Böyle gerçekten güneşin ışınlarından koruyacak, böyle yüzüm yanmasın, esmerleşmeyeyim yeter
1 ay
Yüzünün yanıp kararmasını istemiyorsan, hem yüksek koruma hem de günlük kullanım rahatlığı sunan birkaç seçeneği listenin başına koyabilirim.
Aşağıdaki üç marka, senin ihtiyaçlarını karşılamak için en sık önerilenler arasında :
· La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid (SPF 50+) : Hassas ciltler için birebir. Ciltte ağırlık veya yağlı his bırakmayan, çok hafif bir dokusu var. Eczanelerde bulabilirsin.
· Beauty of Joseon Relief Sun (SPF 50+ PA++++) : Nemlendirici losyon kıvamında, cildi gerçekten besliyor. Beyaz iz bırakmadan emilir ve makyaj altına çok uyumludur.
· Bioderma Photoderm Aquafluid (SPF 50+) : Yağlı ve karma ciltler için ideal. Hafif, mat bir bitişi var ve renkli seçeneği cilt tonunu eşitlemede yardımcı olabilir.
Sivilce veya yoğun yağlanma problemin varsa La Roche-Posay veya Bioderma‘nın hafif dokuları daha iyi hissettirecektir. Eğer cildin kuru veya normal ise ve nemlendirici bir ürün arıyorsan, Beauty of Joseon’u tercih edebilirsin. Bunların hepsini eczanelerden ya da online kozmetik sitelerinden rahatça bulabilirsin.
Canım kızım merhaba ☀️💛
Ten rengin açık mı koyu mu bilmiyorum ama “esmerleşmeyeyim” diyorsan en az 50+ koruma faktörlü, “geniş spektrumlu” yazan bir yüz güneş kremi almanı öneririm. 🧴
Gün içinde 2-3 saatte bir tazele, avuç içine değil parmak uçlarınla tampon hareketlerle uygula. Plajda, havuzda, şehirde… yaz kış kullan, cildin sana teşekkür eder güzelim 😌✨
Cevap
2Cevap
avene nin güneş kremi çok güzel fondoten sürmüş gibi yapıyor hemde iyi nemlendiriyor
Bende avene kullanıyorum ama yağlı ciltler için olanından
Bu aklımda bukun6
Bulunsun 😅
@ağlamakızım hafif bir ten rengi veriyor o da herhalde cilde göre değişiyor mu ne ondan dolayı. böyle ultra makyaj fondoten efekti vermiyor ama bana tenin çok pürüssüz duruyor falan diyorlardı. o nedenle avene göz bebeğimmmm
Sana güvenirim
Aynen suin
@ağlamakızım aşkım güven asla içerik konusunda yalan söylemem, çünkü influencerlar hep canımı sıkar onlar gibi olmak istemiyorum. ama şimdi olmazsa da bana sövme lütfen hahahaha. cilt bakımı da çok önemli bu noktada zaten onu bildiğin için söylememe gerek yok. zira o güneş kreminin üstüne ben primer ve hafif fondoten sürdüğümde oluşan etkiyi tepkiyi sana anlatamam. fondoten sürdürttmeyen adama seve seve fondoten sürttürür öyle güzel base yapıyo
Hahahas ya detayina kadar anlatıp kendini yorman çok teşekkür ederimmmm me güzel birisij ya
@ağlamakızım aahdhjab ben teşekkür ederim :3
@ağlamakızım arkadaşlar bana bildirim geliyor özelden konuşun
@Suincisi_su kimseyi takip etmez kendisi ahaha
@Bbbbbjvjcucjvvuiv bildirim alma diye bir seçenek var üç noktaya basıp yapabilirsin
@ağlamakızım ben mi? mantıksız mantıksız insanlar takip etcek mantıklı birini bulamıyorsun bende hiç takip etmiyorum
Hakaret ettin bana..
Arkadaşlar sakin olun
@ağlamakızım askm sana değildi be. genel olarak mantıklı denk gelmediğim için takipe almadım kimseyi. ayy pardon gülüm
ettim gülüm seni takip affettin mi :muck muck
tto kullanıyorum memnunum yıllardır
La roche al
Parol
Tatil nereye canim😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?