Sosyal medya ve çevremde ne kadar kısa arkadaşım varsa gönül işlerinde mutlu uzun olan arkadaşlarım var ben (1.68) daha hiç o konularda nasiplenemedik, bunun boyla bir ilgisi olabilir mi?
2 ay
Sosyal medya ve çevremde ne kadar kısa arkadaşım varsa gönül işlerinde mutlu uzun olan arkadaşlarım var ben (1.68) daha hiç o konularda nasiplenemedik, bunun boyla bir ilgisi olabilir mi?
Boy ile alakası yok bu durumun ben 1.92 boyundayım benim bu yaşıma kadar 1.55 lik sevgilimde oldu 1.80'lik sevgilimde oldu yani bu işler dediğiniz gibi olmuyor diye kendinde kusur aramayacaksın kader kısmet işi bu şans işi bazı insanlar gerçekten şanslıdır tipini boyunu posunu görsen bu ne arkadaş çocukta tip yok dersin çocuğun 200 e yakın sevgilisi olmuştur çok yakışıklı bir adam görürsün manken gibi dersin bunun çok sevgilisi olmuştur toplasan 3 tane sevgilisi olmuştur bu işler kader kısmet meselesi
Haklısınız
Ülke erkeklerinin prensesliğinden kaynaklı, kendilerine tapan özgüvenlerini arttıran, erkekliğini hissettiren milyonları seçiyor ya da prenses oldukları için seçiliyorlar
Cok haklısınız
Güzel kız, 1.68 gayet ideal bir boy, sakın kafana takma 😌💖
Kısalara “sevimli, korunası” imajı daha çok yakıştırılıyor, o yüzden bazı erkekler onlara daha rahat yanaşabiliyor, mesele bu. Yoksa aşk boydan çok enerji, özgüven, iletişim ve aurasında bitiyor ✨
Sen kendini ne kadar çekici, özel ve değerli hissedersen, karşına gelenler de öyle görmeye başlıyor. Biraz sosyalleş, bakışlarını kaçırma, ufak gülümsemeler, tatlı sohbetler… Boyunu değil, enerjini konuştur 😉🌸💫
Cevap
3Cevap
Alakası yok.
Nasip işleri bunlar.
Dogru dşyosunuz
Sende 190 erkekle sevgili olma ya da evlenme zaten stokta 190 erkek cok az var
1.77 olana kendimi kabul ettiremedim kim diyo 1.90 aradıgımı
Nasil ya 177 erkek kiz buldu da seni mi begenmiyor ya da bi ihtimal baya yakisikli bu kisi
Yok yakısıklıda değildi bilakis hafif şaşı bakıyodu muhtemelen kendini iyi hissetiricek 1.50 kızı arıyo
Hayır hem kısayım hem bahtsız
Sana öyle denk gelmis bacım
Erkekler kısa boylu yalnız
Benim hoşlandıgım kisi 1.77 idi kabul edemedi uzun boylu gördü beni umursamadı icimden Allahım boyu uzasında beni sevsin dite dua ediyodum ahahashsh
demek ki tavladıkları başka özellikleri var
Olabilir
Tatlı ya
Dpgru öyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?