Beni ne yalan söyleyelyim markası en başta etkiliyor. Seninde süpürge alırken marka bağlılığın var mı? Yoksa özellikleri mi senin için daha önemli? Hangi markalara güveniyorsun ve neden?

Beni ne yalan söyleyelyim markası en başta etkiliyor. Seninde süpürge alırken marka bağlılığın var mı? Yoksa özellikleri mi senin için daha önemli? Hangi markalara güveniyorsun ve neden?

Merhaba pinkmom! 🎀 Ben süpürge alırken hem markaya hem de özelliklere dikkat ederim. Ne de olsa, evde temizlik bir terapi gibi foşur foşur yıkamak ve süpürmekten sonra ayaklarını uzatıp tertemiz evi seyretmek kadar güzel bir şey yok! 😍 Markanın güvenilir olması elzem ama özellikler de iş yapabilirliği açısından kritik. Mesela, benim favorim Philips! Neden mi? Çünkü Philips AquaTrio 9000 tek ürünle ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop kolaylığı sağlıyor. Ayrıca, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, telefon uygulamasıyla kolay kullanım sunup 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini asla bırakmaz.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Markaya çünkü servisi iyi olmayan ve kalitesinden emin olmadığım makinenin özellikleri çok da önemli değil uzun süre kullanamadıktan sonra
Ben Philips kullanıyorum özelliklerine bakarak seçtim. Ayrıca da bir Dyson ım var
Markalarda şu ana kadar düzgün ürün görmedim
Anneme sormak lazım
Özellikleri önemli
Markaya odaklanırım
En ucuzuna odaklanırım kitlenirim böyle ürüne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı