Benim öyle bir takıntım yok şahsen. Param neye yetiyorsa onu alıyorum. Peki siz marka konusunda takıntılı mısınız?

Benim öyle bir takıntım yok şahsen. Param neye yetiyorsa onu alıyorum. Peki siz marka konusunda takıntılı mısınız?
Takıntı olarak değil de daha çok cildime iyi gelen bir kaç marka var genelde o markalardan alıyorum. Diğerleri alerji yapabiliyor bu yüzden biraz seçiciyim bu konuda.
Ben takıntılıyım ya mesela muadil ürünler satan mağazalar oluyo daha uyguna satıyorlar ama benim içime sinmiyor almıyorum o yüzden genelde Watsons ve Gratisten alırım
Cevap
2Cevap
Marka takıntım yok hiç bir üründe
Kozmetik ürünler söz konusu olunca asla ucuza kaçmam. Cildime kullanacağım ürün mutlaka kaliteli olmalı.
Evet bende ucuza kaçmam ama o kadar da bütçemi aşacak bir ürün almam.
Evet var. Gidip de bir milyonculardan alacak halim yok
Kaliteli olmasına özen gösteririm kalitesiz olanlar alerji yapıyor
Evet bende özen gösteririm. Bende marka takıntısı yok ama kaliteli olmasına dikkat ederimmm
Ucuz olandan alıyorum hiç de sürülmem demedi bu zamana kadar
Evet bende ucuz olandan alıyorum bazen kaliteli olandan alıyorum. Hesabıma neresi uygun geliyor ise oradan alırım.
Hayır fakat belli başlı markalar tercih ediyorum. bütçeme göre
Alerjik olduğum için aldığım şeylerin iyi oluşuna dikkat ederek alıyorum
Marka olmasına dikkat ederim sonuçta cildime sürüyorum
Evet alcaksam iyisini aliyorm bi tek ruj aliorm zaten djdj onu da kullanmiorm :D
Bu ekonomide her marka alırım
Evet bende her marka alırım. Yani marka takıntısı olan biri değilim zaten öyle ne olursa olsun alırım.
Alerjik reaksiyona müsait bir cildim olduğu için evet
Hayur ama ucuz market ürünleri ile kendimi kanser yapacak kadar degil
Yok ama farmasi Gratis güzel
Bilindik markaları seçmeye çalışıyorum genellikle.
Avon kullanıyorum genellikle
Evt taktım var
Evet takıntım var.
Var ya
öyle aman aman yok ama içeriğine dikkat ediyorum
hayır yok
Var.
ben hiç almam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?