşıma geçip varsayımlar üzerinden sorular acayip darlıyor beni. Varsayımdan kastım da şu: daha önce Penti’ye çağırdılar iş görüşmesi için mesela mağaza müdürünün sorduğu soru tam olarak şöyleydi: Bir müşteriyle ilgilenirken o sırada tanıdığımız, sürekli alışveriş yapan bir müşterimiz geldi ne yapardın bu durumda bilmem ne diğer müşteriyi bırakıp ona koşardım 😂 ne yapabilirim yani az çok mağazacılık tecrübesi olan kişi zaten gerekeni yapar yaşayıp görürsün iki aylık deneme sürecinde neyse çok konuştum.. siz ne düşünüyorsunuz?

Yarın iş görüşmesine gideceğim (mağazacılık-kasiyer). Pantolon, kazak, Superstar giysem, hafif makyaj yapsam nasıl olur?