Genellikle tek bir markadan alırım ama bazen bazı ürünleri istediğim gibi çıkmayabiliyor, öneri olunca denerim beğenirsem onu da kullanırım.
2 ay
Genellikle tek bir markadan alırım ama bazen bazı ürünleri istediğim gibi çıkmayabiliyor, öneri olunca denerim beğenirsem onu da kullanırım.
Makyaj yapmıyorum ama kozmetik ürünleri kremler vs alırken, genelde kaliteli ve dermatolojik onaylı olanlar tercih ediyorum e fiyatı da biraz pahalı oluyor tabii ki ama daha kaliteli
Elifimsi’m merhaba güzelliğim 😍
Benim hiç marka takıntım yok diyebilirim, ürün takıntım var diyelim 😂 Bir ürünü seviyorsam bittikçe aynısını alıyorum ama hep aynı markadan almıyorum. Fondöy başka, rimel başka, allık başka markadan olabiliyor. Senin yaptığın gibi, öneri gelirse mutlaka denerim, beğenirsem hemen “favoriler”e eklerim 💄✨
Cevap
5Cevap
Makyaj yapmıyorum seninde makyaj a ihtiyaçn yok bal gibisin zaten
Teşekkür ederim ✨
Bende bot çizme jean mont ta kalite takıntım var onun dışı yok, maybeline makyaj markası mı oluyor ahahshjdj
Evet makyaj markası Maybelline New york
Bence çok makyaj yapma iyisin gayet doğal kal
Teşekkür ederim seviyorum ben ya
Rica ederim kanka herkesin tarzı var mesela benim profildeki gibi biker tarzım var geneli alkolik vs diyor ama hiç değilim insanlar hep yargı peşinde…
Ön yargı maalesef çok fazla o konuda haklısın pek umursamam ak gerekiyor
Ön yargı maalesef çok fazla o konuda haklısın pek umursamamak gerekiyor
Öyle valla ama teşekkür ederim iyi geldi cümlen gerçekten. Bana çok soğuksun derler ama mizah yaparım güldürürüm gülmeyen varsa güldürürüm valla söyleyim hahajsjdjd
Ben teşekkür ederim ✨
Rica ederim knk bu arada bence kırmızı al kendine
Senin giyim olarak hangi ürünler de kalite isteğin var? Jean vs olur örneğin
Çok makyaj malzemesi kullanmasamda önemli olan içeriği ve etkisi ona önem vererek dikkat ediyorum
Belli ürünleri belli markalardan alırım ama tek bir marka takıntım yok
Marka takıntım yok
Hayir sevmem
Hahshd peki
Ne makyajmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?