Bebeklerin cildi çok hassas olduğundan nemlendirilmezse çabucak kuruyor. Ben de size bu yüzden iyi bir nemlendirici sormak istedim. Hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz bebek bakımı ve özellikle yeni doğan bebekler için?
Kurumaya karşı doğal kalkan bebek bakım ürünleri hangileri?
Ben her zaman doğal ürünlerden yanayım. Doğal ürünlerden kastım organik yağlar tatlı badem yağı, lavanta yağı, papatya yağı gibi hem kokulu hem organik ürünler tercih ediyorum. Bu organik yağlar cildi yumuşak yapar ve kurmayı önler. Özellikle gazı olan bebeğinize lavanta yağı iyi gelecektir. Lavanta yağının uykuya yardımcı ve bebeğinizin gazını çıkarmasına yardımcı olduğu bilinmektedir. Banyo sonrası bakım yağları ile masaj yapmak çocuğun kemik gelişimi için de yararlı olacağını düşünüyorum.
Merhaba, Bebeklerin cildi son derece hassas bir yapıya sahip olduğu için bebek bakımında kullanılacak ürünlerin doğal içerikli olması büyük önem taşıyor.
Ebeveynler bebek bakımı için kullanılacak ürünlerde kaliteli ve doğal içerikli olmasına özen göstermeliler. Bebek bakımında DeepFresh ürünlerinin bu anlamda başarılı olduğunu düşünüyorum.
DeepFresh probiyotikli bebek bakım ürünleri
DeepFresh, probiyotiklerden gelen içerik sayesinde bebeklerin cildinde doğal bir koruma kalkanı oluşturuyor. Bebeğin hassas cildi için hem bakım görevi görüyor hem de nemlendirici özelliği sayesinde bebeğin cildinin nemli kalmasını sağlıyor.
adamlar resmen reklam yerleştirmek için bahane başlığı açmış. o kadar bebek gördüm cildi devamlı kuruyan bir tane bebek tanımıyorum. eğer böyle bir belirti ile karşılaşıyorsanız bebeğinizin doktoruna sorun, o size elbette birşey önerecektir.