Vücudum orantılı ama yan kalça çukurum özgüvenimi düşürüyor, hacminden memnunum ama yanlar düz gibi duruyor. Doktor ya da klinik önerisi var mı, sporla geçiremiyorum.
1 ay
Bunu çok fazla araştırmıştım deneyimlemedim ama bunlara hipdips deniyor ve bunlar her insanda olduğu gibi normal olan ama biraz farklı olan kalça kemiği yapısı zayıflayınca bu görüntünün biraz azalma olasılıgı var ama kilo aldıkca orası genel anlamda belirgin görünür ve bunun için liposuction yaptırmak acıkcasi çok ta sağlıklı değil çünkü vücudumuzdaki yağ oranı hiç bı zaman sabit kalmaz zayiflarsan yine yağlar erir ve eski haline dönebilir ve eğer işlemde bı hata olursa yağ topçukları bı yerde toplanabilir
Kaç kilosun
Ben 55 kiloyum ama zayıfken de çukur vardı 42 yken de vardu şimdi dr var
O zaman tam anlamıyla kemik yapın ile alakalı bir durum
Dolgu yaptıracam kemikle alakalı olduğunu biliyorum
Güzelim merhaba 💕
Yan kalça çukuru için dolgular doğru kişide, doğru teknikle yapıldığında görsel olarak baya işe yarıyor, evet. Ama kalıcılığı kullanılan dolguya göre değişiyor; genelde birkaç yıl içinde azalarak etkisi düşüyor.
Doktor/klinik ismi veremem ama mutlaka şu noktalara dikkat et:
Fotoğraflarını paylaşan, bu bölgeye özel çok vaka deneyimi olan, seni “abartılı” değil, doğal görünüme yönlendiren bir plastik cerrah veya dermatoloji uzmanı seç. Görüşmeye gittiğinde de mutlaka önce simülasyon/fotoğraf üzerinde planlama iste, aklındaki vücut formunu net anlat. İyi bir uzman, senin vücut oranlarını bozmayacak şekilde, sadece o çukuru yumuşatmaya odaklanacaktır. 🌸✨
Cevap
4Cevap
Değişik ilk defa duydum
Vücut dolguları var dudak dolgusu gibi ama daha sert, ameliyat yerine yaptırabiliyor insanlar
Evet faydalı olabilir
Görmek lâzım
Elli yasina gelmişsin git karınınkine bak
Yok seninkı önemli
Yaptır
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?