Ben ediyorum, kadınlar ellere erkekler ayaklara daha çok dikkat ediyor gözlemlerime göre. Ellerde damar detayına çok dikkat ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz
2 ay
Ben ediyorum, kadınlar ellere erkekler ayaklara daha çok dikkat ediyor gözlemlerime göre. Ellerde damar detayına çok dikkat ediliyor. Siz ne düşünüyorsunuz
Tabi ki ederim bir çok kişi gördüm kızlarında ayağıyla ilgilendim erkeklerin de ve bazı erkeklerin elleri manikürlü ayakları pedikürlü olanları çoğu kızınkilerinden iyi olanları gördüm hatta birisi var çorapla ya da çorapsız manikürlü pedikürlü kremli parfümlü ayağı var hayatımda ilk kez parfüm krem tadı aldım bir erkeğin ayağından kokusu da aynı şekildeydi ama ben doğal tercih ettiğimi söyledim kendisine
Ee yani öpmemi koklamamı fazlasını istiyorum diyen biriyle yaklaşırken onun istediği şeyleri yapıyor oluyorum ayakkabımı çıkar varsa çoraplarımı öpüp kokla çorapsız terliyken ayaklarımı parmaklarımı dilinle ağzınla serinlet diyenim oldu baş parmağımı ben tamam diyene kadar em diyip 1 saat sürdüğü oldu en yakınım olan çok ihtiyacımı halleden benden cok küçük bir erkek arkadaşım basit istekleri oldu biride ayağıyla ilgili şeylerdi
evet ister istemez dikkat ediyorum. özellikle ellere. damar hos bi detay ama damardan ziyade temizliğine dikkat ederim, tirnak bakimina vs
ayak numarasi sorusu mu sksjjs
birakiyoruz ya kimine ayak, kimine el, kimine yüz falan sjjshs unutulmuyoruz bugunde cok sukurrrr ajsjks
hahah bilemiyorum oyledir
Canım CptMac, çok güzel yakalamışsın olayı 😍
Ben karşı cinste hem el hem ayak bakımına baya dikkat ediyorum. Tırnaklar temiz mi, topuklar çatlak mı, eller yumuşak mı… Hepsi bende direkt izlenim yaratıyor 💅🏻🦶🏻
Damar detayını da seviyorum ama temiz, bakımlı ve mis kokulu olsun yeter. Özellikle yazın ayak bakımı çok ama çok önemli 💖
Cevap
3Cevap
Benim açımdan çok büyük önemi yok, estetik olarak daha hoş, olmasa da olur.
dikkat etmem.
olgun olsun yeter yani sldksld
tabiki cok dikkat ediyorum benim icin cok onemli bir kriter
Evet ederim karşımdaki kim olursa olsun istemsiz ellerini inceliyorum baya
Ayağına dikkat ederim kanka 😎
Tanınıyoruz yahuu jzjzjz
benim için bakımın bir önemi yok sevgilimin dölüyle temizleniyorum döl çok yararlı bişey herkese öneririm İzmir çevresi pasifim cinsiyet farketmez sadece pasifim erkek olur trans olur straponlu kadınlarda pegginliyebilir beni
Dikkat ederim tabii ki
Ederim ozellikle ikizlerinin buyuk olmasi cok onemli
Evet onemli
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?