Gizli Üye(36-45)1 ayÇok cahilsiniz bunun genetikle ya da ameliyatla ilgisi bile yok. vücut zamanla aşırı karbonhitrat ya da stresle insülin direnci geliştirdikçe kolajen doku azalıyor zarar görüyor ve yer çekimi diye suçlanan şey bahane ediliyor. kilolu kadınların kollarının sarkmasının nedeni de aynıdır. yağ dokusu varlıgında ya da insülin direnci geliştiğinde vücutta kas inşaasından sorumlu testosterone düzeyleri azalır, östrojene ve DHT ye dönüşür bu da yağlanmayı ve insülin direncini daha da artırıp orta uzun vadede dokuların sıkılıgını sağlayan elastin/kolajen dokunun azalmasına yol açar. tamamen yaşam tarzını değiştirmek lazım. iyi ki balık burcuyum da direkt anlıyorum olayların görünmeyen derin yönlerini. direkt genetik diyip geçiştirmiyorum ya da normalleştirmiyorum cahiller gibi.
231 Yorumla- 1 ay
Tamam artık cahil değiliz sayende. Sakin ol. 😃
Cevap sahibi1 aySakinim :D sadece bir anlık gıcık oldum herkesin ağzında benzer söylemler var. Çoğunlugun doğruları hiç bir zaman benim doğrum olmadı. Ameliyat denen şey göz boyamadır. cerrahi şeyler yalandır hikayedir masaldır. Herkesin ağzında bu tarz söylemler var. Estetik bile bir sektör, medyayla zihinleri bilinçaltını güzel kirletiyorlar. Oysa çözüm çok basit. yaşam tarzını kararlı biçimde değiştirirsen her şey yoluna doğal şekilde giriyor. biraz gıda takviyeleriyle desteklemek yetiyor. Testosterone ve büyüme hormonunu en iyi yükselten şey ağırlık antremanları ve kalori kısıtlamasıdır. Özellikle karbonhitratları iyice azaltmak lazım hareketsiz yaşam tarzı varsa. yoksa insülin direncinin babasını yapıyor.
- 1 ay
Genetiğin hiç mi etkisi yok ya, bence var az da olsa. 😂dediklerin doğru tamam da.
Cevap sahibi1 ayGenetiği şöyle düşün. Şimdi saçı kelleşenler var kellik genetik diyip geçiştiriyorlar. iyi de bu sende sadece genetikten kaynaklıysa niye genç yaşlarda ortaya çıkmadı kusursuzdun da sonradan döküldü saçların? Genetiği bir anahtar gibi düşün. Çevresel faktörlerde bozulma olunca bu anahtar kilidi açar ve genetik denen şey ortaya çıkıverir. olayın özeti bu. kel olanlarda zaten DHT yüksekliği de vardır bunu ben demiyorum, o yükselmiş dht kıl foliküllerine zarar verdiği için kıl üretilemiyor.
Cevap sahibi1 ay@CptMac rica ederim dostum.
Cevap sahibi1 ay@CptMac abi valla üşenmesem sorarım ama daha evvel bir kaç soru sordugumda pek cevap gelmeyince ben de ilgilenen kitle pek yok diyip salladım. Bu arada vücut geliştiriyosun sana altın değerinde bir bilgi vereyim belki biliyorsundur gerçi. Karbonhitratları en çok yakan yer kaslardır. Bu nedenle kas kütlesi bir insanda ne kadar çoksa o derece az sağlık sorunu yaşar. Yeter ki kaybetmesin kaslarını. zaten büyüme hormonu ve testo yaş ilerledikçe adım adım aşagı seviyelere gidiyor ve hastalıkların ortaya çıkma ihtimali de artıyor. Bu nedenle sıkılıgını sağlıgını korumak isteyen insan kaslarını kaybetmemeli ama stresli yaşam çok fena kasları hırpalar azaltır. Hareketsizlik bile stres nedenidir. Stres hormonu körüklüyor bu yıkımı.
- 1 ay
O kadar bomboş bir yorum ki bilimden uzak ne bi referans var ne bi meta analizi kodu öyle kulaktan dolma şeyleri buraya yazmışsın insanları da yanlış yönlendiriyorsun
- 1 ay
@Şekercidükkanı literatür böyle.
- 1 ay
@Şekercidükkanı yani buna da bilimden uzak diyorsan gerçekten engeller geçerim yani bunun için ne RCT ne çalışmaya ne makale okunmasına gerek var..
- 1 ay
- 1 ay
- 1 ay
@Şekercidükkanı sen bağlantıyı kurmamışsın biraz da bazı şeyleri abartmışsın gibi geldi. karbonhidrat düşmanlığı sezmedim ben. meme sarkmasını da uzun vadeli beslenme ve kas kaybına bağladı. gayet makul.
- 1 ay
@CptMac abarttığım falan yok bağlantıyı da gayet kurdum. Zaten millet karbonhidrat yememeliyim diye bir yerlerini yırtıyor, alması gereken kaloriden çok aşağıda besleniyor burada cahilim biri gelmiş balık burcuyum karbonhidrat yüzünden meme sarkıyor genetikle ilgisi yok diyor. Özellikle karbonhidratı az al diyor Sen de sporcu halinle bunu destekliyorsun.
- 1 ay
@Şekercidükkanı balık burcu kısmını görmedim beynim direk siliyor gereksiz detay orası ayrı. düşük karbonhidrat beslenilebilir, ben kognitif performans açısından yağdan zengin beslenmeyi tercih ediyorum şahsen. yani benim anladığım "görece" az karbonhidrat. yani sıfır veya çok çok düşük karbonhidrattan bahsettiğini düşünmedim. yani mümkün olduğunca az olarak yorumladım ben. yani yorumlanabilirliğe açık bir yorumdu o
- 1 ay
Cevap sahibi1 ay@Şekercidükkanı reis senin kafa almıyor toprak grubu kafası bu genelde. onlar zor anlar. tek tek ele alması gerekir. hava baskını insanlar daha hızlı kavrar topraklardan. topraklar kurallarla hareket eder ve elinde somut deliller olmadan inanmaz ya da bağlantı kuramaz ama akıllı geçinmeye devam ederler.. ben senin kurallara bağlı kalarak yaptıgın şeyi zihnimde hızla toparlayıp ilişkiyi ortaya çıkarırım boş laga luga yapıyon sadece. aşırı karbonhitrat tüketimiyle artan kan şekeri vücutta iltihabi parametreleri artırır bu bilinen bir şey. karbonhitratlar yeterli antioksidan yoksa pis bir enerji kaynagıdır serbest radikaller ortaya çıkarır.. şeker zaten toksiktir bir an önce mitokondride yakılıp kurtulunması gerekir. insülinin devamlı yüksek oldugu yerde yağlanma ve kanser riski artar. bu nedenle insülin direnci tehlikelidir zaten. stres hormonu kortizol bunu devamlı baskılamaya kalkışır ve kısır döngüye girersen oranda buranda yağlanma ve kas kaybı kaçınılmaz hale gelirsin bunu uzun vadeye bile gerek yok kısa orta vadede bile etkilerini görürsün. uzun vadede demans kanser kalp damar hastalıkları yaşlanma riskini zaten artırır neresi yatkınsa oraya gider vücudun. kortizol seni katabolik olarak biçer. adım adım dejenere olur vücudun kasların kolajen yapın. çünkü proteini parçalar karaciğerde Glukoneogenez mekanizmasıyla şekere çevirir devamlı. sana tavsiyem fazla kurallara bağlı yaşayıp büyük resmi kaçırıp boş bilgiçlik taslama bir daha seni ham diye yerler
- 1 ay
@Şekercidükkanı doğru öyle bir şey demedim zaten, karbonhidratlar hedefe göre optimize edilmeli. fakat insanların en büyük hatası yağdan fazla kesmesi. bunun altını doldururum. yani kötü bir şey olmasa bile, olabilecek faydaları elinin tersiyle itmiş olur insan, en basiti miyelinasyon. yağ olmadan gerçekleşmez.
- 1 ay
@Şekercidükkanı aynı düşünceye sahibiz sadece arkadaşın yorumunu farklı yönlerde algıladık o kadar. eğitimli misin? bilgili birine benziyorsun
- 1 ay
Kanka valla çok m@lsın seninle uğraşamıcam da şimdi bu yorumu görenlerin kafası karışmasın diye bir dipnot: bu balık burcu hayalperest arkadaşı dinlemeyin. Kan şekeri artması vs bunların sorumlusu karbonhidrat değil protein azlığı. Pilavın yanına tavuk koyun gençler bak bakalım kan şekeri o zaman artıyor mu.
- 1 ay
- 1 ay
@Şekercidükkanı ben de eğitimli değilim bilimsel takip ediyorum. güzel gidiyorsun takdir edilesi bir şey, hem mesleğin veya eğitimini almamışsın ama üzerinde araştırmalar yapıyorsun. tebrikler
Cevap sahibi1 ay@Şekercidükkanı ahaha unutma ki Einstein de balık burcu bir hayalperestti anasını ağlattı devrimleriyle dünyanın. şu an bile onun bulduklarına göre yaşıyosun. protein in etkisi yok demiyorum ama tek başına yeterli değil kan şekerini regüle etmek sadece ona bağlı değil. kan şekeri arttıgında plazmaya çinko magnezyum hepsi hücum eder dokulardan. sen Allah bilir o kan testlerine de güveniyosundur. kaldı ki çinko eksikliği yaşayan insanlarda mide asidi üreten hücreler çalışmaz proteini tüketsen bile parçalayamadan teğet geçer uzun vadede aminoasit eksiği çekersin o bile kaslarnı yitirmen ve sarkması için yeterli sebep. hiç bir meme sarkması yaşayan insan da bunların peşine düşmüyor senin gibi kuralcı hareket ediyor asıl sen işini şansa bırakıp varsayımlara göre yaşıyosun. Manipülatif kan testlerine eminim ki çok güveniyosundur.
- 1 ay
- 1 ay
Okkayyy I gotcha bro
Cevap sahibi1 ay@Şekercidükkanı sırf benim dediğim doğrudur ve bilgiçlik taslıycam diye karşıya bok atan ukala birisin. benim dediğim aşırı karbonhitratlarda olan bir durumdu zaten belirttim onu ve hala arkasındayım. kalkmış protein tüketin diyo bi de utanmadan. adamda çinko eksikse proteini nası parçalattırtacan midede? onu da geçtim çinko zaten en sağlam aromatase inhibitörlerinden biri. aromatase aktivitesinin artması senin testosteroneun östrojene dönüşmesini hızlandırıp yağlanmayı kamçılattırır. şekerin yükselmesi vücuda aşırı bir stres yüküne sokar, çinkoya talebi artırır. kaldı ki yaş ilerledikçe kas kütlesinin azaldıgını testosterone ve gh düştüğünü bilim zaten söylüyor. stres hormonu kortizol bu süreci baltalıyorsa fazla karbonhidratlar da bir stres etkeni olarak baltalıyor, yüksek kan şekeri demek yüksek insülin demek. senin dediklerin doğruysa niye bu millet sarkıyor hiç mi gözlemleyip sorgulamıyon çevrendeki insanların görünüşlerini? sadece anadoludaki hamurişi ağırlıklı beslenen köylü karıların alayını gözlemlesen bile göreceksin hep memeleri kilodan göbeğine kadar nerdeyse sarkmış vaziyette çogunun.
- 1 ay
Dur sesli düşünüyorum Köylü kadınların kilo almasının ve sarkmasının TEMEL sebebi belirli aralıklarla ağrılık antrenmanı yapmamak ve almaları gereken kalorinin üstünde almaları+ hareketsiz bir yaşam tarzı olabilir mi acabağğ. Bomboş laf kalabalığı yapıyorsun 1 tane cümlen doğruysa onu saçma sapan yerlere bağlıyorsun ne bir referans var ne bi meta analiz var. Karbonhidratlar stress etkeni baltalıyorsa yüzde 10 yağ oranına sahip fitnesscılar her gün 180 200 gr Karbonhidrat yiyerek nasıl fit kalıyor? Laf kalabalıkğı yapıyorsun balık burçları hep böyle canım mi oluyor yoksa?
Cevap sahibi1 ay@Şekercidükkanı lan ruh hastası ben ne dedim farklı bişey mi dedim rahatsız? karbonhitrat dediğin şey iltihabi parametreleri artırır kortizol buna yanıt verir. trligliserid artar insülin yüksek seyreder yağlandırır seni. kortizol bu süreçte biçer insülin direnci yaptırır. uzun vade demans olanları hiç araştırmadın mı? kortizol nöronların glikoz uptake'ini engeller ve nöron ölümüne yol açar diyor. a *k malı mı diyim beni kötü konuşturcan o fitnesçılar kaslı ve kaslar karbonhitratları hızlı yakar. şekeri en çok yakan yerler kaslar oldugunu da mı ben söylicem sana. bağlantı kuramıyosun hala boş bilgiçlik peşinde zırvalıyon
- 1 ay
Valla hangi partiye oy verdiğini tahmin etmek çok zor değil az aklı başında biri olsan m@la anlatır gibi anlatabilirim de daha fazla uğraşamıcam seninle çok kafa açıyorsun
Cevap sahibi1 ay@Şekercidükkanı ruh hastası beynin almıyor manipüle edip laf kaşarlıgı yapıyon bana. ikizler burcu musun nesin sen? karbonhitratlar artınca hareketsizlik varsa zaten şeker artıyor kanda. senin olay tereciye tere satmak gibi bişey oldu şu an. beni çileden çıkarma. hareketsizlikle o artan şekere stres hormonuyla yanıt vermiyor mu vücut? o kortizol katabolik süreçleri körüklemiyor mu? ben senin gibi bi özürlüye niye laf anlatıyorum bilmiyorum ki.
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.
1 aybir cift göğüs görünce uzerine atlayip, meme olsunda ne olursa olsun kafasinda olanlar gelmis yorumlarda "itici, küçük gogus daha iyi" gibi yorum yapmislar jsksjs cok inandirici geldi
11 Yorumla- 1 ay
Çok haklısın.😃
1 ayHerkesin beğenisi farklı, bazıları dimdik sever bazıları doğal halini daha çekici bulur. Sağlık ve rahatlık önemli, başkasının ne düşündüğüne takılma çok fazla.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım CoffeeAndCoffee 💕
Sarkık göğüs = çirkin diye bir şey yok, sadece farklı form. Yer çekimi, kilo alıp verme, genetik… Hepsi normal. Erkeklerin çoğu göğsün dikliğinden çok bütün görünüşe, enerjiye ve özgüvene bakıyor.
Sen kendini güzel hissediyorsan, en çekici hali zaten o. İyi bir sütyen desteği, doğru duruş, özgüven… Gerisi hikâye 😌✨💃🏼💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayNesi çekici olabilir milka ineği gibi şakkıdı şakkıdı
22 Yorumla- 1 ay
🤣🤣
- 1 ay
😃😃😃
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 ayBence her uzuv farklı ve çekici
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 aybenim için meme önemli değil.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayKötü diyenler görse kuduz gibi saldırırlar. Memeye çekicilik olarak bakamıyorum ya. Sağlıklı görüntüsü varsa sıkıntı yok, sporla halledilir.
10 Yorumla Meme savaşı çıkmış yorumlarda herkes meme gurmesi olmuş anssıdjsj djdhjd
10 Yorumla
1 aySarkık göğüsler yeri geldimi giyinen elbisler ile çekici gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayGörseldeki senmisin ya da ornekmi verdin bilmiyorum ama cok asiri sarkık hos degil pek ama az sarkık olsa sorun yok tabi iri dik büyük gogusler her zaman daha cok sexsi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı.
1 aySporla göğüs kası çalışsan biraz dikleşir aslında.
10 Yorumla Her memenin ayrı bir çekicilği var erkekler için. Ki yer çekimine karşı gelmek de imkansız )
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayHer şeyin kökeni aşktır, ki, ben güzel bulurum.
10 Yorumla
1 aygöze sokan sizler ibo gibi karakter mi arıyorsunuz 🙃
00 Yorumla
1 aySevdiğim kadında bu tarz özelliklere bakmıyorum. Karakteri yoksa dış güzellik boş
10 Yorumla
1 ayZamanla hepsi sarkıyor. Huyunuz sarkmasın aşağı doğru 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aydeğil oturup ağlasınlar. güzel meme erkeği taş gibi yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayKanka ucu ileri bakıyorsa sorun yok varsın sarksın
14 Yorumla- 1 ay
Eyvallah, bunu duymam yeterliydi fksjs
Cevap sahibi1 ayRica ederim kurabiyem kendine dert etme dimdik meme diye bir şey yok zaten bugüne kadarda hiç denk gelmedi silikon hariç
- 1 ay
Haklısın üstat
Cevap sahibi1 ayCanımsın
Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Destekli giydikten sonra hepsi aynı oluyor
10 Yorumla
1 ayÇekici değil tabi ki. Göğüslerin şekli önemli
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayYani ne itici ne çekici normal
10 Yorumla Niye illaki dolgun mu olması gerek
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı.
1 ayHayır.
Küçük ve dik daha çekici.10 Yorumla
1 ayMeme sevildikçe güzelleşir
Kimin nasıl sevdiği önemli yani 🫠
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayÇok sorun değil. Aşırı iri değilse güzel.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 563 cevap paylaştı.
1 ayEvet hep dedigim bu iste sarkik cekici ve kadinsi
11 Yorumla- 1 ay
🌹🌹🌹
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayYer cekimi bu
Genede diz kapağına da degmesin10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 508 cevap paylaştı.
1 ayDeğildir ne münasebet
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. dimdik olması için dua edelim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayTipin varsa gerisi önemli değil
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Dimdik olsa 🙄
13 Yorumla- 1 ay
İyi bir genetik lazım ona, ya da ameliyat.
- 1 ay
Yani evet fkdjds
Gizli Üye(18-24)1 ayAbla ayak fetisim var çorapsız güzel ayak lı kız görünce acayip hoşlanıyorum 😋😋🔥🔥🔥
00 Yorumla
1 aySeninkiler cekici
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 737 cevap paylaştı.
1 ayYapısına bağlı bazıları güzel duruyor
00 Yorumla
1 ayO memeler senin mi bebeğem 😏
00 Yorumla
1 ayDeğil nesi çekici olsun öğk
00 Yorumla
1 ayÖnemli olan sevdirilmesi 🤭
00 Yorumla
1 ayDeğildir
10 Yorumla
1 ayAşırı aşağıya bakmamalı
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Değildir.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayDeğildir
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı. Değildir
10 Yorumla
1 ayKötü değil
10 Yorumla
1 aySevdiğin için hepsi güzeldir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 ayDeğildir
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı.
1 ayHepsi değil.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı.
1 ayDeğil.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayFazla sarkık kötü
Bu şekilde iyi🥰00 Yorumla
1 ayDeğil. 80-85 C ideal.
00 YorumlaGözümde canlandıramadım şimdiii
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet cekici
00 Yorumla
1 ayNefes aliyonmu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı.
1 ayEn sevdiğim
00 Yorumla
1 ayÇekici değil
00 Yorumla
1 ayDikleştirşrşz
00 Yorumla
1 ayNe kadar sarkık olduğuna göre değişir sajhd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayÇokmu sarkık
15 Yorumla- 1 ay
Aşırı değil ama
Cevap sahibi1 ayBence kötü değildir ya görmeden bilemem ama