Bu kadın Bella Hadid galiba adı yanlış hatırlamıyorsam manken kendisi :D Ya benim göğüslerim de böyle çok dert ediyorum. Bu kadın manken her türlü gideri var memesizken bile gideri olur ama ben normal bir Anadolu kızıyım :D Lüks yatım katım yok ama mangal gibi yüreğim var :P Neyse kısaca ben ölem mi napam ya nerelere gidem büyümüyorlar daha fazla lanet olasıcalar, estetik falan da uğraşamam hem param yok hem hoş durmuyor estetik bence. Beni sever misiniz böyle olsam da dostlar :(
Bu gün oturduğumuz çay bahçesinde büyük ihtimalle yabancıydı ve göğüsü var yok arası bir hatun vardı. Direkt altında hiç bir şey olmadan askılı tişört giymişti. Uçlar bayağı bayağı belli oluyordu. Fakat özgüveni ve rahatlığı hareketlerine yansıyordu. Gayet kadınsı ve seksiydi. Eni konu etkiledi bizi.
Kesinlikle. Bir kadının fiziği ergenler hariç artı veya eksi değil bence. Emin ol olgun erkeklerde çevremdeki çoğu erkekte öyle, kendini bilen bakımlı endamlı kadın daha etkiliyor.
avuç içini dolduracak kadar olması yeterli eğer büyüsün istiyorsan saat yönünde göğüslerine masaj yap çok bastırma!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bebeğim yanlış yerde yanlış soruları soruyorsun burada göğüse kim bakıyor kolay mısın içine alabiliyor musun en en güzel en Seksi en akıllı en sevilesi vs vs sensin😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadının memeleri böyle değil ki. İnstagramda diğer fotoğraflarına da bir bak.
"Beni sever misiniz böyle olsam da dostlar " Derken de zaten arkadaşlık veya ülke kardeşliğinden bahsettiniz sanırım, buarada ego kasan ben değilim. "Karşımda erkek duramadı" diye gereksiz bir iddada bulunan manken döküntüsü, ama bir okadar da gelecek kaygılı biri ile konuşuyorum ve bana ego diyor. Haha :) İyi akşamlar üstad, reis sensin..
@Kaiserslautern34 bir memeden konu nerelere geldi :D Bu kadar devlet meselesi haline geçireceğiniz bilsem sormadım size de dert oldu şimdi bak görüyor musun :D
En İyi Cevaplar