Güneşi kremi almam gerekiyor acil ciddiye doktoru renkli biadarma önerdi ama onu alaşım yok pek
dr. tuna kullanıyordum bitti

İşte önerin bana
Güneşi kremi almam gerekiyor acil ciddiye doktoru renkli biadarma önerdi ama onu alaşım yok pek
dr. tuna kullanıyordum bitti

İşte önerin bana
Sinoz ve procsin’den koşarak uzaklaş, la roche güzelll ama beğenmeyeni çok var ben Solante kullanıyorum, tam fiyat/performans ürünü, 400’e almıştım 150 ml’sini çoook uzun süre kullanıyorum, 50 ml’sine 250-300 vereceğine Solante al hem ürün kaliteli hem de miktar olarak çok fazla, bende sivilce yapmadı, temiz bir cilde sürersen ve akşamları da yatmadan yüzünü yıkarsan sivilce yapacağını da düşünmüyorum, beyazlık bırakmıyor yüzde ben açıkçası güneş kremi alırken içeriğine çok dikkat ediyorum bana temiz geldi, Bee’o da kullanmıştım o çok yoğun gelmişti ama dersen ki cildim kuru ona da bakabilirsin karma ve yağlı ciltler için solante.. solante bana sponsor olmalı ya bütün arkadaslarıma aldırdım, hepsi de çok memnun fjkdmdn
Cevap
0Cevap
La roche- posey çok öneriliyor ben şahsen denemedim ama cok duydum sinozun güneş kremini kullanabilirsin ya da procsin i
biraz pahalandi ama niveanin güneş kremini öneririm klasiktjr
Frudia green gape fiyatıda uygun
La Roche posay
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?