Güzellik & Bakım El güzelliğine önem verenlerden misiniz? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste ilk baktığınız yerlerden biri eller olur mu? El güzelliğine önem verenlerden misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet veriyorum 0 0 Yorumla
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normalden bir tık fazla etkiliyor olabilir beni, fazlasıyla önemli. 1 0 Yorumla
Aylinayyy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl ilk baktığım bıyık ama damarlı elleri de beğeniyorum 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bakarım, severim.. manikür, bakım güzel bakımlı eller tabii ki hoş 1 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Evet beyaz tenli hafif tombul el ve parmakları çok seviyorum 0 0 Yorumla
FortesFortunaAdiuvat Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl ellerime çok övgü alıyorum. Sık yıkamaktan başka bişey de yapmıyorum 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oha tabiki bu çok iyi ama erkek sevmem ama eline düştüm:( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Karsimdakinin 4 tane parmagi. eksik olsa 2 yil birlikte yasasam yine farketmem. Dotune baldirina yuzune bakarim baska yerini gormem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet bayılırım el cokk önemli benim için sonuçta 1 ömür bırakmayacağım 0 0 Yorumla
pufiso Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çok abartı şekilde önem vermiyorum ama hijyenik olmalı tırnakların içi özellikle 0 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Boyle kucuk sacma seylere dikkat etmeye gerek yok 0 0 Yorumla
covidgorl Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ah evet! pürüzsüz bir el üstüne bayılırım 😍 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. İster istemez takılıyor insan 0 0 Yorumla
Merve01M Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Eveet el ve tırnak temizliği takıntım var 🤨 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle evet. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet önem veririm 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bi an kendi elim sandim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yok toyota yerine porsche olsa olurdu 0 1 Yorumla HardFastFierY +1 yıl Ksjsjjaaj senin neyin var 😂 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. el ayak tipten daha önemlidir 0 0 Yorumla
ruhsuzmune Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evett kesinliklee önemli ilk bakılan yerlerdendir 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet veriyorum
Normalden bir tık fazla etkiliyor olabilir beni, fazlasıyla önemli.
ilk baktığım bıyık ama damarlı elleri de beğeniyorum
Bakarım, severim.. manikür, bakım güzel bakımlı eller tabii ki hoş
Evet beyaz tenli hafif tombul el ve parmakları çok seviyorum
ellerime çok övgü alıyorum. Sık yıkamaktan başka bişey de yapmıyorum
Oha tabiki bu çok iyi ama erkek sevmem ama eline düştüm:(
Karsimdakinin 4 tane parmagi. eksik olsa 2 yil birlikte yasasam yine farketmem. Dotune baldirina yuzune bakarim baska yerini gormem
Evet bayılırım el cokk önemli benim için sonuçta 1 ömür bırakmayacağım
Evet ya elleri önemli
Her detaya onem verenlerdenim
Tirnaklari temiz olmali kisa olmali
Çok abartı şekilde önem vermiyorum ama hijyenik olmalı tırnakların içi özellikle
Evet veririm Bakım yaparım
Boyle kucuk sacma seylere dikkat etmeye gerek yok
Çirkin bir erkek eli.
evet eller dikkatimi cok çekiyor
ah evet! pürüzsüz bir el üstüne bayılırım 😍
İster istemez takılıyor insan
Elim güzel
De gerisi yohh
Evet. Çiğköfte gibi olmamalı
Eveet el ve tırnak temizliği takıntım var 🤨
Kesinlikle evet.
Arabası olur