Ne giyeceğime karar veremedim
Renkli mi giyinmeliyim ki elimdeku secenekler maşallah katalog gibi
Siyah gri tonlari mi giymeliyim cok fazla yürüyeceğim topuklu giymek istemiyorum babet mi spor ayakkabimi yoksa mecbur topuklu mu giyeyim.
Renkli mi giyinmeliyim ki elimdeku secenekler maşallah katalog gibi
Siyah gri tonlari mi giymeliyim cok fazla yürüyeceğim topuklu giymek istemiyorum babet mi spor ayakkabimi yoksa mecbur topuklu mu giyeyim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eski bir söz vardır, zarfa değil mazrufa bakılır diye. Yani zarf değil içindeki önemlidir, ona bakılır. İstediğiniz gibi giyinin işi bilmiyorsanız donanımlı değilseniz, işi alsanız bile bir süre sonra işinize son verilir.
Spor giy bakımlı başlayınca öyle devam etmeni bekliyorlar genel olarak
Ya ben hep topukluyla giderdim eskiden ama yaslandim sanirim Şu an ilk istedigim sey spor ayakkabi giymek
Kot giy üzerine beyaz gömlek üstüne ceket al spor bir ayakkabı
Gri kot beyaz bluz gri siyah beyaz kareleri olan ceket beyaz spor ayakkbi bir secenegim Şu an
Koyu mavi şık olur
Koyu mavide var aslinda ama gri daha guzel olur gibi gelmisti bana teşekkür ederim cevabin icin
Ben teşekkür ederim nasıl istersen umarım olumlu olur
Ekoseli bi pantalon siyah bluz ve babet giydim galiba da isi aldim gorusmem plumlu gecti ama net haber icin arayacaklar tekrar
Çok sevindim umarım istediğin gibi olur güzel olduğunu düşünüyorum kombininin :)
Tesekkur ederim insallah
Bugün tekrar dönüş yapman beni çok mutlu etti çok sağol 🙂🙏
Rica ederim ne demek
🙏
Öncelikle firma kurumsal bir firma mı
Kurumsal
O zaman koyu renkler daha uygun spor yerine babet olur topukluya gerek yok rengi ve spor giyim olmaz kurumsal firmalar için
Teşekkür ederim
Rica ederim :)
Ekoseli bi pantalon siyaj bluz ve siyah loafer baber giydim sanırım isi aldim ❤ cok fazla yürüdüm babetler ayagima da vurdu ama iyi ki topuklu giymemisim
Umarım almışımdır ayağın için geçmiş olsun çorapsız mı giydin babetleri bide güzel kombin olmuş sade şık kurumsal :))
Tesekkur ederim babet corabiyla giydim aslinda ama kisa kaldi cok incesin tekrar tesekkur ediyorum ❤
Rica ederim güzel haberlerini bekliyorum :))
Insallah
İş ne işi ona göre sana kombin yapayım
Klasik sade giyin. Ağır durur
Ne yaptın başladınmı işe
Etek gömlek topuklu ayakkabı
Yakışanı giyin
Siyah
Ben seçiyim kank
Sade giyin