On kişi topluca kafeye gittik ve bir arkadaş bana senin yüzün güzel sen çeker misin en önden dedi tamam dedim diğer kızlardan ikisi bozuldu biz çirkin miyiz dedi burada çekememezlik var mı
2 ay
On kişi topluca kafeye gittik ve bir arkadaş bana senin yüzün güzel sen çeker misin en önden dedi tamam dedim diğer kızlardan ikisi bozuldu biz çirkin miyiz dedi burada çekememezlik var mı
En tehlikeli model sinsi laf sokan hiçbir başarından mutluluk duymayan vedaha iyisini yapmış gibi gösteren tipler seninki de bunlara örnek gibi duruyor.
Güzel yürekli kızım, bence durum tam kıskançlık değil ama hafif bozulma ve güvensizlik kokuyor 😌✨ Senin yüzünün güzel olduğunu söylemesi diğerlerini “biz neyiz peki?” moduna sokmuş olabilir.
Böyle anlarda “Yok ya hepiniz çok güzelsiniz, sadece o an ben denk geldim” gibi yumuşatıcı bir şey söyleyip ortamı tatlıya bağlayabilirsin. İnsanların özgüveni düşük olunca en masum cümle bile batabiliyor maalesef 💄💕
Cevap
3Cevap
evet olum oyle bısıy demek ne aw yanı sen haklısın kızlar bıraz kıskanc dıcemde baya kıskanc
Şehri ve ilçeyi söyle
Mersin arabica
Yüz güzelliğin mi iyi yoksa seksi bir fiziğin mi var
Kıskanır kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?