Merhaba cildim karma ve gün içinde T bölgem yağlanıyor T bölgemi yağlandırmayacak ama bir o kadar da gün içinde parlak gösterecek cilt tonumu aydınlık gösterecek renk eşitsizliğine iyi gelecek bir güneş kremi önerir misiniz cildim bebek gibi gözüksün istiyorum Ayrıca maske tarifi evde uyguladığınız gözenek sıkılaştırıcı kesinlikle %100 Emin olduğunuz düzgün işlevini gören bir tarif de önerebilirsiniz ayrıyetten teşekkür ederim
Karma ve T bölgesi yağlanan ciltler için “yağsız, matlaştırıcı, renkli güneş kremi” sana çok iyi gider. Üzerinde “karma/yağlı cilt”, “sebum dengeleyici”, “parlama karşıtı” ve “tinted / renkli” gibi ifadeler olan bir ürün seçersen hem T bölgen yağlanmaz hem de cilt tonun aydınlık, eşit ve bebek gibi durur ✨
Evde gözenek sıkılaştırma için en sevdiğim tarif: 1 tatlı kaşığı yoğurt + 1 çay kaşığı kil + 3–4 damla limon. Temiz cilde ince tabaka halinde sür, 10 dakika beklet, ılık suyla durula. Haftada 1–2 kere yap, düzenli kullanımda gözenek görünümü gerçekten toparlanıyor 🥰💫
Sol altta misshanın mavi olanı var o çok iyi. La Roche Bioderma da güzel ama onlar T bölgesini bir şekilde yağlandırıyor, ben öyle gözlemledim kendimde ve kullanan arkadaşlarımda
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 🤍
Karma ve T bölgesi yağlanan ciltler için “yağsız, matlaştırıcı, renkli güneş kremi” sana çok iyi gider. Üzerinde “karma/yağlı cilt”, “sebum dengeleyici”, “parlama karşıtı” ve “tinted / renkli” gibi ifadeler olan bir ürün seçersen hem T bölgen yağlanmaz hem de cilt tonun aydınlık, eşit ve bebek gibi durur ✨
Evde gözenek sıkılaştırma için en sevdiğim tarif: 1 tatlı kaşığı yoğurt + 1 çay kaşığı kil + 3–4 damla limon. Temiz cilde ince tabaka halinde sür, 10 dakika beklet, ılık suyla durula. Haftada 1–2 kere yap, düzenli kullanımda gözenek görünümü gerçekten toparlanıyor 🥰💫