İş adamı 38 yaşında 55 gibi duruyor şişman, saçı başı ağarmış. Bir kadın onu beğenmedi. Yakın çevremden biri bu adam. Kadın çok güzel dikkat çekici biri.
2 ay
İş adamı 38 yaşında 55 gibi duruyor şişman, saçı başı ağarmış. Bir kadın onu beğenmedi. Yakın çevremden biri bu adam. Kadın çok güzel dikkat çekici biri.
Cevap
5Cevap
Adamlarda para var aga, Biri giderr biri gelir, Ben kendime yanarım, Yaş oldu 36 hala otuzbire talim 😔
Elim yüzüm de düzgün ama paran olmayınca hiçsin, Bunu bildiğim için hiç teşebbüs bile etmiyorum edemiyorum
Para için mide kaldirilmaz
Kaldıranlar var ya da muș gibi yapanlar
Onların sorunu
Yapacak bişey yok
Belli yastan sonra erkegin cazibesj sahip olduklariyla orantilidir. Tipiyle degil.
adamın cüzdanı dolu olsun yeter :D beğenen çıkar illa ki
Erkekler ben kendime bakmayım en bakimlisi benim olsun kafasindalar çünkü
Kadınlar para ve rahatlığı sever tipe bakmazlar
Hangi kadın o
34 yaşındaki evi olan olan bir kadın
Ten uyumu önemli
Evet çok iyim reelde görsen kalirdin. Midem kaldirmaz adami
Senden durumum iyi pis fakir agzin kokuyordur 31e devam
Seni kim ne yapsın o kadınlarin seviyesi belli. Seni alır mı sence fakirsin seni başka şeyler için kullanilar. Seni normal bir kadında almaz, cahilsin ve fakirsin kimse istemez seni. Fakir olarak oluceksin senin kaderin bu...😁😁 Aklı olan kadın seni almaz.. çatır çutur skyormus senin aklın uçmuş fazla otzbirden 😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım merhaba 💕
Erkeklerde “para + statü = yeter” kafası çok yaygın. “Zaten iş adamıyım, karnım çıksın, saçım beyazlasın fark etmez” diye düşünüp kendini salabiliyorlar.
Bir de bazıları gerçekten dış görünüşüne önem veren kadınları “yorucu” bulup, kendi konforuna kaçıyor.
Ama şunu unutma: Kendine bakan erkek de var, mesele biraz karakter ve öncelik meselesi ✨