Ben pek beğenmiyorum, kişisel tercih.
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?

Uzun boylu kadınlarda çekicilik unsuru olsa da, benim gibi kısa kadınlarda her zaman sıkıntı yaratır. Kilolu gösterir, oversize kıyafet giyince kocaman bi patatese benzersiniz. Boyunuzu daha kısa gösterir. Kıyafet bulmakta zorlanırsınız. Bisiklet yaka giymeyi hayal bile etmeyin. Hal böyle olunca çekici değil itici bir görüntü ortaya çıkıyor.
Zevk meselesi. Tabi bazıları yapıyor, yetmiyor 50 cc, yetmiyor 80 cc. Kendini nasıl yeterli bulmanla alakalı aslında, kimisi genetik öyle büyük olabiliyor. Ne bileyim ya eşiniz nasıl seviyorsa öyle yapın :D
Çileden başka bir şey değil
Ben hiç beğenmiyorum, güzel mi evet ve pek seçenek dahilinde de olmaya biliyor ama yinede net olarak beğenmiyorum.
Ama sırf bu yüzden de kimseden soğumam.
Cevap
93Cevap
Vücut orantısına ve kıvrımlara göre değişen bir uzuv bence.
Dik dolgun ve güzelse büyük meme her zaman >>> severiz sjsjsj ❤
zevk tercihi hiç bir erkek sarkık gögüs istemez kadınlar daha çok gögüslerinin yalanmasından zevk alıyor o yüzden sert ve ısırılınca çok hoşlarına gidiyor sanırım orgazm olması yardımcu kadının gögüslerine olan ilgi alaka hafif ısırıklar tahrik ve zevki artıyor kadında buda dik sert olması daha çekici kılıyor
Allah'ın lütfuyla gelen her şey güzeldir. Sonradan bir takım operasyonlarla yapılan yapay görüntü kötü.
En iyi göğüs bedeni 80-85 b dir😂 gereğinden büyük göğüs kötü duruyor, çok büyük olmasındansa çok küçük olmasını tercih ederim mesela
Yorumundaki görsel hoş ama nuhtemelen doğal değil🥺 ben kılık kıyafet açısından söyledim 😂
Hayallerini suya düşürmek istemezdim... tabi ki var ancak o diklik mümkün değil doğal yollarla🙄
Şimdi yaratılıştan öyle olanlara bir şey diyemem, ama sonradan yapılmışsa gerçekten itici
Evet bıçak izi falan kesinlikle itici 😐
Bence Sen bu konulara kafanı yorma MrsSofia
Monica Belluci'nin göğüsleri çok çekici büyük olmasına rağmen.. Kişiye göre, göğüslerin görselliğine göre değişiyor
Ne büyük olmalı ne de küçük. Orta ideal 90-95 beden 😊
Lakin 90-95 sırt ölçüsü a mı b mi c mi d mi bunlar cup ölcüsüü
🌟 75-80 C cup ve dik olacak aynı bunun gibi. 😍
Ne çok büyük ne de çok küçük. Her şeyin normali güzeldir 👍🏻
kişinin vücut yapısına bağlı oran orantı, bazılarında güzel, bazılarında çok kötü
Büyük göğüs bence itici duruyor her şeyin ortası iyi oluyor bu bunun içinde geçerli küçük ya da orta büyüklüklte olabilir bence
Rihanna'ya çok yakışıyor orası kesin. Vücuda göre de değişen bir durum bencce
Bu ne arkadaşım İngiliz sementa ineği gibi
https://www.youtube.com/watch?v=yjS0Y6CX4m4
kaç kilo süt verir ki
İtici diyenlerin hepsinin küçük olduğu gerçeği😂 85-90 idealdir
Selammm🎃
Aşırı büyük olması itici orta büyüklük ideal bana göre 🙂
Büyük koku yapar ağırlık yapar sırt ağrısı yapar ooo daha ne ahhahahjs
Kimine çekici kimine itici gelir ama herşeyin en güzeli orta olanıdır
Zayıf bi vücutta çok hoş duruyor C cuplar özellikle. Bende zayıfım benimkiler bembeyaz 80 C cup ucundan dekoltede giydiğimde kimse gözünü alamıyor ordan nedense😅
Çok büyük olursa çekici değil, çok küçük olursa kadın gibi gelmiyor insana. Ama ideal ölçülerde ve de birbirinden ayrık olursa bence çok seksi. 1. sırada kalçalar ile yarışır
Büyük göğüsü itici buluyorum diyenlerin alayının göğüsünün avuç içini doldurmayacak kadar küçük olduğuna yemin edebilirim.
Bana nedense hiç çekici gelmiyor. Et yığını gibi. Orta boy iyidir ne iri ne de küçük
Çok büyük olmasını ben sevmiyorum. Dik ve sıkı meme daha seksi bence.
Tabi kişiden kişiye değişir kimileri büyük sever kimileri küçük.
Bende pek beğenmiyorum allahtan küçük göğüslüyüm :)
Zevk meselesi ama dik duruyorsa büyük iyidir. 3-4 aydır takığım zaten bu duruma :))
Göğüslerim çok büyük parayı bulduğum ilk anda küçültürücem küçük göğüslü kadınlar çok şanslı
Zevkler ve renkler tartışılmaz kimisi büyük olsun ister kimisi küçük olsun ister bence çok abartmamak lazım
İtici...
Ben 75B meme üstünü gereksiz buluyorum...
büyük olupta dize kadar iniyorsa itici gelir. Dik olduktan sonra boyut pek önemli değil.
Büyük olması dikkat çeker bence bide destekli aldın mı şu an populersin djjdd
90 beden üzeri bence biraz sarkmaya fazla müsait o yüzden ideali 85-90 civarı bence
Genelde çekici. Ama son zamanlarda portakal büyüklüğundeki göğüsler daha çok ilgimi çekiyor.
Tabiki de çekicidir böyle aşırı büyük derecede değil tabi
bence kişideki duruşua göre farklı olur. bazı insanlarda büyük, bazılarında küçük çekici görünür
kadına göre erkekte uzun boy itici mi çekici mi onun cevabi neyse bunun cevabı da odur
Gençken çekici ama zamanla yer çekimine maruz kalınca hiç bi çekiciliği kalmıyor :D
Büyük göğüs çekici ama küçük göğüs de çekici yani genel olarak bütün göğüsler çekici. 😀
itici diyen kızların minik göğüslü olduğuna yemin edebilirim :)
ben beğenmiyorum. o kadar büyük memeleri doyurmak da zor olur :D
Yakışana çok yakışıyor
Ben beğenmiyorum.
Doğru dekolte doğru iç çamaşırı ile bence çekici
@muratby33 dm at diye yorum yapmıyor kadınlar emin olabilirsin
Silikonsa itici bence
Evet bıçak izi falan kötü 😐
iğneyle yapılmıyor muydu o
Farklı teknikler olabilir ben bir defa gördüm ve alt kısımlarda bıçak izleri vardı 🤔
ayy oha
Benimde garibime gitti
Büyüklüğü değil işlevi derler ya hep.. İşte bu söylem göğüsler İçin de geçerli bence. Büyük küçük fark etmez şekli önemli sarkık olmadıktan sonra boyut önemli değil bence
İtici geliyor bana. genelde büyük göğüs oldumu sarkık oluyor ama küçük dimdik oluyor
En güzeli ne büyük ne küçük
İtici. Sıkıştırılmış göğüs daha itici.
Yani kadının gogsu neden konu olsun ki bence farketmez
Herşeyin normali güzel bence itici
Normali kac
rihannanınkiler normal resimdeki gibi değil inekl memesi gibiyse biraz itici
Büyük Küçükten Ziyade Dik Dİri Olması Durması Önemli...
Çok büyük itici normal hani nasıl desem ele avuca gelse yeter
Aşırı büyük itici o ne öyle
Çok güzelsin RİHANNA 🌹
Orta küçük itici
İtici bence
Her şeyin ortası iyidir👍
175 üstü kadınlara yakışıyor güzel. duruyor
meme dediği ele tam oturur ve yumuşak olur. ne büyük olacak ne küçük tam ortası.
İdeal büyüklükteki göğüs candır, bakmaya ve tatmaya doyulmaz.. :))
İtici onela karpuz gibi bence iğrenç onun yarısını al tamam
Çok büyük midemi bulandırır. Ama Medium göğüse bayılırım
Çok büyük olursa itici olur herşey kıvamında iyidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?