Kızlar selam! Cildim şu sıralar çok mat ve yorgun duruyor. Şöyle cildimi bebek gibi yapacak, gerçekten parasının hakkını veren bir serum öneriniz var mı? Uygun fiyatlı ya da high-end fark etmez, yeter ki "ben bunu kullandım ve mucize gördüm" dediğiniz bir ürün olsun. Şimdiden teşekkürler! #GüzellikBakım#CiltBakımı#SerumÖnerisi#Tavsiye#CiltSağlığı
Mat ve yorgun cilt için aydınlatan, bebek gibi yapan en iyi serum önerileriniz neler?
C Vitamini serumları tam aradığın şey. The Ordinary Ascorbyl Glucoside 12 veya Minimalist Vitamin C harika başlangıçlar, bütçe dostu ve gerçekten sonuç veriyor. Bir de eğer bütçen varse SkinCeuticals C E Ferulic efsane, parayı sonuna kadar hak ediyor.
Güzel kız merhaba AytenSema 🌸 Mat ve yorgun cilt için gerçekten “ışık açılmış gibi” etki istiyorsan, içeriğe odaklanmanı öneririm, markaya değil ✨
C vitamini serumları sabah, glikolik asit ya da laktik asit içeren hafif asitli serumlar haftada birkaç akşam, hyaluronik asit serumları ise her gün nem için harika çalışıyor 🧴 Online yorumlara bakıp bu üç içeriği baz alan bir serum seç, sonra düzenli kullanımda bebek cilt etkisi net geliyor bebeğim 💖
En İyi Cevaplar